Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

No nie wiem, może to kwestia gustu. W każdym razie pytanie było L4D2 czy Forza 3 i mówię zdecydowanie Forza 3.

Edytowane przez Wampis

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 510,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano

ODST ma fajna kampanie i cale multi H3, ze wszystkimi istniejacymi mapami na drugiej plytce. Bo jak mniemam o multi ci glownie chodzi?

Opublikowano

BF MC jest bardziej nakierowane na rozwalke multi, ja bym wzial ODST, fajna kampania a multi H3 ma swoja renome, broni sie samo. Istotna kwestia jest czy wolisz klimaty realnego konfliktu czy sci-fi.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

A w czym Dark Messiah jest podobne do Morrowinda oprocz settingu fantasy?

Opublikowano

Szukam jakiegoś fajnego action rpg (lvl, czary itp.). Miałem Fable 2. Jest coś jeszcze, ale chodzi o dobre/b. dobre gry?

Opublikowano

level up, widok fpp, fantasy, itd

DM to hack'n'slash, zas Morrowind to rasowe RPG. Z tego co widzialem DM, to taki nowy Hexen, dla mnie podobienstwo do Morrowinda zerowe.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

W obu zabijasz, zbierasz, wykonujesz misje, rozwijasz sie,itd. Jak dla mnie to podobne gry tylko ze moze Morr byc bardziej rozbudowany. Niech ci bedzie - szukam gier podobnych w ten desen - fpp, magia i mecz, apgrejdy, [...],itd

Edytowane przez Scorp1on

Opublikowano

No spoko, Burnout i Forza to tez podobne gry, bo jezdzi sie pojazdami? ;]

Co do twojego pytania, to moze Sacred 2, albo Dragon Age?

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Wiesz, nie okreslilem gry 1 slowem "rpg" piszac obok Borderlands, dalem kilka cech jeszcze. Jesli ktos by powiedzial szukam dobrego racera to FM3 czy Burnout pasuja ;) ale dopisujac arcade, tuning to obie wypadna. Sacred mialem, fajne zas DA to raczej nie moja dzialka

Opublikowano

say what???

Opublikowano

Mowiac Morrowind mialem na mysli Obliviona przeciez.... -_-'' wyjdzcie moze w koncu na dwor

Edytowane przez Scorp1on

Opublikowano

Zrozumialem inaczej. Co do dworu, to nie bardzo, chory jestem, ale moge tobie signap to polecic.

Opublikowano

witam witam

co sądzicie o godfatherze 2 (dostałem na święta i nie wiem czy załanczać czy od razu wymieniać)

z góry dzięki

Opublikowano

Pierdu, pierdu. G2 jest całkiem sensowną grą... Mi grało się naprawdę przyjemnie - Klimat filmu jest a i gameplayowi niczego nie brakuje. Szkoda tylko że gra jest stosukowo krótka... ale to chyba nie jest jakaś poważna wada, szybciej ograsz, szybciej wymienisz. No i calak łatwy. Ja osobiście grę gorąco polecam..

Opublikowano

jak już dostałeś za free to pograj. zresztą gra jest naprawdę fajna i przyjemna. nie jest to żaden killer czy superprodukcja ale miło wspominam godziny z tym tytułem. ahh te egzekucje i mordowanie jak na gangstera przystało.