Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

signap: Moze Ninety Nine Nights? Albo cos w tym stylu to Dynasty Warriors,do postrzelania moze byc Armored Core For Answer.

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 533,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano

Moze Arkadian Warriors? :P Prosta giera, biegasz po dungeonach, rozwalasz potworki jedna z 3 klas, zbierasz kase itemy, do przejscia 19 levelow. Gra arcade wiec ma demo, mozesz sprawdzic, a moze ci sie spodoba :P

Opublikowano
signap, ale serio: zrób sobie przerwę od konsoli

ew. kup inną konsolę, bez obrazy oczywiście, nie mam na myśli nic ofensywnego :).

Zamowilem sobie Wolverina :) wiec bede mial w co grac :). Cos jeszcze mialem brac ale nie pamietam co to bylo hmmm,

edit: potem tylko czekac na pelnego Red Faction nowego

ps ja mam przerwe od 2 tyg:P

Edytowane przez signap

Opublikowano

Szukam jakieś fajnej strzelanki coś ala COD4 co mogli byście polecić ?

COD 4 ,GOW 2 ,L4D odpadają bo już grałem :) .... a klimaty współczesne . Myślałem nad Rainbow SIX 1 ..ale czekam na wasze propozycje :)

Opublikowano

Vegas 1/2 (druga ma COOP), Quantum of Solace (ale jak wyrwiez za max 60zl z wysylka). Tylko fpsy czy rowniez tpp moga?

Opublikowano

jesli coś fajnego to owszem że moze być . Narazie pobrałem demko R6V i obcykam ten tytuł .

Opublikowano

tpp we wspolczesnosci

50 Cent: BotS

Army of Two

Dark Sector

Kane & Lynch: Dead Men

Opublikowano

AoT -miałem nawet symaptyczne

DS- miałem ..tragedia gra na 1 przejscie

50Cent/ K&L /R6V ciekawe propozycje i myslę że z tego coś wybiorę

Opublikowano

Vegas jest calkiem fajne, ale w coopie jest TYLKO podzial ekranu pionowo... troche niewygodne.

Opublikowano

Na 360 nie ma innych.

lol zrozumialem czy sa inne IJ na 360 ;). Odp masz nizej ;)

Edytowane przez signap

Opublikowano

Nom, jest jeszcze tylko Lego Star Wars (najlepiej odrazu Complete Saga) i Lego Batman. Wszystkie są dobre, kwestia które universium bardziej Ci pasuje

Opublikowano

Jutro zamawiam xboxa 360 i nie wiem jaką grę kupić na sam początek. Najbardziej interesują mnie gry fps/tpp z multi do 70zł bo narazie nie mogę więcej wydać (gra może być użwana).

Może gears of war 1 albo halo 3 ?

Cod 4,5 mam na ps3.

Edytowane przez terror

Opublikowano

Gears of War, Halo3

Opublikowano

Gears of War 1 lub 2. Dziękuje.

Opublikowano

Kumple kupuje synowi xbox-a ( za moją małą namową, he he). Syn ma tak na oko z 10 lat – to ważna informacja.

I teraz wkraczam ja i chce coś zasugerować na początek – ze 2 gry. I jako, że sam gram wyłącznie w strzelaniny to spróbuje w chłopaku zaszczepic bakcyla w tym kierunku.

Myślałem o Gears-ach 2 na początek i coś jeszcze. Gearsy jedynka są mniej przystępne na moje oko więc to sobie może potem dokupić. A co jeszcze dodatkowo można zasugerować? Myślałem o jakiejś troche podobnej na przykład Bourne Conspiracy albo 50 Cent. Ale może lepiej coś innego i chyba łatwiejszego na przykład Prince of Percia? No i też nie wiem czy to dobry pomysł Gears-y dla 10- cio latka? Ale czemu nie? Niby od 18 lat, no ale bez jaj – dzieciaki teraz takie zorientowane są... Generalnie moją ideą jest lekkie nakierunkować dzieciaka na strzelanki – Prince to tylko taki bezpiecznik na wszelki wypadek. Nie chce żeby sie chłopak w wyscigi wciągał. To se może sam kiedys odkryje.

Opublikowano

Ja bym chyba jednak coś lżejszego zaproponował. Niektóre scenki w Gearsach nie są dla dzieci, szczególnie w GoW2. Takie np. Halo 3 to też strzelanina, a jest znacznie mniej brutalna niż GoW. Crackdown też jest w sumie dobrą i niezbyt wymagającą grą, która moim młodszym kuzyniakom bardzo się podoba. Call of Duty 4 też byłoby dobrą opcją.

Opublikowano

O Crackdown nie myślałem bo nie znałem. Ale pomyśle, oglądałem własnie gameplay - tylko boje się że grafa troche leciwa i sie chłopak nie będzie miał czym chwalić:-). Gears-y to super giera, jest tez po polsku, no tylko własnie troche brutalna. A FPS-y to chyba mogą być za trudne na początek. Lepiej zdecydowanie zacząć od TPP.

Opublikowano

Też zadam w tym temacie zagwozdkę .Któro z tych mości panie polecisz bardziej ?

Stranglehold

Bourne:Conspiracy

Quantum of Solace

The Force Unleashed

Alone in the Dark

Opublikowano

Ja bym wybrał The Force Unleashed, bo to jedyna gra z listy w którą naprawdę miałbym ochotę zagrać. Spodobało mi się demko i zabawa mocą.

Edytowane przez Wampis

Opublikowano

Ja grałem w Force Unleashed i powiem, że gra mimo, że niezła to ma trochę niewykorzystany potencjał. Nie skreślałbym Bourna - gra krótka ale bardzo filmowa, duża dawka akcji :).

Opublikowano

od siebie polecę Bourna i QoS. fajne i przyjemne gierki z filmowym klimatem.

Opublikowano

Ja natomiast mogę Ci polecić Bourne:Conspiracy i Quantum of Solace. SW bardzo szybko się nudzi, Alone jest bardzo niedopracowany, a stranglehold mi nie podszedł :)

Edytowane przez ksips1