Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 509,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano

Wiem, nie pisalem tego posta serio ;) Choc jestem wielkim fanem ^^

Opublikowano

W jaki fps najlepiej zainwestować pod multiplayer ?? Po prostu gdzie najwiecej się dzieje :)

Opublikowano

Najwięcej się dzieje? W sensie?

BFBC2 i MW2 to dwie gry multi pełne graczy, wspierane dodatkami i bardzo dobre od strony technicznej (po poprawkach mało jest błędów, w obu tytułach lagi należą do rzadkości).

W BFBC2 bardziej liczy się zespół i istotne są pojazdy. W MW2 można wymiatać "indywidualnie" i jest więcej możliwości dopasowania broni do swoich potrzeb; pojazdów z kolei (nie licząc bonusów za killstreaki) nie ma.

Opublikowano

Szukam gier na co-opa na SPLIT SCREENIE, najlepiej FPS. Army of Two '1' i '2' już mam w planach, jest coś jeszcze?

Opublikowano

Pewno, choćby Gears of War 1/2 , SC:Conviction , MW2 (misje na splita).

Pewno, choćby Gears of War 1/2 , SC:Conviction choć te dwa to TPS-y, z FPS-ów: MW2 (misje na splita), Left4Dead 1/2 , RS:VEGAS 1/2

Kur.wa coś się z(pipi)a.ło

Opublikowano

dzieki wezme mw2, a w halo ktos jeszcze pogrywa ? bo wstyd sie przyznac ale nie mialem okazji skonczyc 3 i odst ;) i tez chcialbym to nadrobic przed reach.

Opublikowano

Oczywiście, też mnóstwo ludzi gra. Single jest oddzielny dla 3 i ODST, ale multi to samo i na płytce multi z ODST są od razu wszystkie możliwe dodatki jakie do niego wyszły (map packi).

Opublikowano

Szukam jakiejś gierki lekkiej i przyjemnej najlepiej platformówka (są jeszcze takowe na ixa? ;/) albo jakaś arcadówka ,Banjoo mnie odrzuciło za dużo kombinowania, ,myślałem nad Sonic Unleashed ale oceny są średnie (jestem fanem jeża).Grał ktoś? . Co polecicie?

Opublikowano

Just Cause 2 czy Red Dead Redemption?

Zapewne zapoznam się z oboma tytułami, ale na razie mogę kupić tylko jeden.

Opublikowano

Właśnie RDR trudno dostać w rozsądnej cenie, a JC2 można. Tylko obawiam się czy JC2 może nużyć, bo 1wszej części przez to właśnie nie przeszedłem.

Edytowane przez marcin_N

Opublikowano

Ok, więc mimo że mam ogólne parcie większe na RDR, kupię najpierw JC2, a RDR może stanieje.

Opublikowano

ja tak zrobiłem i nie żałuje

w JC2 gram już 20h i jeszcze mi sie nie nudzi (w przeciwienstwie do jedynki)

Opublikowano

Moim zdaniem warto zagrać w jedynkę. Nie grałem w oryginalną wersję, ale z ponieważ lubię przygodówki to gra bardzo mi się spodobała. Fajny dubbing postaci, historia "z jajem" i fajnym humorem. 

Druga część będzie miała premierę 7 lipca, wydaje mi się, że cena to również będzie 800MSP. Polecam obejrzenie najnowszego 

.

Opublikowano

czy cod mw2 to dobry wybór jeśli chodzi o grę do gry online?

Opublikowano

Jest Soul Calibur 4, Street Fighter 4 (SSF4) i Tekken 6. Plus Soul Calibur jedynka na Arcade. Ciężko wyrokowac co najlepsze. IMO SF4

Opublikowano

doa4 jest dobre