Opublikowano 31 maja 200915 l Ale Hypnotize jest cienka jak dupa węża. Zero pazura i pomysłów na muzykę.
Opublikowano 31 maja 200915 l Nie chce mi się czytać wszystkich wypowiedzi <_< Odwołując się więc do pytania w temacie zapodam tylko kilka bendów, z którymi do tej pory [ściślej ostatnimi czasy (DOPIERO )] miałem przyjemność... :closedeyes: - Alice in Chains; - System of a Down; - Arch Enemy; - Metallica; - Children of Bodom; - Slipknot; - KoЯn; :asthanos: EDIT: O ch.uj!!! Czego ja słuchałem... Korn, Slipknot, SOAD <- dowidzenia he he he
Opublikowano 31 maja 200915 l Nie ma to jak wyciąganie brudów ;]. No, odkąd rzuciłem w ch/uj post-rocka, do mojego gustu nie można się przyczepić. Ideały są nudne, ale cóż zrobić.
Opublikowano 31 maja 200915 l Nie ma to jak wyciąganie brudów ;]. No, odkąd rzuciłem w ch/uj post-rocka, do mojego gustu nie można się przyczepić. Ideały są nudne, ale cóż zrobić. No kilka perełek jest w post rocku. Najlepsze jest, że ja też kiedyś słucham wszystkich wymienionych przez Royala zespołów. I odkąd je rzuciłem w pizdu w ogole mi sie nie chce do nich wracać szkoda uszu.
Opublikowano 31 maja 200915 l Uwielbiam nudną, monotonną, wolno rozkręcającą się muzykę. Gdy słucham Mogwai, Pink Floyd, Chopina czy GY!BE odpływam od świata zewnętrznego i błądzę po granicach własnej świadomości. Bardzo mi z tym dobrze i nie obchodzi mnie zdanie innych ludzi na temat mojego gustu.
Opublikowano 31 maja 200915 l o co chodzi z hejtowaniem post-rocka? no choy, 80% brzmi tak samo, ale są perełki typu gybe.
Opublikowano 31 maja 200915 l Tak samo jakbyś sluchał wiekszości grindcore'ów czy black metalu w dużej mierze tępa napi'erdalanka. Co kto lubi wole post rocka.
Opublikowano 3 czerwca 200915 l mega siarka, ale mi się podoba to : akustyczna wersja też daje rade no i te babeczki są całkiem w pytke
Opublikowano 13 czerwca 200915 l Podoba mi się piosenka Linkin Park z Transformersów. http://videos.onsmash.com/v/37KveNRdshuRh37L
Opublikowano 13 czerwca 200915 l wtedy byli jeszcze prawdziwymi metalowcami i na zywo wypadli całkiem fajnie