Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

Co prawda pierwsza Condemned jest wolna od widziadeł, zjawisk paranormalnych itp. i IMO przez to straszniejsza, ale dwójka też daje radę. W dodatku w jedynce mogą zdenerwować pewne ograniczenia jak np. niewidzialne ściany, potworna liniowość i inne takie debilizmy. W dwójce za to przydaje się dobra znajomość angielskiego.

@signap

Hehe, ja też trzęsłem portkami przed włączeniem D3 szczególnie gdy byłem sam w domu 8) Te sceny z tymi... no... nie pamiętam jak się te pająki nazywały :D W każdym razie chyba najstraszniejsza gra, jaką można odpalić na Xboxie 360.

Edytowane przez BartX

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 534,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano

Aaa no tak jeszcze Halo i te male zas.ane straszne skaczace ziemniaki :o

Opublikowano

No Halo jest takie straszne...

Nawet nie jest od 18 lat, bo zbytniej przemocy i krwi nie ma...

Opublikowano

Ja mowie o skaczacych ziemniakach, a nie calym Halo.

Opublikowano

Nie wiedzialem gdzie to napisac wiec wrzucam to tutaj

czy ktos kupywal w sklepie electronicdreams.pl

maja w swojej ofercie gry ktore jeszce nie sa wydane ,a w ofercie widnieja jako na stanie

np

GoW2

NFL 09 (EA Polska nie ma tej gry w ofercie i w najblizszym czasie nie beda mieli )

http://electronicdreams.pl/products_new.php?cPath=25

WTF?

Opublikowano

Można złożyć pre-order czyli zakup przedpremierowy. Ale dlaczego jest napisane, że mają na stanie to nie wiem.

Opublikowano
Można złożyć pre-order czyli zakup przedpremierowy. Ale dlaczego jest napisane, że mają na stanie to nie wiem.

No wlasnie czyli wprowadzanie klijenta w blad , ktos nie doczyta a zaobaczy takie GoW 2 kliknie kup i lipa potem trzeba czekac az do premiery a sklepik liczy zlotoweczki ...

Opublikowano

Sklep chyba sam do siebie jest ok, ale niektóre ceny mnie zastanawiają (Vegas 1 za 159), a inne są atrakcyjne.

Jednak zanim coś kupisz porównaj ceny z innymi sklepami bo w ofercie widać spore nieścisłości z normalnymi cenami.

Edytowane przez Masher

Opublikowano

W Bioshocka grałem na konsoli, w Dooma i Feary na kompie, także chyba wybiorę pierwszą część Condemneda. Dzięki za rady.

Opublikowano
Sklep chyba sam do siebie jest ok, ale niektóre ceny mnie zastanawiają (Vegas 1 za 159), a inne są atrakcyjne.

Jednak zanim coś kupisz porównaj ceny z innymi sklepami bo w ofercie widać spore nieścisłości z normalnymi cenami.

Nie mam zamiaru narazie nic tam kupywac ,narazie kupuje tylko w PSX extreme i na allegro. chociaz ten sklep jako jedyny w polsce ma NFL09 w ofercie ,ale cena tez lekko nagieta.

Jak sie zorientowalem to na ebay NFL 09 chodzi po 135zl z przeylka do polski ,w niemczech 150zl z przesylka do polski( a powinno byctaniej bo blizej :E )

Ogolnie nigdzie w europie ta gra nie jest drozsza niz 170zl z przesylka do polski .Ogolnie sklep wyglada w porzadku ale zagrywki ma lekko mowiac nie fer.

Opublikowano

Krótka piłka : Mam 250 zł do wydania na jedną premierową grę we Wrześniu co kupić ? Chodzi mi tylko o nowości z przedziału Sierpień - Wrzesień:)

Opublikowano

A moze cos co jest do wyboru chociaz, a nie jeszcze kazdy bedzie szukal, co ma wyjsc...

Opublikowano
Krótka piłka : Mam 250 zł do wydania na jedną premierową grę we Wrześniu co kupić ? Chodzi mi tylko o nowości z przedziału Sierpień - Wrzesieńsmile.gif

Proponuję Star Wars: The Force Unleashed.

Opublikowano
Krótka piłka : Mam 250 zł do wydania na jedną premierową grę we Wrześniu co kupić ? Chodzi mi tylko o nowości z przedziału Sierpień - Wrzesieńsmile.gif

Proponuję Star Wars: The Force Unleashed.

lol myślałem że to wychodzi później :) no to chyba problem rozwiązany:) Nie mogę przegapić takiej gry :)

Opublikowano

silent hill

Opublikowano

pięknie ku.rwa pięknie ;f

Opublikowano
Krótka piłka : Mam 250 zł do wydania na jedną premierową grę we Wrześniu co kupić ? Chodzi mi tylko o nowości z przedziału Sierpień - Wrzesień:)

Far Cry 2.

Opublikowano

Ale Far Cry 2 nie wyjdzie we wrześniu... z hitów pozostają Star Warsy :).