gustaw123 0 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2008 Czy to prawda że gearsy są nudne ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2008 nie , kazda gra kiedys sie znudzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2008 Gearsy to totalny must-have dla posiadaczy XO. Kampanie skonczylem z 6 razy, a w multi mam spokojnie ze 100h przegrane... zapraszam na Pchli mam gearsy na wymiane pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2008 nie , kazda gra kiedys sie znudzi ... ...nawet Gearsy, za 2 miesiące, podczas premiery Gearsów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2008 W sumie ostatni dzwonek, żeby kupić Gearsy. Po premierze dwójki, serwery jedynki pewnie opustoszeją. Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2008 Oststni dzwonek to tak na początku października ,żeby conajmniej z miecha pograć (skumać o co biega przed 2.) Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebastian PL 1 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2008 (edytowane) szukam jakis fajnych strzelanek na x360 oprocz : orange box, prey, halo 3 , cod 4 , unreal tournament,quake 4, gears of war , rainbow sixow , perfect dark 0 ,darkness ,bioshock . jest jeszcze cos godnego uwagi ? bo te wyzej mialem juz w czytniku :] Edytowane 30 sierpnia 2008 przez (Zly)Seba Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2008 vegas 2, fear, army of 2, cod 2, 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
RobertKWL 0 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2008 Dead Rising, PGR 4, Battlefield: Bad Company, GTA 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
miki77 16 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2008 Crackdown, GTA, Saints Row, Far Cry Instincts Predator, a jak lubisz do tego walkę mieczem to bierz Devil May Cry 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2008 szukam jakis fajnych strzelanek na x360 oprocz : orange box, prey, halo 3 , cod 4 , unreal tournament,quake 4, gears of war , rainbow sixow , perfect dark 0 ,darkness ,bioshock . jest jeszcze cos godnego uwagi ? bo te wyzej mialem juz w czytniku :] Call of Juarez , Medal of Honor:Airborne , GRAW2 , Lost Planet. Cytuj Odnośnik do komentarza
gustaw123 0 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2008 (edytowane) Jakie gry mają dobry mutli oprócz bad company? Edytowane 30 sierpnia 2008 przez gustaw123 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2008 (edytowane) Jakie gry mają dobry mutli oprócz bad company? Oczywiście Halo 3 , Cod 3 i 4, Gears of War Edytowane 30 sierpnia 2008 przez Mefi23 Cytuj Odnośnik do komentarza
miki77 16 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2008 (edytowane) Do tego jeszcze dochodzi niezbyt chyba docenione przez Polaków Team Fortress 2 (wchodzi w skład The Orange Box). PS. Tak BTW, jak by ktoś w to grał to niech da znać. Edytowane 30 sierpnia 2008 przez miki77 Cytuj Odnośnik do komentarza
opall 4 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2008 no Team Fortress jest mocarny... tylko tam wieeele zalezy od ludzi jakich masz u siebie w druzynie 1) wszyscy wspolpracuja i gra sie wysmienicie 2) kazdy gra w stylu one man army i gra traci sens ale ogolnie daje rade.... odciagnela mnie od gearsow w multi Cytuj Odnośnik do komentarza
htp 0 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2008 Warto kupić Dead Rising ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2008 tak jesli nie sa ci straszne pewnie rzeczy jak strzelanie jak w RE czyli stoisz i strzelasz czy denerwujacy system zapisu Cytuj Odnośnik do komentarza
miki77 16 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2008 Do twoich uwag signap, dodałbym jeszcze, że DR jest dla osób, które lubią mieć podyktowany czas na przejście gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
