Opublikowano 28 marca 201015 l Możesz poczekać na rodzimego Sniper: Ghost Warrior. Premiera jakoś latem.
Opublikowano 28 marca 201015 l lub jak lubisz popytać snajperm na sieci to BC2 snajpa w łapie i szukaj kolegów po fachy w najdziwniejszych zakamarkach
Opublikowano 29 marca 201015 l Nie bede wytykał palacami ,ale wystarczy poczytać głowny temat BC2 ,jakie to padały wypowiedzi(jescze przed premierą) dużej ilosći userów tego forum ze BC2 to najlepszy symulator pola walki itp idt . Ale to nie jest równoznaczne z tym, że gra sprzedawana jest jako symulator. Tak jak np. "The real driving simulator" jako oficjalne hasło Gran Turismo. Gdyby zrobili 100% symulator wojny to byłby praktycznie niegrywalny.
Opublikowano 2 kwietnia 201015 l MoH Ci naprawdę nie polecam po przesiadce z COD jest odczuwalny skok jakościowy. Grywalność leci na łeb na szyje, nie mówiąc o oprawie AV
Opublikowano 3 kwietnia 201015 l potrzebuje jakies dobre lekkie wyscigi czyli forza odpada ;p myslalem nad grid lub dirt 2, ewentualnie burnout paradise ktorego juz mialem ale nie skonczylem co prawda pozyczylem sobie pgr 4 strasznie mi sie podoba ale jakos nie moge opanowac modelu jazdy samochodami hard ;/ i zamiast sie odprezyc to sie wkurzam a moze cos innego ?
Opublikowano 3 kwietnia 201015 l No to chyba pozostaje Burnout Paradise.Osobiście wolę jednak PGR4...nie zniechęcaj się
Opublikowano 3 kwietnia 201015 l FM3 przy odpowiednich ustawieniach jest naprawdę light. ale jeśli chcesz więcej efekciarstwa na trasie, to zdecydowanie polecam GRID lub Dirt 2.
Opublikowano 3 kwietnia 201015 l kubson ja szukasz lajta to wybierz między burnout / dirt / grid. łatwe i naprawdę przyjemne wyścigi, na easy jedną ręką można wygrać. undercovera olej, z czasem frustracja i nerw rośnie przez niedopracowanie tej gry.
Opublikowano 3 kwietnia 201015 l Mam taką prośbę, mogę prosić o kalendarz wydawniczy na ten rok? ( najlepiej wszystkie platformy )
Opublikowano 4 kwietnia 201015 l http://eu.vgreleases.com/xbox360/ReleaseDates/All.aspx najlepszy jaki znam ,bardzo często aktualizowany nawet 2 razy dziennie .
Opublikowano 7 kwietnia 201015 l Saboteur czy Brutal Legend? a może obie? bo będzie promocja w MM. Na ile godzin obie starczą (samo przejście nie spiesząc się - nie mam czasu na 100% calakowanie) Edytowane 7 kwietnia 201015 l przez nuke`
Opublikowano 7 kwietnia 201015 l Brutal Legend jest krótkie. na hardzie samo przejście gry zajęło mi ok 7-8h. pewnie da się obciąć o jakąś 1-2h ten czas, jak się nie będzie za bardzo skupiało na szukaniu znajdziek. niemniej jednak gra jest naprawdę dobra, ze świetnym i oryginalnym światem i zabawnymi dialogami. grę polecam. a skoro masz możliwość zaopatrzenia się w obie, to wal śmiało : ] Edytowane 7 kwietnia 201015 l przez zimzvm
Opublikowano 7 kwietnia 201015 l gra z fajnym co-op ? obojetnie zwykla czy arcadowka korci mnie toy soldier wieje troche klasykiem z amigi n&s gral ktos w tego hita jest tam co-op czy tylko vs? lazy raiders jest hardcorowy? Edytowane 7 kwietnia 201015 l przez czesio83
Opublikowano 8 kwietnia 201015 l Brutal Legend jest krótkie. Niemniej jednak gra jest naprawdę dobra, ze świetnym i oryginalnym światem i zabawnymi dialogami. grę polecam. BL jest warta polecenia jeżeli się gustuje w takich klimatach (tzn muzyczno-estetycznych). Jeżeli nie, to nie ma sensu bo gierka po pewnym czasie ma do zaoferowania podobne misje, z drugiej strony ja sam przy niej nieźle się bawiłem
Opublikowano 9 kwietnia 201015 l gra z fajnym co-op ? obojetnie zwykla czy arcadowka korci mnie toy soldier wieje troche klasykiem z amigi n&s gral ktos w tego hita jest tam co-op czy tylko vs? lazy raiders jest hardcorowy? borderlands jest za(pipi)iste
Opublikowano 10 kwietnia 201015 l wg mnie Rock Band, ale może być problem z zakupem, sam szukam. Teraz moje zapytanie. Fifa 10 czy PES 2010 ? Ogólnie to ze mnie PEeSiarz, ale przesiadłem się na Fifę (edycja 09) i nie wiem czy dalej podążać tą ścieżką, czy wrócić do PES'a ?