Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 510,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano
Lost Odyssey, Blue Dragon czy Eternal Sonata?

Eternal Sonata urzekła mnie klimatem i muzyką. Najlepiej zagraj w demko i sprawdź czy nie ma za dużo lukru dla Ciebie. Lost Odyssey to taki final. Ja polecam sonate szczególnie, że na allegro możesz kupić za 75 zł.

Opublikowano

Ninja Gaiden 2 , soldier of fortune czy Alone in the Dark ? wziałbym najlepiej 3 ale ninja to cos w stylu devil may cry i chetnie bym pomlocil, soldier juz dostatecznie staniał aby go wziasc a alone napewno kupie ale zatsnawiam sie czy nie jest jeszscze za droga :)

Opublikowano

Ninja najlepszy i świetnie się gra. Warto go brać w pierwszej kolejności. W alone grałem chwilę i spodziewałem się czegoś lepszego po zapowiedziach więc nie wiem czy warto wydać ponad 100 zł(jak ktoś ma pograj u niego pożycz najpierw). soldiera nie przetestowałem ale jak jest podobny do poprzedników to dobra gierka do odstresowania.

Opublikowano

Prosilbym, aby ktos rzucil lista najlepszych tytulow do przejscia we dwoch w coopie na jednej konsoli :)

Opublikowano

zdecydowanie dmc4. z tym, że tutaj masz slashera idealnego do masterowania a tam monotonną rozgrywke na sporym terenie + paściarski system walki. wybór oczywisty.

Edytowane przez tk

Opublikowano
zdecydowanie dmc4. z tym, że tutaj masz slashera idealnego do masterowania a tam monotonną rozgrywke na sporym terenie + paściarski system walki. wybór oczywisty.

testujac oba wybralbym bardziej AC

Opublikowano
Prosilbym, aby ktos rzucil lista najlepszych tytulow do przejscia we dwoch w coopie na jednej konsoli :)

Guitar Hero, Rock Band.

Opublikowano

A cos oprocz tych dwoch? mam na mysli coop typu Gears of War. Ponoc Indiana Jones Lego tez jest fajne pod tym wzgledem.

Opublikowano

Halo całkiem fpyte na coopie, tyle, że ja z kuzynem myknąłem to na normalu w jeden wieczór. A jakieś superprosy nie jesteśmy.

Opublikowano
Halo całkiem fpyte na coopie, tyle, że ja z kuzynem myknąłem to na normalu w jeden wieczór. A jakieś superprosy nie jesteśmy.

Dlatego najlepiej grac na Legendary. Wtedy naprawde wspolpraca jest niezbedna, zeby sobie poradzic, no i przede wszystkim pojazdy daja jeszcze wiecej frajdy - jeden np. strzela, drugi prowadzi itp. Od siebie polecam.

Opublikowano

Halo 3 mi sie nie podoba ze wzgledu na klimat :/, ale za to Kane & Lynch to strzal w 10tke. Dzieki :)

Opublikowano

Tyle, że K&L ma tylko coopa przez splita - weź to pod uwage.

Mimo wszystko gierke polecam.

Opublikowano

A ja mysle między

K&N,Vegas(pierwszy),GoW(nie sprobowalem online) ktore lepsze ??

Opublikowano

O co-op`ie nic nie wspominalem

Opublikowano
Ninja Gaiden 2 , soldier of fortune czy Alone in the Dark ? wziałbym najlepiej 3 ale ninja to cos w stylu devil may cry i chetnie bym pomlocil, soldier juz dostatecznie staniał aby go wziasc a alone napewno kupie ale zatsnawiam sie czy nie jest jeszscze za droga :)

NG II to swietna gra, reszta z Twojej listy to gnioty ;)