Skocz do zawartości

poszukuje...

Featured Replies

Opublikowano

voivod:

the outer limits

nothingface

tak ze 192 kbps

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 277 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kacapskie Cyrkle, Long Distance Calling i Shora (to te surowe) Albo Yndi Halda (to te wzruszające)

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

ok, nie pisz tu więcej jak będziesz szukał na google płyt Led Zeppelin albo Pink Floyd.

• http://weareidols.bandcamp.com/   'name your price'   daj 0 i ściągaj, panki klepią biedę

Opublikowano

dzięki, drugiego już se znalazłem

Opublikowano

New Order - Retro, cała składanka, łącznie z bonusową, 5 płytą, no ni (pipi) nie ma

Opublikowano

Najnowszą płytkę Moby'ego szukam "Wait for me" o ile pamietaj. Tylko cosik lepszego niz 128kb/s ;p

Opublikowano

Poszukuję "Limbic System" Rootwater. Tylko bardzo proszę, żeby to był link do jakiegoś Sendspace'a czy coś, bo Rapid mi nie działa. Z góry dzięki!

Opublikowano

Dyskografii Nirvany, a przynajmniej albumy Nevermind i In Utero. Potrzebuję tego w formacie mp3...

Opublikowano

Człowieniu google.

Opublikowano

Szukam krążków 7000 dying rats,oprócz season in hell,bo to mam.

Opublikowano

Mialem, wsiakly. Sa na soulseeku bezproblemowo do pobrania.

Opublikowano

Dzięki za hint Obso,Fanning the Flames of Fire i The Sound of No Hands Clapping można bezproblemowo pobrać,ale We're Making People Happy,Good Lucks a Comin i 7000 Dying Rats nikt nie ma :(

Opublikowano

bągra kiedyś zrobił coś podobnego, zbadaj na jego majspejsie czy gdzieś. Pamiętam, że sam seta wrzucił do neta to ukradłem.

Opublikowano

Grand Declaration of War od Mayhem, jak najlepsza jakosc ofkoz.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

The Jesus Lizard- Liar

Opublikowano

nin- prety hate machine we flacu

Opublikowano

o dzieki, a moze znajdzie sie jeszcze Nile - Annihilation Of The Wicked tyz we flacu?

zassalem z http://flmsdown.net/music/101102-nile-anni...-2005-flac.html ale brakuje 5 partu..

najlepiej rapid bo konto premium mam