Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 533,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano

Wiem, nie pisalem tego posta serio ;) Choc jestem wielkim fanem ^^

Opublikowano

W jaki fps najlepiej zainwestować pod multiplayer ?? Po prostu gdzie najwiecej się dzieje :)

Opublikowano

Najwięcej się dzieje? W sensie?

BFBC2 i MW2 to dwie gry multi pełne graczy, wspierane dodatkami i bardzo dobre od strony technicznej (po poprawkach mało jest błędów, w obu tytułach lagi należą do rzadkości).

W BFBC2 bardziej liczy się zespół i istotne są pojazdy. W MW2 można wymiatać "indywidualnie" i jest więcej możliwości dopasowania broni do swoich potrzeb; pojazdów z kolei (nie licząc bonusów za killstreaki) nie ma.

Opublikowano

Szukam gier na co-opa na SPLIT SCREENIE, najlepiej FPS. Army of Two '1' i '2' już mam w planach, jest coś jeszcze?

Opublikowano

Pewno, choćby Gears of War 1/2 , SC:Conviction , MW2 (misje na splita).

Pewno, choćby Gears of War 1/2 , SC:Conviction choć te dwa to TPS-y, z FPS-ów: MW2 (misje na splita), Left4Dead 1/2 , RS:VEGAS 1/2

Kur.wa coś się z(pipi)a.ło

Opublikowano

dzieki wezme mw2, a w halo ktos jeszcze pogrywa ? bo wstyd sie przyznac ale nie mialem okazji skonczyc 3 i odst ;) i tez chcialbym to nadrobic przed reach.

Opublikowano

Oczywiście, też mnóstwo ludzi gra. Single jest oddzielny dla 3 i ODST, ale multi to samo i na płytce multi z ODST są od razu wszystkie możliwe dodatki jakie do niego wyszły (map packi).

Opublikowano

Szukam jakiejś gierki lekkiej i przyjemnej najlepiej platformówka (są jeszcze takowe na ixa? ;/) albo jakaś arcadówka ,Banjoo mnie odrzuciło za dużo kombinowania, ,myślałem nad Sonic Unleashed ale oceny są średnie (jestem fanem jeża).Grał ktoś? . Co polecicie?

Opublikowano

Just Cause 2 czy Red Dead Redemption?

Zapewne zapoznam się z oboma tytułami, ale na razie mogę kupić tylko jeden.

Opublikowano

Właśnie RDR trudno dostać w rozsądnej cenie, a JC2 można. Tylko obawiam się czy JC2 może nużyć, bo 1wszej części przez to właśnie nie przeszedłem.

Edytowane przez marcin_N

Opublikowano

Ok, więc mimo że mam ogólne parcie większe na RDR, kupię najpierw JC2, a RDR może stanieje.

Opublikowano

ja tak zrobiłem i nie żałuje

w JC2 gram już 20h i jeszcze mi sie nie nudzi (w przeciwienstwie do jedynki)

Opublikowano

Moim zdaniem warto zagrać w jedynkę. Nie grałem w oryginalną wersję, ale z ponieważ lubię przygodówki to gra bardzo mi się spodobała. Fajny dubbing postaci, historia "z jajem" i fajnym humorem. 

Druga część będzie miała premierę 7 lipca, wydaje mi się, że cena to również będzie 800MSP. Polecam obejrzenie najnowszego 

.

Opublikowano

czy cod mw2 to dobry wybór jeśli chodzi o grę do gry online?

Opublikowano

Jest Soul Calibur 4, Street Fighter 4 (SSF4) i Tekken 6. Plus Soul Calibur jedynka na Arcade. Ciężko wyrokowac co najlepsze. IMO SF4

Opublikowano

doa4 jest dobre