Opublikowano 10 stycznia 200916 l Witam! Poszukuje piosenki, która dość często leciała na Vivie, w okresie gdzieś paździenik, listopad. Cały teledysk to jakby kamera w podłodze, w pomieszczeniu "zdezynfekowanym? Czystym?" I tańczące na zmiane laski, dość nieźle wijące się - piosenka dość szybka. Pamiętam, że to jakiś DJ był i podpisywał się na koniec teledysku, ale nie mogę rozkminić jak się nazywał. Ben DJ - Me & Myself http://pl.youtube.com/watch?v=0F-n5yc7IsA O to Ci chodziło? Brawo, tragiczna jakość, ale zaraz się poogląda normalną wersje - poogląda
Opublikowano 10 stycznia 200916 l Brawo, tragiczna jakość, ale zaraz się poogląda normalną wersje - poogląda Następnym razem będę wrzucał w Full HD
Opublikowano 14 stycznia 200916 l z jakiego kawałka pochodzi avatar tego Pana ? http://www.psxextreme.info/index.php?showuser=913
Opublikowano 16 stycznia 200916 l Jak nazywa sie końcowa piosenka z transformersow . Ta która leci jak widac odlatującego starscreama.
Opublikowano 20 stycznia 200916 l Potrzebuję tytułu mp3 i prosiłbym o pomoc Piosenka Scootera (chyba), sceny na plaży, tropikalna wyspa, laski itp. itd. Szybka piosenka. Jakieś pomysły? OK mam - chodziło o suavemente Edytowane 20 stycznia 200916 l przez Fisiu
Opublikowano 21 stycznia 200916 l Ja szukam piosenki, która zaczynała się po francusku..Techno takie, całkiem niezłe. Mocno lansowane. Jak ktoś mi pomoże to będę ogromnie wdzięczny [nie wiem nic więcej o tej piosence, słyszałem tylko kawałek ;F ]
Opublikowano 22 stycznia 200916 l http://pl.youtube.com/watch?v=V3MvqeLZX4o poprosze o nutke z ego trailera
Opublikowano 22 stycznia 200916 l Jeśli chodzi o tą od 1:30 to Jimi Hendrkix - All along the watchtower Ja ponawiam swoje pytanie... a szukam piosenki, która zaczynała się po francusku..Techno takie, całkiem niezłe. Mocno lansowane. Jak ktoś mi pomoże to będę ogromnie wdzięczny [nie wiem nic więcej o tej piosence, słyszałem tylko kawałek ;F ]
Opublikowano 22 stycznia 200916 l Kiedyś w TV widziałem taki fajny klip (co do muzyki to nie pamiętam czy mi się podobała) i jak to często bywa przeoczyłem tekst z nazwą utworu, proszę pomóżcie. Tak to wyglądało: Z śmietnika wychodzi taki jakby diabełek i zaczyna w bardzo fajny sposób hasać po mieście. Wskakuje na jakieś murki, wchodzi do mieszkań przez okna i takie tam leparkury odwala, pod koniec teledysku wchodzi spowrotem do tego śmietnika.
Opublikowano 22 stycznia 200916 l Jeśli chodzi o tą od 1:30 to Jimi Hendrkix - All along the watchtower Ja ponawiam swoje pytanie... a szukam piosenki, która zaczynała się po francusku..Techno takie, całkiem niezłe. Mocno lansowane. Jak ktoś mi pomoże to będę ogromnie wdzięczny [nie wiem nic więcej o tej piosence, słyszałem tylko kawałek ;F ] chodzi mi o ta na poczatku
Opublikowano 30 stycznia 200916 l jak sie nazywa/ kto wykonuje utwor gdzie laska spiewa do nuty z knockin to havens door?
Opublikowano 3 lutego 200916 l Za cholerę nie mogę znaleźć starego utworu To był chyba hit w 05-06r francuskie jakby techno-disco teledysk był jakiś taki z deka miłosny pływa se jakiś bajkowy glut czy tam misio i szukam swojej dziewczyny a jedyne co pamiętam to kawałek piosenki brzmiący tak "fia żu to me" i nic więcej
Opublikowano 4 lutego 200916 l Witam. Nagralem koncowke kawalka (co jakis czas leci w radiu) na komorke wiec prosze sie nie smiac z jakosci ;] Ktos moze mi powiedziec co to za kawalek ? (wokal wchodzi w 30 sekundzie) http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...4Tkx3TGlGa1E9PQ EDIT: Nevermind ;] Juz udalo mi sie znalesc - jakby kogos to interesuje jest to Chris Lake - Only One (Original Mix) ^_^ Edytowane 4 lutego 200916 l przez Ins
Opublikowano 7 lutego 200916 l jak sie nazywa/ kto wykonuje utwor gdzie laska spiewa do nuty z knockin to havens door? http://www.youtube.com/watch?v=5mRCyI-xjn4 O to biega? A ode mnie Co to jest co się zaczyna w 1:30
Opublikowano 14 lutego 200916 l Autor Poszukuje muzyki w tych klimatach, coś co uzywa tak duzo sampli dźwiekowych itp.
Opublikowano 16 lutego 200916 l Stara piosenka, lata 80/90 ale często jeszcze można usłyszeć w radiu, pewnie masa osób ją zna i w ogóle ale nie mogę jej znaleźć, wokal taki spokojny, męski ofkors, kojarzy się z jakimiś beatles'ami raczej, śpiewane takie solo jest para ram, para rira, rira ram, pam pim para! Pewnie i tak nikt nie będzie wiedział o co chodzi Edit: Jeszcze ja słabo znający anglika słyszę rozpoczynające refren takie: a wonder world, a wonder world! Edytowane 16 lutego 200916 l przez Carleone
Opublikowano 18 lutego 200916 l Stara piosenka, lata 80/90 ale często jeszcze można usłyszeć w radiu, pewnie masa osób ją zna i w ogóle ale nie mogę jej znaleźć, wokal taki spokojny, męski ofkors, kojarzy się z jakimiś beatles'ami raczej, śpiewane takie solo jest para ram, para rira, rira ram, pam pim para! Pewnie i tak nikt nie będzie wiedział o co chodzi Edit: Jeszcze ja słabo znający anglika słyszę rozpoczynające refren takie: a wonder world, a wonder world! Black - Wonderful Life ?
Opublikowano 18 lutego 200916 l szukam 2 nazwy piosenek z filmu mortal kombat ta szybka muza znam muze ale niewiem jak sie nazywa i z titanica ta muzyka jak di caprio trzyma tą babke.
Opublikowano 18 lutego 200916 l Stara piosenka, lata 80/90 ale często jeszcze można usłyszeć w radiu, pewnie masa osób ją zna i w ogóle ale nie mogę jej znaleźć, wokal taki spokojny, męski ofkors, kojarzy się z jakimiś beatles'ami raczej, śpiewane takie solo jest para ram, para rira, rira ram, pam pim para! Pewnie i tak nikt nie będzie wiedział o co chodzi Edit: Jeszcze ja słabo znający anglika słyszę rozpoczynające refren takie: a wonder world, a wonder world! Black - Wonderful Life ? nieeeeeee, ładniejsza
Opublikowano 18 lutego 200916 l szukam jeszcze muzyki co byla na początku filmu taxi 3.chyba zespól black eyed pyes czy jakos tak ale nieznam nazwy piosenki