Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Army of Two

Featured Replies

Opublikowano

pobralem mappack a potem gra wykryla update, nastepnie patrze SELECT MISSION a tam te podstawowe, no nic mysle moze trzeba ukonczyc jeszcze raz ostatni level ale lipa ukonczylem na easy i nic wiecej nie mam. Czyzby trzeba bylo ponownie cala kampanie przechodzic od nowa?

• Odpowiedzi 201
  • Wyświetleń 25,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A ja mam jakis problem z pobraniem - po kilku sekindach od klikniecia download pokazuje sie info ze nie moze pobrac i prosi o sprobowanie w pozniejszym terminie. I tak juz od 12:00. Co sie dzieje. NIe wierze ze az tylu ludkow naraz pobiera ten dodatek :(

Artur

Opublikowano

Witam. Wracam z updatem.

Pliczek sie zassal, gra zostala zautalizowana i mamy dwdodatkowe etapy - Kijow i cos tam jeszcze. Normalnie dostepne z menu gry - w Mission select.

Ide grac.

Narka

Opublikowano

ja probowalem usunac updejty potem ponownie je pobrac i nic. Mam tylko gdy uruchomie gry 1100 GS ale aczivow z mappacka SP nic niema :/. Chyba juz wiem czemu tak sie zrobilo, ja mam konto live na US a gra PAL wiec pewnie dlatego nie wykrywa :/. Musze zrobic konto na EU

Opublikowano

Mam ten sam problem co Signap, ale nie jestem pewien na co mam konto (US czy UK)? A tak przy okazji jak usunąć update'a?

Opublikowano

ja pobieram teraz z konta UK bo na Francuzkim byl jeszcze dostepny dla goldow [wtf]. Gdzies za 2h dam znac czy poszlo

Idziemy do ustawień konsoli i wybieramy zakładkę “Pamięć“, najeżdżamy na “Dysk twardy” i klikamy Y. Następnie wykonujemy taką oto operację: X X [LB] [RB] X X. Teraz klikamy na “Tak“. Gotowe.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

sciągam packa z GB i mam nadzieje że teraz zadziała

Edytowane przez Masher

Opublikowano

ok już mam. całkiem fajny dodatek.

Spoiler

Czy w kijowie dowody na te experymenty są przed czy po tym jak ratujesz tego gościa?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

yo AoT to świetna giera, tylko krótka jest cholera. Grafika całkiem niezła (woda na morzu = CUDO!!!! ale już wybuchy = średniawa; piękne udźwiękowienie i rzeczywiście to co daje czadu w niej to co-op na split-screen'ie i upgread'e broni.

Agrro wcale nie jest takie głupie jak się początkowo wydawało (że what? niewidzialny na chwilę?); jednak nie tylko przydatne się okazało a i efektowne. Darmowy map pack ? Od EA ? Robią sie coraz bardziej "charytatywni".

Główny minus - "długość" czyli krótkość, polecam prezjść raz na easy samemu(achiev), na średnim i najwyższym w co-op'ie, wtedy i tak w 3-4 wiczory pyknie ;/.

Zaq to plusów co nie miara, gra dostaje narazie 7+ .

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

po pierwszym lvlu - fajnie zabawnie przyjemnie, ot taka wesola rozwalka.

Opublikowano

weź kumpla na coopa i dopiero się zacznie zabawa, wtedy Ao2 nabiera rumieńców (no i zawsze możesz mu bitchslapa za(pipi)ać)

Opublikowano

wiem, tylko pada musze w koncu kupic to i k&l w koncu tez poleci

Opublikowano

Chłoapki, jak mam zatrzymać samochody w Chinach na moście ??

Opublikowano

nie masz ich zatrzymywać tylko pier.dolnąc w zbiornik z co-op snipe'a.

Opublikowano

rb i bodajze w lewo krzyzakiem

Opublikowano

ciśniesz rb i dajesz d-padem w prawo.

albo lewo, podobnie jak zmiana pukawek w każdym razie.

Edytowane przez tk

Opublikowano

ja strzelalem z tym lewo ale tam jest obrazek snajperki xd

Opublikowano

nosz kur... biore RB i lewo, a ten hooj, gada "no way" :catfight:

Opublikowano

a to nie jest tak że tylko w określonych miejscach można to zrobić?

Opublikowano
RobertKWL wiedział byś jak się robi Snipe co-op gdy byś uważnie ukończył trening :D
Opublikowano
RobertKWL wiedział byś jak się robi Snipe co-op gdy byś uważnie ukończył trening :D

Chyba z 3 miechy w to nie gralem. Kolo mostu w chinach nawet nie moglem tego hoojostwa wlączyc :wacko: