Opublikowano 29 sierpnia 200816 l Gearsy to totalny must-have dla posiadaczy XO. Kampanie skonczylem z 6 razy, a w multi mam spokojnie ze 100h przegrane... zapraszam na Pchli mam gearsy na wymiane pzdr
Opublikowano 29 sierpnia 200816 l nie , kazda gra kiedys sie znudzi ... ...nawet Gearsy, za 2 miesiące, podczas premiery Gearsów 2
Opublikowano 29 sierpnia 200816 l W sumie ostatni dzwonek, żeby kupić Gearsy. Po premierze dwójki, serwery jedynki pewnie opustoszeją.
Opublikowano 29 sierpnia 200816 l Oststni dzwonek to tak na początku października ,żeby conajmniej z miecha pograć (skumać o co biega przed 2.)
Opublikowano 30 sierpnia 200816 l szukam jakis fajnych strzelanek na x360 oprocz : orange box, prey, halo 3 , cod 4 , unreal tournament,quake 4, gears of war , rainbow sixow , perfect dark 0 ,darkness ,bioshock . jest jeszcze cos godnego uwagi ? bo te wyzej mialem juz w czytniku :] Edytowane 30 sierpnia 200816 l przez (Zly)Seba
Opublikowano 30 sierpnia 200816 l Crackdown, GTA, Saints Row, Far Cry Instincts Predator, a jak lubisz do tego walkę mieczem to bierz Devil May Cry 4.
Opublikowano 30 sierpnia 200816 l szukam jakis fajnych strzelanek na x360 oprocz : orange box, prey, halo 3 , cod 4 , unreal tournament,quake 4, gears of war , rainbow sixow , perfect dark 0 ,darkness ,bioshock . jest jeszcze cos godnego uwagi ? bo te wyzej mialem juz w czytniku :] Call of Juarez , Medal of Honor:Airborne , GRAW2 , Lost Planet.
Opublikowano 30 sierpnia 200816 l Jakie gry mają dobry mutli oprócz bad company? Edytowane 30 sierpnia 200816 l przez gustaw123
Opublikowano 30 sierpnia 200816 l Jakie gry mają dobry mutli oprócz bad company? Oczywiście Halo 3 , Cod 3 i 4, Gears of War Edytowane 30 sierpnia 200816 l przez Mefi23
Opublikowano 30 sierpnia 200816 l Do tego jeszcze dochodzi niezbyt chyba docenione przez Polaków Team Fortress 2 (wchodzi w skład The Orange Box). PS. Tak BTW, jak by ktoś w to grał to niech da znać. Edytowane 30 sierpnia 200816 l przez miki77
Opublikowano 30 sierpnia 200816 l no Team Fortress jest mocarny... tylko tam wieeele zalezy od ludzi jakich masz u siebie w druzynie 1) wszyscy wspolpracuja i gra sie wysmienicie 2) kazdy gra w stylu one man army i gra traci sens ale ogolnie daje rade.... odciagnela mnie od gearsow w multi
Opublikowano 31 sierpnia 200816 l tak jesli nie sa ci straszne pewnie rzeczy jak strzelanie jak w RE czyli stoisz i strzelasz czy denerwujacy system zapisu
Opublikowano 31 sierpnia 200816 l Do twoich uwag signap, dodałbym jeszcze, że DR jest dla osób, które lubią mieć podyktowany czas na przejście gry.