ash77 3 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2008 Warto kupić Dead Rising ?? oczywiście ze warto zapis jak w każdej przygodówce czyli w wyszczególnionych miejscach (tutaj WC) (ale czy to minus) strzelanie "kamera z oczu" powoduje unieruchomienie postaci (ale czy to minus) duzo umarlaków ( jak w zadnej grze wczesniej) można grać odkrywając fabułe ( i wtedy na czas w róznych miejscach centrum handlowego trzeba być) lub olać fabule i rozwalać zombich i psychopatów dodatkowe smaczki to psychopaci, róznorakie bronie, fotografowanie, jedzenie, i naprawde duzy obszar do zwiedzania no i obecna cena gry juz jest bardzo niska Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2008 Warto kupić Dead Rising ?? oczywiście ze warto zapis jak w każdej przygodówce czyli w wyszczególnionych miejscach (tutaj WC) (ale czy to minus) strzelanie "kamera z oczu" powoduje unieruchomienie postaci (ale czy to minus) duzo umarlaków ( jak w zadnej grze wczesniej) można grać odkrywając fabułe ( i wtedy na czas w róznych miejscach centrum handlowego trzeba być) lub olać fabule i rozwalać zombich i psychopatów dodatkowe smaczki to psychopaci, róznorakie bronie, fotografowanie, jedzenie, i naprawde duzy obszar do zwiedzania no i obecna cena gry juz jest bardzo niska Mozesz zapisywac stan konta tylko w jednym jedynym slocie!! I jak slyszalem bywaja przypadki, gdzie, chocbys nie wiem jakim cudem wykombinowal bedziesz sie musial stawic w dwoch miejscach o podobnym czasie i.... jesli wczesniej zapisales mozesz zaczynac od nowa( ale czy to minus?) Podobniez fabula ssie po calosci( sam nie dodzedlem za daleko wiec moze zaslyszalem nieprawde, lecz szczerze w ta watpie) Jednak masa ludzi gra jara sie, ze milo, pierwsze godziny spedzone przy grze, daja rzeczywiscie wiele frajdy, a gra ma w sobie cos... swierzegho. Cena rzeczywiscie jest blacha, wiec warto kupic. Jednak nie podchodz do tego zbyt goraczkowo, bo mozesz sie przejechac Cytuj Odnośnik do komentarza
Tytek 0 Opublikowano 1 września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 września 2008 Fuzion Frenzy 2 czy LOTR Bitwa o Śródziemie? Porównanie z dupy, ale akurat takie dwie gry mam do wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 1 września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 września 2008 Raczej FF, chyba ze lubisz klimaty LotR'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
miki77 16 Opublikowano 1 września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 września 2008 W LotRa grałem na PC i zdecydowanie polecam. A z tego co czytałem na necie, FF jest średnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 2 września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 września 2008 Warto kupić Dead Rising ?? oczywiście ze warto zapis jak w każdej przygodówce czyli w wyszczególnionych miejscach (tutaj WC) (ale czy to minus) strzelanie "kamera z oczu" powoduje unieruchomienie postaci (ale czy to minus) duzo umarlaków ( jak w zadnej grze wczesniej) można grać odkrywając fabułe ( i wtedy na czas w róznych miejscach centrum handlowego trzeba być) lub olać fabule i rozwalać zombich i psychopatów dodatkowe smaczki to psychopaci, róznorakie bronie, fotografowanie, jedzenie, i naprawde duzy obszar do zwiedzania no i obecna cena gry juz jest bardzo niska Mozesz zapisywac stan konta tylko w jednym jedynym slocie!! I jak slyszalem bywaja przypadki, gdzie, chocbys nie wiem jakim cudem wykombinowal bedziesz sie musial stawic w dwoch miejscach o podobnym czasie i.... jesli wczesniej zapisales mozesz zaczynac od nowa( ale czy to minus?) Podobniez fabula ssie po calosci( sam nie dodzedlem za daleko wiec moze zaslyszalem nieprawde, lecz szczerze w ta watpie) Jednak masa ludzi gra jara sie, ze milo, pierwsze godziny spedzone przy grze, daja rzeczywiscie wiele frajdy, a gra ma w sobie cos... swierzegho. Cena rzeczywiscie jest blacha, wiec warto kupic. Jednak nie podchodz do tego zbyt goraczkowo, bo mozesz sie przejechac gra jest o zombie w supermarkecie, spodziewales sie nastepcy fight club? Zreszta to slyszales, tamto slyszales, ogolnie duzo bredni. DR - jedna z najlepszych gier na xo Cytuj Odnośnik do komentarza
Sasori 1 Opublikowano 2 września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 września 2008 (edytowane) DR wymaga poznania, chwili na otrzaskanie się z grą. Potem czas nie jest już problemem, a nawalanka Frankiem na 50lvl to czysty miód i orzeszki. Do tego naprawdę fajnie zaprojektowane acziwy. DR zapewnił mi dwa tygodnie zajefajnej zabawy, aż normalnie mam wyrzuty sumienia, że tylko 3 dychy za grę dałem Jak dla mnie, najlepszy sandbox ever. edyta: A do tego fachowy soundtrack, ilustrujący popieprzenie psycholi. Temat trzech skazańców (Lifeseeker - Gone Guru) to normalnie masterpiece Edytowane 2 września 2008 przez Sasori Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi