BartIrlandia 2 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Tez bylem najbardziej za AC i chyba jestem przekonany Angielski znam dosc dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
pele15 3 Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 jest sens kupować CoD 4: modern warfare? grają w to ludzie jeszcze przez neta? ile można achivmentów wyciągnąc bez multiplayera? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Hmm wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 W poprzednim tygodniu CoD4 był na drugim miejscu na Live, po MW2 i przed Halo 3. Cytuj Odnośnik do komentarza
pele15 3 Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 to git, myśle że długo ludzie będą grali przez neta więc chyba sobie zakupie tą grę. a jak z singlem? ile czasu zajmuje i czy jest fajny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Zajmie ci kilka godzinek + doliczyc sobie 2 na Veterana . Nigdy nie grales? To wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza
pele15 3 Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 (edytowane) wiem że wstyd a teraz ta gra jest tania to będzie trzeba sobie sprawić. a słyszałem, że single jest naprawde fajny i wciągający, ciekawe misje i wogóle Edytowane 18 Listopada 2009 przez pele15 Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 owszem warto choć by dla samego Singla , no i multi też jeszcze pożyje .Chociaż sa poglosy ze wyjdzie DLC z mapami z COD4 do MW 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
pele15 3 Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 chociaż dla singla kupie a multi przy okazji jak będą ludzie jeszcze grali Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 No kupuj bo singiel 100 razy lepszy niż w MW 2. W dwójce wszystko jest mocno chaotyczne a jedynka ma świetną i w miarę spójną historię z super misją na Ukrainie:) Cytuj Odnośnik do komentarza
parix 0 Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 (edytowane) Słuchajcie, idą święta, chcę sobie sprawić prezent. Co to ma być ? No myślę nad Rock Band'em albo Guitar Hero: WT. I teraz do was pytanie, jako że jestem ograniczony pewną sumą pieniędzy, to się zastanawiam, nad kupnem całego bundle od Rock Band'a 1 i do tego dokupić grę Rock Band 2, czy kupić samą perkusję od GH: WT i do tego też grę GH: WT. Zastanawiam się, z którego zestawu byłbym bardziej zadowolony, szczególnie zastanawiają mnie tutaj zawiłości między perkusjami, która jest lepsza. Słyszałem różne opinie o perkusji od GH, to że nie działa jeden bęben, to że jest duży przedział błędu, że wcale nie jest tak fajna na jaką wygląda itd... Natomiast co do samych gier, to tracklista z RB2 na prawdę jest bardzo fajna i jako grę wolałbym chyba ją, chyba że proponujecie jakąś inną grę. W GH: WT grałem tylko na gitarze. Czy nadal opłaca się kupować perkusje od RB1 ? Czy nie jest już trochę za 'starą' konstrukcja ? Jak wy uważacie, bo sam raczej się nie zdecyduje Każda pomoc się przyda i przepraszam że się tak rozpisałem Pozdrawiam Edytowane 18 Listopada 2009 przez parix Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Pawlo_PL Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Bad Company czy CoD MW2? Niby dwie różne gry, ale która z nich daje więcej frajdy? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Mi osobiście w singlu bardziej podobał się bad company ale za to multi wolę w CoD:] Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 BF na multi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Pawlo_PL Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Dzięki, wezmę BC.Ta gra jest świetna, demo bardzo mi się spodobało.Na MW2 przyjdzie czas, jak stanieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 To znowu ja... Mam do wyboru Battlefield Bad Company, Modern Warfare 2, Borderlands, Prince of Persia, Batman Akrham Asylum, Forza 3, Halo 3 ODST i może FIFA 10 - jak widzicie wybór spory, a mogę wybrać tylko jedną pozycję. Jak na razie największe szanse na "zadomowienie" się w moim x360 ma MW2/Borderlands. Dodam, że planuję zakupić Golda. Cytuj Odnośnik do komentarza
miki77 16 Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Jak stawiasz na online to ja osobiście brałbym Battlefielda, Modern Warfare lub Halo. To już zależy jakie klimaty lubisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Borderlands jesli masz przynajmniej 2 graczy - cala gra zajmie cie ze 30h lub wiecej w zaleznosci jak umiesz grac badz posiadasz kogos kto ta gre ma i przez Live bedziesz gral Batman - do pobrania w samotnosci na kilka godzin (z 7-8) Prince - nie, to interaktywny film w ktorym masz cos nacisnac by postac zrobila niz ty nad nia sprawujesz kontrole - w dodatku nigdy nie zginiesz... Forza 3 - jesli masz duuuuuuuuuuuzo wolnego czasu bo liczba wyscigow jest tam okolo 1000 Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Raczej wezmę Borderlands, na split-screenie da się grać? Pytam, bo mam brata, z którym mógłbym w to pocinać, ew. w MW2 da się grać na split-screenie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Border ma - podzial pionowy ale dobrze sie gra. Lepiej tak niz wogole . MW2 ale tylko specialny tryb ktory nie ma dlugiej zywotnosci, za to COD5 ma split do kampani Cytuj Odnośnik do komentarza
DantePL 10 Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Od siebie polecam Batmana - ciekawa fabula i mocny klimat, graficznie to jedna z najlepszych gier na X'a. Jedyne co mi przeszkadzalo to ze gra jest latwa (gralem na hardzie). Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Który Crash jest lepszy na X360 - Crash of the Titans czy Mind over Mutant? Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 lepszy condemned 1 czy 2? ew czy fabuła obu części się łączy i warto łyknąć obie (tylko bez spoilerów proszę)? z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Łyknąć obie. Fabuła jest powiązana, a gry są po prostu kapitalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 To znowu ja... Mam do wyboru Battlefield Bad Company, Modern Warfare 2, Borderlands, Prince of Persia, Batman Akrham Asylum, Forza 3, Halo 3 ODST i może FIFA 10 - jak widzicie wybór spory, a mogę wybrać tylko jedną pozycję. Jak na razie największe szanse na "zadomowienie" się w moim x360 ma MW2/Borderlands. Dodam, że planuję zakupić Golda. Batman obowiazkowo ! Potem spylisz, dodasz pare groszy i Modern Warfare 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi