BartX 9 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 (edytowane) Co prawda pierwsza Condemned jest wolna od widziadeł, zjawisk paranormalnych itp. i IMO przez to straszniejsza, ale dwójka też daje radę. W dodatku w jedynce mogą zdenerwować pewne ograniczenia jak np. niewidzialne ściany, potworna liniowość i inne takie debilizmy. W dwójce za to przydaje się dobra znajomość angielskiego. @signap Hehe, ja też trzęsłem portkami przed włączeniem D3 szczególnie gdy byłem sam w domu 8) Te sceny z tymi... no... nie pamiętam jak się te pająki nazywały W każdym razie chyba najstraszniejsza gra, jaką można odpalić na Xboxie 360. Edytowane 18 Sierpnia 2008 przez BartX Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Aaa no tak jeszcze Halo i te male zas.ane straszne skaczace ziemniaki :o Cytuj Odnośnik do komentarza
Masher 2 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 No Halo jest takie straszne... Nawet nie jest od 18 lat, bo zbytniej przemocy i krwi nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Ja mowie o skaczacych ziemniakach, a nie calym Halo. Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Nie wiedzialem gdzie to napisac wiec wrzucam to tutaj czy ktos kupywal w sklepie electronicdreams.pl maja w swojej ofercie gry ktore jeszce nie sa wydane ,a w ofercie widnieja jako na stanie np GoW2 NFL 09 (EA Polska nie ma tej gry w ofercie i w najblizszym czasie nie beda mieli ) http://electronicdreams.pl/products_new.php?cPath=25 WTF? Cytuj Odnośnik do komentarza
BartX 9 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Można złożyć pre-order czyli zakup przedpremierowy. Ale dlaczego jest napisane, że mają na stanie to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Można złożyć pre-order czyli zakup przedpremierowy. Ale dlaczego jest napisane, że mają na stanie to nie wiem. No wlasnie czyli wprowadzanie klijenta w blad , ktos nie doczyta a zaobaczy takie GoW 2 kliknie kup i lipa potem trzeba czekac az do premiery a sklepik liczy zlotoweczki ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Masher 2 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 (edytowane) Sklep chyba sam do siebie jest ok, ale niektóre ceny mnie zastanawiają (Vegas 1 za 159), a inne są atrakcyjne. Jednak zanim coś kupisz porównaj ceny z innymi sklepami bo w ofercie widać spore nieścisłości z normalnymi cenami. Edytowane 18 Sierpnia 2008 przez Masher Cytuj Odnośnik do komentarza
Zebra 4 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 W Bioshocka grałem na konsoli, w Dooma i Feary na kompie, także chyba wybiorę pierwszą część Condemneda. Dzięki za rady. Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Sklep chyba sam do siebie jest ok, ale niektóre ceny mnie zastanawiają (Vegas 1 za 159), a inne są atrakcyjne. Jednak zanim coś kupisz porównaj ceny z innymi sklepami bo w ofercie widać spore nieścisłości z normalnymi cenami. Nie mam zamiaru narazie nic tam kupywac ,narazie kupuje tylko w PSX extreme i na allegro. chociaz ten sklep jako jedyny w polsce ma NFL09 w ofercie ,ale cena tez lekko nagieta. Jak sie zorientowalem to na ebay NFL 09 chodzi po 135zl z przeylka do polski ,w niemczech 150zl z przesylka do polski( a powinno byctaniej bo blizej :E ) Ogolnie nigdzie w europie ta gra nie jest drozsza niz 170zl z przesylka do polski .Ogolnie sklep wyglada w porzadku ale zagrywki ma lekko mowiac nie fer. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Krótka piłka : Mam 250 zł do wydania na jedną premierową grę we Wrześniu co kupić ? Chodzi mi tylko o nowości z przedziału Sierpień - Wrzesień Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 A moze cos co jest do wyboru chociaz, a nie jeszcze kazdy bedzie szukal, co ma wyjsc... Cytuj Odnośnik do komentarza
miki77 16 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Krótka piłka : Mam 250 zł do wydania na jedną premierową grę we Wrześniu co kupić ? Chodzi mi tylko o nowości z przedziału Sierpień - Wrzesieńsmile.gif Proponuję Star Wars: The Force Unleashed. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Krótka piłka : Mam 250 zł do wydania na jedną premierową grę we Wrześniu co kupić ? Chodzi mi tylko o nowości z przedziału Sierpień - Wrzesieńsmile.gif Proponuję Star Wars: The Force Unleashed. lol myślałem że to wychodzi później no to chyba problem rozwiązany:) Nie mogę przegapić takiej gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Merceneries 2? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 silent hill Cytuj Odnośnik do komentarza
.:marioo:. 104 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Silent Hill wychodzi dopiero w listopadzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 http://www.sklep.psxextreme.pl/product_inf...roducts_id=4006 kłamiesz Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 424 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Update: Silent Hill: Homecoming still on track for September release in the United States, European release confirmed for November http://silenthill5.net/2008/08/21/update-s...r-november.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 pięknie ku.rwa pięknie ;f Cytuj Odnośnik do komentarza
Zebra 4 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Krótka piłka : Mam 250 zł do wydania na jedną premierową grę we Wrześniu co kupić ? Chodzi mi tylko o nowości z przedziału Sierpień - Wrzesień Far Cry 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gazi 0 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Lista z onlinecenter.pl Ja polecam Brothers in Arms: Hell's Highway . Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Far Cry 2. Brothers in Arms 2 pewnie znowu zostanie przełożony o parę miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza
BartX 9 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Pewnie, że Far Cry 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Robsonf 0 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Ale Far Cry 2 nie wyjdzie we wrześniu... z hitów pozostają Star Warsy . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi