Skocz do zawartości

SZUKASZ JAKIEJŚ PIOSENKI? NIE ZNASZ TYTUŁU?

Featured Replies

Opublikowano
Witam!

Poszukuje piosenki, która dość często leciała na Vivie, w okresie gdzieś paździenik, listopad. Cały teledysk to jakby kamera w podłodze, w pomieszczeniu "zdezynfekowanym? Czystym?" I tańczące na zmiane laski, dość nieźle wijące się - piosenka dość szybka. Pamiętam, że to jakiś DJ był i podpisywał się na koniec teledysku, ale nie mogę rozkminić jak się nazywał.

Ben DJ - Me & Myself

http://pl.youtube.com/watch?v=0F-n5yc7IsA

O to Ci chodziło?

Brawo, tragiczna jakość, ale zaraz się poogląda normalną wersje - poogląda :D

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 983,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
Brawo, tragiczna jakość, ale zaraz się poogląda normalną wersje - poogląda :D

Następnym razem będę wrzucał w Full HD :D

Opublikowano

Aż tyle nie wymagam :P

Opublikowano

Jak nazywa sie końcowa piosenka z transformersow .

Ta która leci jak widac odlatującego starscreama.

Opublikowano

linkin park - what i've done

Opublikowano

Potrzebuję tytułu mp3 i prosiłbym o pomoc ;) Piosenka Scootera (chyba), sceny na plaży, tropikalna wyspa, laski itp. itd. Szybka piosenka. Jakieś pomysły?

OK mam - chodziło o suavemente :)

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano

Ja szukam piosenki, która zaczynała się po francusku..Techno takie, całkiem niezłe. Mocno lansowane.

Jak ktoś mi pomoże to będę ogromnie wdzięczny [nie wiem nic więcej o tej piosence, słyszałem tylko kawałek ;F ]

Opublikowano

Jeśli chodzi o tą od 1:30 to Jimi Hendrkix - All along the watchtower

Ja ponawiam swoje pytanie...

a szukam piosenki, która zaczynała się po francusku..Techno takie, całkiem niezłe. Mocno lansowane.

Jak ktoś mi pomoże to będę ogromnie wdzięczny [nie wiem nic więcej o tej piosence, słyszałem tylko kawałek ;F ]

Opublikowano

Kiedyś w TV widziałem taki fajny klip (co do muzyki to nie pamiętam czy mi się podobała) i jak to często bywa przeoczyłem tekst z nazwą utworu, proszę pomóżcie.

Tak to wyglądało:

Z śmietnika wychodzi taki jakby diabełek i zaczyna w bardzo fajny sposób hasać po mieście. Wskakuje na jakieś murki, wchodzi do mieszkań przez okna i takie tam leparkury odwala, pod koniec teledysku wchodzi spowrotem do tego śmietnika.

Opublikowano
Jeśli chodzi o tą od 1:30 to Jimi Hendrkix - All along the watchtower

Ja ponawiam swoje pytanie...

a szukam piosenki, która zaczynała się po francusku..Techno takie, całkiem niezłe. Mocno lansowane.

chodzi mi o ta na poczatku

Opublikowano

jak sie nazywa/ kto wykonuje utwor gdzie laska spiewa do nuty z knockin to havens door?

Opublikowano

Za cholerę nie mogę znaleźć starego utworu

To był chyba hit w 05-06r francuskie jakby techno-disco teledysk był jakiś taki z deka miłosny pływa se jakiś bajkowy glut czy tam misio i szukam swojej dziewczyny a jedyne co pamiętam to kawałek piosenki brzmiący tak "fia żu to me" i nic więcej :/

Opublikowano

Witam. Nagralem koncowke kawalka (co jakis czas leci w radiu) na komorke wiec prosze sie nie smiac z jakosci ;] Ktos moze mi powiedziec co to za kawalek ? (wokal wchodzi w 30 sekundzie)

http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...4Tkx3TGlGa1E9PQ

EDIT: Nevermind ;] Juz udalo mi sie znalesc - jakby kogos to interesuje jest to Chris Lake - Only One (Original Mix) ^_^

Edytowane przez Ins

Opublikowano
  • Autor

Poszukuje muzyki w tych klimatach, coś co uzywa tak duzo sampli dźwiekowych itp.

Opublikowano

Stara piosenka, lata 80/90 ale często jeszcze można usłyszeć w radiu, pewnie masa osób ją zna i w ogóle ale nie mogę jej znaleźć, wokal taki spokojny, męski ofkors, kojarzy się z jakimiś beatles'ami raczej, śpiewane takie solo jest para ram, para rira, rira ram, pam pim para!

Pewnie i tak nikt nie będzie wiedział o co chodzi :D

Edit: Jeszcze ja słabo znający anglika słyszę rozpoczynające refren takie: a wonder world, a wonder world!

Edytowane przez Carleone

Opublikowano
Stara piosenka, lata 80/90 ale często jeszcze można usłyszeć w radiu, pewnie masa osób ją zna i w ogóle ale nie mogę jej znaleźć, wokal taki spokojny, męski ofkors, kojarzy się z jakimiś beatles'ami raczej, śpiewane takie solo jest para ram, para rira, rira ram, pam pim para!

Edit: Jeszcze ja słabo znający anglika słyszę rozpoczynające refren takie: a wonder world, a wonder world!

Black - Wonderful Life ?

Opublikowano

szukam 2 nazwy piosenek

z filmu mortal kombat ta szybka muza znam muze ale niewiem jak sie nazywa

i z titanica ta muzyka jak di caprio trzyma tą babke.

Opublikowano

Black - Wonderful Life ?

nieeeeeee, ładniejsza

Opublikowano

szukam jeszcze muzyki co byla na początku filmu taxi 3.chyba zespól black eyed pyes czy jakos tak ale nieznam nazwy piosenki