Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 531,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano

Na pewno GoW1 i 2, Fable 2, PGR3 i 4, Mass Effect 1 i 2, wszystkie Halo. Możesz też ewentualnie zainteresować się choćby Forzą, Alanem, Left 4 Dead, czy Crackdownem.

Opublikowano

miały być exclusive :P bo jak coś nei jest to pewnie w to grąłem już na PC ( Mass Effect , L4D ) :]

Halo nie cierpie .

Forze albo Alan Wake - pewnie cos z tego wybiore ;] thx

Opublikowano

Łojezu. Toś pytanie zadał, Canaris.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_360_games

Jak możesz zobaczyć, exclusivy (nie semi-exclusivy) na Xboxa to w większości średniaki albo gry, o których nikt nie słyszał. Dlatego fajnie by było, gdybyś zmienił pytanie na ,,exclusivy i semi-exclusivy''.

1. Mass Effect 2

2. Mass Effect

3. Forza 3

4. Forza 2

5. Crackdown

6. Gears of War

7. Metro 2033

8. Call of Juarez

9. Project Gotham Racing 4

10. Project Gotham Racing 3

Opublikowano

Które NBA '10 wybrać od EA czy 2k ?

Opublikowano

Dobry j-rpg lub rpg plx. Eternal Sonatę, FF XIII i Fallouta 3 mam. Obliviona ograłem na kompie.

A, właśnie. Zapomniałem. I tani ! ;p

Tales of Vesperia. Rewelacyjna gra.

Opublikowano

Panowie jest jakiś symulator samolotowy i pociągowy na X360 ?

Opublikowano

Z symulatorów samolotowych jest choćby IŁ, z arkadowych Ace Combat albo HAWX. Jeśli chodzi o pociągi to coś kojarzę nazwę Train-AX, czy jakoś tak, ale nie jestem pewien, czy o to chodzi.

Opublikowano

Ta gra zwie się A-Train-HX :thumbsup:

Edytowane przez arek_51

Opublikowano

po zastanowieniu strzelę bloodrayne i wolfenstein :D

Edytowane przez Kakko40i4

Opublikowano

Xbox Live Arcade: Potrzebuje dlugiej, wymagajacej gry, ktora nie bedzie popierdulka, a dobra pozycja na poziomie. Padlo na dwie gry:

- Castle Crashers

- Shadow Complex

O pierwszym slyszalem wiele "oh" i "ah" i "ojejcia", ale tak naprawde mam wrazenie, ze ta gra w singlu lezy i dosc szybko sie konczy. Drugie wyglada bajecznie i slyszalem porownania do Metroida 2D nawet co dla mnie automatycznie jest wyznacznikiem najwyzszej jakosci. Ktora gra i dlaczego?

Edyta: w grach lubie takie rzeczy jak levelowanie/upgrade'y (jak w Castlevani czy Metrodzie co pozwala na odkrycie nowych miejsc) i eksporacje. Castlevania odpada, bo mam gre i mam z nia problemy natury technicznej.

Edytowane przez MakaPL

Opublikowano

Obie. Ale w sumie teraz SC jest bardziej opłacalny, CC miało coopa (no tu w końcu byś kogoś znalazł) i multi (pewnie ktoś gra, ale cudów bym się nie spodziewał). Tymczasem SC to tylko single, więc z biegiem czasu nic nie stracił. Graficznie rzeczywiście miło zaskakuje (szczególnie światło i woda), a kompletowanie ekwipunku jest satysfakcjonujące (od zera do superbohatera, czyli od pistoleciku do nieskończonych rakiet i od prostych podskoków do cudów na linach i jetpacku).

Opublikowano

Czyli Shadow jest taki jak szukalem :D Dziekuje uprzejmie za rade i oczywiscie plusik leci :)

Opublikowano

W CC grałem jakieś pół roku temu i niestety strasznie mało osób było na co-opie :(

Opublikowano

Poszukuję gry dla dwojga (narzeczeństwo), żeby fajnie pobawić się przy niej razem. Z tego co wiem, są pewne warunki. Odpadają:

- wykur... shootery

- klimaty S-F

Może być coś arcadowego, platformówka, jakieś "adventure" z zagadkami, survival, ale bez ciągłej jatki :)

Opublikowano

Ja bym polecił gry z serii Lego, szczególnie pierwszego Jonesa, Star Wars lub Harry Potter.

Opublikowano

- Fable II

- Castle Crashers

- South Park Tower Defense

- DeathSpank

- Lara Croft and the Guardian of Light (premiera niedługo)

Chyba, że gry z XBLA odpadają :P

Opublikowano

Może jakiś racer ? Pure ? Burnout ?

Bijatyka ? Tekken, Street Fighter ?

Heavy Rain ? Możesz pomyśleć z wybranką nad wybraniem jakiejś akcji, bo przecież każda akcja jest ważna dla fabuły...no het ?

Może jakaś ,,sportówka'' ?

Trudne pytanie zadałeś. Mam nadzieję, że mój post jakąś odpowiedzią będzie ?

Opublikowano

Mam pytanie. Nigdy mnie nie ciągło do takich gierek, ale pod wpływem dema ostatnio nosze się z kupnem Mass Effect. I tu mam pytanie. Grałem w demo 2ki. Czy dużo stracę omijając jedynkę? A jeżeli zdecyduję się granie po kolei to czy jedynka jakoś szczególnie odstaje od 2, graficznie, gameplayowo? Jeżeli ktoś już o to pytał to sorki...