Skocz do zawartości

Najlepszy / Ulubiony Gitarzysta ?

Featured Replies

Opublikowano

jestescie tru szatany

• Odpowiedzi 74
  • Wyświetleń 37,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Żryjcie koty.

Opublikowano
  • Autor

no to komą kocurku, kicikici sierściuchu

Opublikowano

<pazurem przez pysk>

<(pipi)>

Miau.:franc:

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Bez echa nie istnieje niestety, taka prawda.Może najszybszym nie jest, ale kompozycje ma wyrąbane.

Opublikowano

Na gitarze akustycznej nikt nie gra lepiej od Tommy'ego Emmanuela :) geniusz

Opublikowano

O majn got :o

Ciekawe ile szarpnięć na sekundę wyrabia maksymalnie.

Edytowane przez Mordechay

Opublikowano

Huh. Po tych filmikach Tommy Emmanuel >> Paco de Lucia, nie widzę innej możliwości. Masakra O_O

Opublikowano

no znajdźcie lepszego :)

Edytowane przez NerkoWiktor

Opublikowano

Opublikowano

świetne to jest , ale ja bym ich nie porównywał bo grają zupełnie inną muzyke, a do tego ten koleś gra na elektrycznej gitarze :)

Opublikowano

To jest słabe - umiem to zagrać na Expercie w Guitar Hero ;)

Nie no... generalnie jesteśmy w tematyce klasyków/akustyków, bo elektryk to ciutkę inna bajka.

Opublikowano

Nie no... generalnie jesteśmy w tematyce klasyków/akustyków, bo elektryk to ciutkę inna bajka.

wiem ale dla mnie takie granie jest po prostu nudne xd.

Opublikowano

wiem ale dla mnie takie granie jest po prostu nudne xd.

no co kto lubi :)

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Na mnie ten pan zrobił wrażenie, filmik robi się naprawdę fajny od 2:00, a to co ten pan wyrabia przy 2:56 jest dla mnie czymś nie do ogarnięcia fizycznie.

Opublikowano

Smiesza mnie ci wszyscy shredderzy. Oczywiscie robia wrazenie, ale takie popisy nadaja sie raczej do cyrku, bo z muzyka ma to niewiele wspolnego. Kur.wa, przeciez muzyka to nie jakies je.bane wyscigi, wiec nie wiem, czemu maja sluzyc takie sieczki z 14 dzwiekami na sekunde. Takie cos jest dobre jako krotka wstawka, ale opieranie na tym calego utworu to pomylka. Mam na mysli takich gitarzystow, jak np. prezentowany na poprzedniej stronie Batio.

Opublikowano

Smiesza mnie ci wszyscy shredderzy. Oczywiscie robia wrazenie, ale takie popisy nadaja sie raczej do cyrku, bo z muzyka ma to niewiele wspolnego. Kur.wa, przeciez muzyka to nie jakies je.bane wyscigi, wiec nie wiem, czemu maja sluzyc takie sieczki z 14 dzwiekami na sekunde. Takie cos jest dobre jako krotka wstawka, ale opieranie na tym calego utworu to pomylka. Mam na mysli takich gitarzystow, jak np. prezentowany na poprzedniej stronie Batio.

e tam