Opublikowano 17 stycznia 200817 l prawdopodobnie 12 marca, tak piszą na mrtwig.net I liczyłbym na to, ze ukaże sie normalnie - jeśli ktoś się wyłamie i oleje cały ten strajk scenarzystów, to może to być tylko ekipa SP i wcale się nie zdziwię jeśli pierwszy odcinek będzie wrzucał na amerykański związek scenarzystów.
Opublikowano 18 stycznia 200817 l CYTAT(ghost_spike @ 17 01 2008, 21:29) *prawdopodobnie 12 marca, tak piszą na mrtwig.net I liczyłbym na to, ze ukaże sie normalnie - jeśli ktoś się wyłamie i oleje cały ten strajk scenarzystów, to może to być tylko ekipa SP i wcale się nie zdziwię jeśli pierwszy odcinek będzie wrzucał na amerykański związek scenarzystów. Ja tylko chce, żeby nowy odcinek nie miał nic wspólnego z kampanią prezydencką w stanach, bo byłoby to zbyt oczywiste.
Opublikowano 18 stycznia 200817 l CYTAT(ghost_spike @ 17 01 2008, 21:29) *prawdopodobnie 12 marca, tak piszą na mrtwig.net I liczyłbym na to, ze ukaże sie normalnie - jeśli ktoś się wyłamie i oleje cały ten strajk scenarzystów, to może to być tylko ekipa SP i wcale się nie zdziwię jeśli pierwszy odcinek będzie wrzucał na amerykański związek scenarzystów. Ja tylko chce, żeby nowy odcinek nie miał nic wspólnego z kampanią prezydencką w stanach, bo byłoby to zbyt oczywiste. Oni się raczej nie powtarzają, a jeden odcinek o wyborach już był.
Opublikowano 13 marca 200817 l Przypominam, że od dzisiaj dostepny w sieci juz jest pierwszy odcinek 12-go sezonu ;]
Opublikowano 13 marca 200817 l co w tym dziwnego, ze dwunasty, skoro taki The Simpsons leci juz od 19 lat? a odcinek - faktycznie, mocno sredni
Opublikowano 13 marca 200817 l Nie był jakiś wybitny, ale mimo wszystko dobry odcinek. Cartman dający Kyle'owi AIDS jest świetną kontynuacją wątku ich wzajemnej nienawiści.
Opublikowano 20 marca 200817 l Dałem sie nabrac, widzac w jednej z pierwszych scen Barack'a i Hil-dog, jakże srogo sie myliłem ;] Mocny odcinek, moze nie jakos super wybitnie smieszny, ale zdecydowanie mocny ;d
Opublikowano 20 marca 200817 l Ani pierwszy ani drugi odcinek dwunastego sezonu mi się nie spodobał. Po tym jak zacząłem oglądać Family Guy, poprzeczka poszło wysoko w górę.
Opublikowano 20 marca 200817 l Ani pierwszy ani drugi odcinek dwunastego sezonu mi się nie spodobał. Po tym jak zacząłem oglądać Family Guy, poprzeczka poszło wysoko w górę. XD Odcinek mocno abstrakcyjny, ale dobry, lepszy niż pierwszy na pewno.
Opublikowano 20 marca 200817 l Ani pierwszy ani drugi odcinek dwunastego sezonu mi się nie spodobał. Po tym jak zacząłem oglądać Family Guy, poprzeczka poszło wysoko w górę. wyjdź pierwszy odcinek słaby raczej , jedynie tekst "aids...it`s so retro" bawi ale mam smaka na następne.końcówka jedenstego sezonu była b.doba , imaginationland i guitar hero wybitnie poprawiają humor;]
Opublikowano 20 marca 200817 l Britney's New Look- O KUR.WAAAAAAAA :D:D:D:D:D. Super odcinek, dziesięć razy lepszy od poprzedniego, umarłem ze śmiechu przy tekście "We've blurred parts of the photo so that it doesn't offend" oraz reakcjach Cartmana i policjanta na samobójstwo Britney . A ta muzyka rodem z Omena i śpiewający fotoreporterzy :D:D. Genialne, po prostu.
