Skocz do zawartości

Gears Of War

Featured Replies

Opublikowano

Mnie do 1000GS został seriously. Mogło was być 5, wtedy zabójstwa się nie liczą. Ostatnią deską ratunku w przypadku gdy host jest w twojej drużynie, to że tamta drużyna opuści mecz - wtedy tylko wam się kille zapiszą. Jeżeli host jest u nich to klapa, wszyscy mogą wyjść ;)

Jeszcze tylko 3200 killi...

Hmm, ale ja tak robiłem achievementy :E

• Odpowiedzi 155
  • Wyświetleń 11,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mi jak na razie curb stompy wpadły po 150, a egzekucje po 147. Wygląda dość regularnie, mam nadzieję, ze będzie tak dalej.

Opublikowano

Szlag Cię będzie trafiać przy snajpie - zobaczysz :E

Opublikowano

headshoty wyskakują od 160-350 mi wyskoczyły przy 180 . co do Seriously jak kochasz gearsy i grasz dużo to jest to kwestia 3miechów zalicza się od 11k do 18k :D kolega miał raz 20k i nie miał :) wychodzi na to że ukradł koło 10k killi :D:D::D

Opublikowano

350 to lekka przesada. Na Warzone może, na Execution przed 200 musi wpaść... Ja shotem nabiłem, potem snajpą. Mam jakieś 750 head'ów.

Opublikowano

Mi narazie curby, revivsy i hedy ładnie weszly, wszytko przy 150

Opublikowano

No ja na razie bez konsoli także zastuj w killach ;)

Opublikowano

Takie pytanie Panowie. Czy jak przejde grę na maxymalnym poziomie to za inne poziomy trudności dostane archiva?

Opublikowano

mi wszystkie achievementy za bronie wpadly po ok. 120killach, granaty wpdaly mi nawet po 99, wszystko zalezy od szczescia

Opublikowano
Takie pytanie Panowie. Czy jak przejde grę na maxymalnym poziomie to za inne poziomy trudności dostane archiva?

Ustaw się z kimś, że ty grasz dominiciem santiago (Host zaprasza Cię do prywatnej gry), wydrukuj sobie poradnik gdzie są COG tagi i zakończysz grę za jednym pociągnięciem z 600 punktami.

@Up

Bo ty pewnie grałeś jak jeszcze nie było glitcha z killami. Teraz jest, tak to normalnie Hortexowi przecież wpadło przy 10 000, normalnie każdemu. Teraz ostatnio LiściuPL - 20k killi dopiero Seriously wpadło.

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano

Czesc, no i znowu poruszam temat achivmenta I Spy with My Little Eye.

Bodajze Fisiu twierdzil ze gdy strzelimy heada z Longshota to liczy nam tylko headshot, a fraga ze snajpy juz nie. Co np. jest odwrotna sytuacja od tej ktora mamy w F.E.A.R bo tam nabija stats za hs i kill z danej broni.

Mialem okazje wczoraj przyjrzec sie grze mojego kumpla, ktory dawniej w Gearsy pogrywal (zaraz po premierze) z nudow, a u mnie wlaczyl sobie GoWa tak dla odmiany, po jakims roku przerwy... mial 9 fragow... 1 chainsaw, 3 hs, 4 execution, 1 grenade taga...

Execution byly wykonywane shotgunem/melee. Jakie bylo nasze zdziwienie kiedy po meczu wyskoczyl Achivment I Spy With My Little Eye!

Na 100% wszystkie 3 fragi ze snajpy to byly headshoty... to jak to w koncu jest? Bo mi to i tak obojetne bo wole o wiele bardziej snajpe kiedy moge mierzyc miedzy oczy;]

Edytowane przez Zimol

Opublikowano

Jak chcesz bić achievementy pistolero i I spy with my lil' eye to sobie na warzonie to nabij. Ja na Execution bardzo krótko grałem i jest w 90% pewny, że headshot to headshot... Przecież mam 700 headów, a wtedy miałem bardzo dużo headshotów gdy to mi wskoczyło. Może jest jakiś podział, że 3 heady to jak jedno zabójstwo. Wiem, że w execution trzeba mieć zwinne palce by zdownować 3 razy... Mnie najszybciej to wskoczyło na Fuel Depot.

Żebyś ty widział moją mine jak po drugim downie wybieram pistolet, zabijam i headshot p_0...

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano

jeśli chodzi o ilość błędów i niedoróbek to girsy są z(pipi)ane, ale i tak ubóstwiam te grę

fisiu jak będziesz miał konsolę to skończysz ze mną kampanię ? pyknę se jako dom i dozbieram cogi :D

Opublikowano

15 raz mam tą gre przechodzić? Znajdź sobie kogo innego. Na mnie Crackdown jeszcze czeka wraz z NFS:MW.

Opublikowano

A na serio, nie wiem - wtorek/środa do czwartku.

Opublikowano

Kto mnie pobije? "Don't you die on me" po wykonaniu... stu dziewięćdziesięciu sześciu podnoszeń O_o.

Opublikowano

Nabij seriously, wtedy pogadamy czy miałeś/masz pecha z achievementami.

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano

2,5k czy tam 2,7k killi mam... Także dziękuję, postoję.

Opublikowano

No ja mam 7k, ale konsole musiałem sprzedać... Tak to już bym dobił do około 9.5k ...

Opublikowano

Ja mam jakieś 4,5 w 1,5 miecha grania.

Do premiery 2 raczej wpadnie

Opublikowano

czy jak zrobi sobie 2 gamertag, żeby mieć kolejny miech golda to skasuje mi z gowa moje kille (headshoty, curb stopmy itp) ???

Opublikowano

Raczej tak, bo te statystki są przypisane do jednego konkretnego GT.