Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

A co o Civilization powiecie? Bo dobre opinie zbierało, a widzę, że nikt nie poleca.

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 534,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano

Tigro - grałem w demo, sam sobie zagraj. Jeśli podoba ci się uproszczona wersja Cywilizacji w konsolowym wydaniu to bierz - podobno za szybko się kończy i jest mało skomplikowana.

Co do L4D to wieszcze tej grze przyszłość - może nie aż taka szumną jak Couter Strike ale coś w stylu Gow1 - jak dodadzą nowe kampanie to przedłużą jej żywot o kilka miesięcy na pewno - trzeba tylko pamiętać że miód wyciska się z tej gry grając z 3 żywymi ludźmi lub więcej w trybie Kontra - boty są głupie.

Opublikowano

No i jeszcze proponuje do nowych kampanii , nowe acziwmenty - i jazda zacznie się od nowa.

Co do Civilization- to po prostu musi się podobać.

Edytowane przez TheBesTia

Opublikowano
John Woo Presents Stranglehold

Kane & Lynch: Dead Men

Assassins Creed

Mass Effect

Halo 3

Pure

Sid Meier's Civilization Revolution

SoulCalibur IV

Assassins Creed

Pure

Halo 3

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Dobra, dzięki za pomoc. Wziąłem Assasin's Creed i Halo :)

Opublikowano

...a ja się jeszcze dodatkowo skusiłem i do ww. zestawu (Assasin's Creed + Halo 3) dorzuciłem (jako wieloletni fan) Civilization :D

Opublikowano

To łyknij później Mass Effect - naprawdę warto :). A Pure to jak będziesz chciał czystej i bezstresowej pełni arcade'u ;].

Opublikowano

Kupiłem Fable 2 i jestem mega zadowolony :-D. L4D musze sprobowac, chociaz Orange Box mi sie nie podobal, (ale grałem tylko na singlu). A porownujac Coda5 z L4D? Własciwie dopiero teraz podlaczam neta do konsoli, takze ominelo mnie wiele tytulow. A nie chce brać np. GoW bo nie jestem pewny czy ktos jeszcze w to gra. :-D

A co do Mass Effect to myślę, ze to jest must-have. Fabuła zaskakująco dobra. Jesli ktos lubi RPG to giera w sam raz.

Edytowane przez xms7

Opublikowano
Kupiłem Fable 2 i jestem mega zadowolony :-D. L4D musze sprobowac, chociaz Orange Box mi sie nie podobal, (ale grałem tylko na singlu). A porownujac Coda5 z L4D? Własciwie dopiero teraz podlaczam neta do konsoli, takze ominelo mnie wiele tytulow. A nie chce brać np. GoW bo nie jestem pewny czy ktos jeszcze w to gra. :-D

A co do Mass Effect to myślę, ze to jest must-have. Fabuła zaskakująco dobra. Jesli ktos lubi RPG to giera w sam raz.

Też miałem takie obawy. Myślałem ,że po premeirze 2 w GoWa nikt nie będzie grał. Ale zapewniam cię o dziwo są tam tłumy ludzi o każdej porze dnia.

Opublikowano

CoD5 na multi jest bardzo fajny i warto pograć. Left for Dead to jednak całkowicie inny poziom rozrywki bo tutaj zwłaszcza na wyzszych poziomach trudności jest prawdziwy co-op.

Opublikowano

RB ? Podacie jakieś argumenty ? Ja bym wolał chyba GH bo słyszałem ,że w WT są kawałki M. Jacksona , Linkin Park i Survivor.

Opublikowano

Dostałem kasę na święta i starczy mi na jedną ( nową ) grę i roczek xbl gold. Co polecacie ( prócz tych gier, które mam w karcie )? Zastanawiam się nad prince of persia, jeśli jest to bardziej zręcznościówka, nie jest zbyt trudna i w pełni po polsku to bardzo mi odpowiada, jednak z drugiej strony gra jak na razie jest droga. Co jeszcze polecalibyście na długie zimowe wieczory ? Rpg nie lubię.

Opublikowano

nowy tomb daje rade, ew. legenda bo kosztuje grosze.

Opublikowano
Dostałem kasę na święta i starczy mi na jedną ( nową ) grę i roczek xbl gold. Co polecacie ( prócz tych gier, które mam w karcie )? Zastanawiam się nad prince of persia, jeśli jest to bardziej zręcznościówka, nie jest zbyt trudna i w pełni po polsku to bardzo mi odpowiada, jednak z drugiej strony gra jak na razie jest droga. Co jeszcze polecalibyście na długie zimowe wieczory ? Rpg nie lubię.

Jeśl chcesz kupić sobie nowego PoP'a to poczekaj. Tam i tak jest tylko singiel, więc nic Cię nie ominie :)

Opublikowano

@Smiti: Mass Effect, Crackdown albo zestaw LEGO Indiana + Kung Fu Panda.

Opublikowano

To i Ja zapytam, niedługo kończe Orange Boxa i po nim co pierwsze :

Prince of Persia czy Fallout 3 .

Wiem wszystko co można wiedzieć o tych grach przed ich rozpoczęciem , na obydwie cholernie ostrze sobie zęby i jestem 100% zdecydowany na ich zakup , jednak dylemat odnośnie kolejności pozostaje dylematem. Jakie są Wasze sugestie?

Opublikowano

Ja bym wziął Fallouta bo jest troszkę tańszy. Ostatnio była promocja w gamestation można go było wziąść za 100 zł , nowego w folii.

Opublikowano

Prince w gamestation z przesyłką będzie za 25 funtów - około 108 zł. Ja również miałem ten problem z wyborem i lepiej jest najpierw łyknąć Prince'a, a potem Fallouta - tym bardziej że niebawem wyjdą jeszcze do niego DLC.

Opublikowano

O, znakomity temat. Dwa tygodnie temu kupiłem X'a + GTA IV - naturalnie przeszedłem i jutro dostane mirrors edge'a. Pytanie... co teraz??

- coś z rpg - Fable II

- a może kolejny skakaniec - PoP

- a może shooter, a jak shooter to który? Fallout 3, Far Cry 2 czy Halo 3... a może Gears of War 2!

- dodam, że poza tym czekam na Tekkena 6 i rozważam MK vs DC

Opublikowano

Wiem, że ładne i w ogóle Euphoria... ale jakieś uzasadnienie?