Opublikowano 21 marca 200817 l Lezalem z brechtu smile.gif Ale jaki szczytny cel mieli tongue.gif Ja tak samo, szczególnie wtedy jak pokazali w tv Hannah Montanę, i wszyscy zaczeli śpiewac, łacznie ze Stanem i Kyle'em xD M&T wciaż zmuszają mnie do płaczu, nawet po 11 sezonach Edytowane 21 marca 200817 l przez Konar$ky
Opublikowano 21 marca 200817 l Troche to głupie, ale dopiero niedawno dowiedziałem się że pod Stana, Kyle'a, Cartmana i Kenny'ego głosy podkładają Parker i Stone. Przez 11 sezonów myślałem że to cztery niezależne voice talenty, a P. i S. zajmują się jedynie wymyślaniem pomysłów na nowe odcinki . Rispekt.
Opublikowano 21 marca 200817 l Troche to głupie, ale dopiero niedawno dowiedziałem się że pod Stana, Kyle'a, Cartmana i Kenny'ego głosy podkładają Parker i Stone. Przez 11 sezonów myślałem że to cztery niezależne voice talenty, a P. i S. zajmują się jedynie wymyślaniem pomysłów na nowe odcinki . Rispekt. Oni we dwóch podkładają głosy pod większość postaci: Matt Stone: * Kyle and his father, Gerald * Kenny and his father, Stuart * Jimbo Kern * Jesus * Butters * Saddam Hussein * Big Gay Al * Pip * Terrance * Tweek * Jimmy's father (Richard Vulmer) * Priest Maxi * Mr. Adler the shop teacher * Various others Trey Parker: * Stan , his father, Randy Marsh and his grandfather, Marvin Marsh * Eric Cartman * Clyde Donovan * Craig and his parents * Kevin * Herbert/Janet Garrison * Stephen Stotch * Mr. Hankey * God * Santa Claus * Mr. Mackey * Officer Barbrady * Ms. Choksondik * Timmy * Jimmy Vulmer * Tuong Lu Kim * Dougie * Phillip * Satan * Brian Boitano * Dog Poo * and other characters * singing vocals Do tego tylko dwie aktorki podkładające głosy pod wszystkie postaci żeńskie i Adrien Beard (Token Black), Vernon Chatman (Towelie), Jennifer Howell (Bebe Stevens), and John Hansen (Mr. Slave) Edytowane 21 marca 200817 l przez Hela
Opublikowano 21 marca 200817 l Festiwal amerykanskiej jazdy po wszystkich i wszystkim powraca, Czy mi sie wydaje czy ten odcinek powstal na bazie filmu z nicolasem cage "Wicker Man" ?? Teraz dziennikarze naprawde ostro pojechali po twórcach south park zarzucajac im zbyt wielką swobodę, ale nic dziwnego bo w tym odcinku nabijaja sie tez z dziennikarzy.
Opublikowano 23 marca 200817 l Oni we dwóch podkładają głosy pod większość postaci: Matt Stone: * Kyle and his father, Gerald * Kenny and his father, Stuart * Jimbo Kern * Jesus * Butters * Saddam Hussein * Big Gay Al * Pip * Terrance * Tweek * Jimmy's father (Richard Vulmer) * Priest Maxi * Mr. Adler the shop teacher * Various others Trey Parker: * Stan , his father, Randy Marsh and his grandfather, Marvin Marsh * Eric Cartman * Clyde Donovan * Craig and his parents * Kevin * Herbert/Janet Garrison * Stephen Stotch * Mr. Hankey * God * Santa Claus * Mr. Mackey * Officer Barbrady * Ms. Choksondik * Timmy * Jimmy Vulmer * Tuong Lu Kim * Dougie * Phillip * Satan * Brian Boitano * Dog Poo * and other characters * singing vocals Nie ma to jak dubbing 40 postaci przez dwie osoby, mają niezłe struny głosowe O_O. BTW, wiecie że ten demoniczny śpiew z najnowszego odcinka ma swoje korzenie jeszcze w ósmym odcinku, który był pariodią Omena? (108- Damien)
Opublikowano 23 marca 200817 l Myśle ,że jego korzenie sięgają nawet troche dalej mianowicie do fillmu The Omen. Tak btw.Parker i Stone chyba kochają się w tym motywie ,bo w odcinku o poszukiwaniu niani dla Cartmana też był.
Opublikowano 24 marca 200817 l Myśle ,że jego korzenie sięgają nawet troche dalej mianowicie do fillmu The Omen. No co Ty? ;] W każdym razie motyw jest genialny i mam nadzieję że pojawi się jeszcze nie raz.
Opublikowano 24 marca 200817 l Najnowszy odcinek będzie tributem do Heavy Metal'u Edytowane 24 marca 200817 l przez Hela