Skocz do zawartości

Poszukuje

Featured Replies

• Odpowiedzi 390
  • Wyświetleń 220,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Poszukuję instrumental DJ Paul Feat. Lord Infamous - You Don't Want It .

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wiatam ostatnio na koncercie DGE, na supprocie byl Ramona i Gallon ktorzy spiewali piosenke tylko nie wiem czy ona jest moze z jakiejs nowej plyty czy z ktorej bo nigdzie nie moge znalezc bylo cos all'a "Od Poznania do morza baltyckiego... suczysynu moze byc gorzej" taki byl refren, niestety nie doslownie ale mysle ze jak ktos to zna to mu sie szybko skojarzy :thumbsup: z gory thx

Opublikowano

To jest z ulicznego flowkloru. Kawałek Zawsze może być gorzej. Ogólnie cała płytka bardzo dobra.

"Od Tatr aż po morze suczysynu zawsze może być gorzej"

W kawałku refren jest inny ;]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięki ale to nie to więc szukam dalej ;D

Pamiętam, że to był właśnie taki 'hardy' bit. Mocno trzeszczący. No nie wiem jak to opisać ale dokładnie w tym stylu. Znany na bank bo już nie na jednej bitwie go słyszałam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

quiz- material producencki w jakiejs przyzwoitej jakosci bym poprosil ;]

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gdzie mogę znaleźć polskie hh albumy we FLAC'u?

Opublikowano

kawałek pezeta 40% wyszedł na innym podkładzie i bez refrenu mesa na długo przez premierą muzyki rozrywkowej. ma to ktoś?

Opublikowano

klasyczny rap poszukiwany

oczywiscie klimaty ny 80s

Public Enemy, Brand Nubian, De La Soul. Chociażby takie.

Opublikowano

albo inaczje: jest jakies radio, co puszcza tylko classic rap?

aktualnie slucham tego z sky.fm, ale prawde mowiac czesto sie powtarzaja i sporo gniotów imo : /

Opublikowano

w radiu rewers masz kanał true-beats, ale nie ma tam tylko i wyłącznie oldchoolu.

Edytowane przez Walter_Cronkite

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie siedzę w temacie, więc się tu spytam

Polećcie coś w stylu A.j.k.s i Krwawych Drwali

Opublikowano

to cię zmartwię bo są to twory jedyne w swoim rodzaju, wąska nisza raczej ten typ muzyki. może formacja cmentarz, wybuch, psycho-clan.

Opublikowano

wybuch to cpun, ma tylko kilka dobrych kawalkow, ale rowniez polecam sluchac go miedzy wierszami.

Edytowane przez Gość

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ma ktoś wkładkę do Grubych Jointów? Z tego co znalazłem to tylko okładka, ale kompletnej wkładki nie ma ;/