Opublikowano 25 listopada 20186 l @_Be_ polecałeś kiedys fajnego punka, angielskiego chyba, taki liverpool stajl, leciało to tak jakos" why dont you get a job? ktos tam ktos tam had a job, why dont you..... ok, mam , IDLES well done Edytowane 26 listopada 20186 l przez milan
Opublikowano 21 stycznia 20196 l Do pracy uwielbiam sobie słuchać Dance with the Dead czy God is an Astronaut. Dwa pytania: jaki gatunek muzyki w ogóle reprezentują te zespoły i jakie są podobne im? Bo w końcu mi się zacznie nudzić, a przy niczym nie wchodzę w taki flow jak przy tym. Potrzebuję więc więcej tego samego.
Opublikowano 21 stycznia 20196 l Tego pierwszego nie znam, ale GIAA to zdecydowanie jest post-rock. Piękny, trzeba dodać. Jeżeli masz ochotę na więcej to polecam: oraz Toundra: To takie pierwsze z brzegu, ale jakże piękna muzyka. Ps. Jak mało to
Opublikowano 21 stycznia 20196 l Hej, ale pierwsza płyta Red Sparowes to jest czołowka. Edytowane 21 stycznia 20196 l przez milan
Opublikowano 19 grudnia 20204 l <machalapka> poszukuje czegos podobnego do Digable Planets. W sensie mile, wolne, slackerowe tempo zycie.
Opublikowano 29 marca 20232 l Ja od strony hardware: poszukuję pionowego odtwarzacza płyt CD, coś w stylu sony hcd ex1 lub Bang & Olufsen BeoSound Ouverture / 4000 CD Tape player (tylko bez komponenty na taśmy). Plan jest taki, żeby to urzadzenie wpiać do już istniejacego zestawu wzmacniacz+kolumny.