Opublikowano 31 sierpnia 200816 l Warto kupić Dead Rising ?? oczywiście ze warto zapis jak w każdej przygodówce czyli w wyszczególnionych miejscach (tutaj WC) (ale czy to minus) strzelanie "kamera z oczu" powoduje unieruchomienie postaci (ale czy to minus) duzo umarlaków ( jak w zadnej grze wczesniej) można grać odkrywając fabułe ( i wtedy na czas w róznych miejscach centrum handlowego trzeba być) lub olać fabule i rozwalać zombich i psychopatów dodatkowe smaczki to psychopaci, róznorakie bronie, fotografowanie, jedzenie, i naprawde duzy obszar do zwiedzania no i obecna cena gry juz jest bardzo niska
Opublikowano 31 sierpnia 200816 l Warto kupić Dead Rising ?? oczywiście ze warto zapis jak w każdej przygodówce czyli w wyszczególnionych miejscach (tutaj WC) (ale czy to minus) strzelanie "kamera z oczu" powoduje unieruchomienie postaci (ale czy to minus) duzo umarlaków ( jak w zadnej grze wczesniej) można grać odkrywając fabułe ( i wtedy na czas w róznych miejscach centrum handlowego trzeba być) lub olać fabule i rozwalać zombich i psychopatów dodatkowe smaczki to psychopaci, róznorakie bronie, fotografowanie, jedzenie, i naprawde duzy obszar do zwiedzania no i obecna cena gry juz jest bardzo niska Mozesz zapisywac stan konta tylko w jednym jedynym slocie!! I jak slyszalem bywaja przypadki, gdzie, chocbys nie wiem jakim cudem wykombinowal bedziesz sie musial stawic w dwoch miejscach o podobnym czasie i.... jesli wczesniej zapisales mozesz zaczynac od nowa( ale czy to minus?) Podobniez fabula ssie po calosci( sam nie dodzedlem za daleko wiec moze zaslyszalem nieprawde, lecz szczerze w ta watpie) Jednak masa ludzi gra jara sie, ze milo, pierwsze godziny spedzone przy grze, daja rzeczywiscie wiele frajdy, a gra ma w sobie cos... swierzegho. Cena rzeczywiscie jest blacha, wiec warto kupic. Jednak nie podchodz do tego zbyt goraczkowo, bo mozesz sie przejechac
Opublikowano 1 września 200816 l Fuzion Frenzy 2 czy LOTR Bitwa o Śródziemie? Porównanie z dupy, ale akurat takie dwie gry mam do wyboru
Opublikowano 1 września 200816 l W LotRa grałem na PC i zdecydowanie polecam. A z tego co czytałem na necie, FF jest średnie.
Opublikowano 2 września 200816 l Warto kupić Dead Rising ?? oczywiście ze warto zapis jak w każdej przygodówce czyli w wyszczególnionych miejscach (tutaj WC) (ale czy to minus) strzelanie "kamera z oczu" powoduje unieruchomienie postaci (ale czy to minus) duzo umarlaków ( jak w zadnej grze wczesniej) można grać odkrywając fabułe ( i wtedy na czas w róznych miejscach centrum handlowego trzeba być) lub olać fabule i rozwalać zombich i psychopatów dodatkowe smaczki to psychopaci, róznorakie bronie, fotografowanie, jedzenie, i naprawde duzy obszar do zwiedzania no i obecna cena gry juz jest bardzo niska Mozesz zapisywac stan konta tylko w jednym jedynym slocie!! I jak slyszalem bywaja przypadki, gdzie, chocbys nie wiem jakim cudem wykombinowal bedziesz sie musial stawic w dwoch miejscach o podobnym czasie i.... jesli wczesniej zapisales mozesz zaczynac od nowa( ale czy to minus?) Podobniez fabula ssie po calosci( sam nie dodzedlem za daleko wiec moze zaslyszalem nieprawde, lecz szczerze w ta watpie) Jednak masa ludzi gra jara sie, ze milo, pierwsze godziny spedzone przy grze, daja rzeczywiscie wiele frajdy, a gra ma w sobie cos... swierzegho. Cena rzeczywiscie jest blacha, wiec warto kupic. Jednak nie podchodz do tego zbyt goraczkowo, bo mozesz sie przejechac gra jest o zombie w supermarkecie, spodziewales sie nastepcy fight club? Zreszta to slyszales, tamto slyszales, ogolnie duzo bredni. DR - jedna z najlepszych gier na xo
Opublikowano 2 września 200816 l DR wymaga poznania, chwili na otrzaskanie się z grą. Potem czas nie jest już problemem, a nawalanka Frankiem na 50lvl to czysty miód i orzeszki. Do tego naprawdę fajnie zaprojektowane acziwy. DR zapewnił mi dwa tygodnie zajefajnej zabawy, aż normalnie mam wyrzuty sumienia, że tylko 3 dychy za grę dałem Jak dla mnie, najlepszy sandbox ever. edyta: A do tego fachowy soundtrack, ilustrujący popieprzenie psycholi. Temat trzech skazańców (Lifeseeker - Gone Guru) to normalnie masterpiece Edytowane 2 września 200816 l przez Sasori