Opublikowano 14 września 201014 l Ja się zastanawiam jaki wziąć pre-order lub zestaw. Mam do wyboru: FIFA 11, F1 2010 lub Forza 3 + Fable 2. Proszę o pomoc.
Opublikowano 14 września 201014 l Bierz F1 2010 i to bez szemrania - gra zrobiła na mnie wrażenie tak na trailerach, jak i po tym co o niej czytałem.Ja preorder już na nią złożyłem .Poza tym rozbieżność jest duża, nie sprecyzowałeś w co lubisz grać (tu piła, tam samochodówki i jeszcze eRPeG).Mimo wszystko...F1
Opublikowano 14 września 201014 l A ja bym się wstrzymał co do F1 jak i samej FIFY . Po pierwsze trajler to jedno a sama gra to drugie i wcale jedno z drugim w parze iść nie musi . Ci co ogrywali versję promo twierdzą ze gra w niekórych momentach wygląda sztucznie . Proponuję poczekać na pierwsze oceny graczy jak i fachowych pism/servisów i wtedy dokonać wyboru .Bo jeśli gra się okaże przeciętną to cena poleci szybko w dół . Co do Fify to nie wiem czemu ale w polsce cena tego tytułu szybko spada w dół po premierze .Rok temu swoją fife 10 wyrwałem za 140zl 3 tyg po premierze . WIęc nie widzę sensu płacić za coś 199zl jak to samo będę miał za np 150zl 3 tyg później i będę wiedził czy owa gra spełnia moje wymagania
Opublikowano 29 września 201014 l jakis horror niedlugo ma wyjsc, w klimatach twin peaks, kojarzy ktos nazwę?
Opublikowano 29 września 201014 l Czy masz na myśli Deadly Premonition ? 29 października. Edytowane 29 września 201014 l przez donsterydo
Opublikowano 29 września 201014 l ja bym odrazu bral cod:mw;) ale halo3 ma dobrego singla i jest tani
Opublikowano 1 października 201014 l Czy masz na myśli Deadly Premonition ? 29 października. ototo, dzięki.
Opublikowano 2 października 201014 l Mam okazję od kolegi nabyć gry po 25 zł oryginalne - Resident Evil 5 i Assain Craid 2 PL. Która z nich wybrać ?
Opublikowano 2 października 201014 l Jak oryginalne to obie, drożej sprzedasz niż kupiłeś. Jak nieoryginalne, to ładnie sobie na tobie kumpel zarobi.
Opublikowano 4 października 201014 l Odświeżam swoją kolekcję zakupiłem już RDR ( świetna gra) ale poszukuję jeszcze 2-3 tytułów w które warto zainwestować . Głównie chodzi o ich żywotność /multi + jakiś dobry singielek . Myślę o jakiejś sportówce + FPSik FIFA11 F1 NBA2k11 MoH -ciekawe co to będzie BC2 -miałem ale zastanawiam się nad powrotem Halo :reach - only multi singiel/fabuła to czarna magia dla mnie Fallout 3GOTY -to sam singiel ?
Opublikowano 4 października 201014 l Fallout GOTY polecam, gra ma tylko wersję dla pojedynczego gracza, ale daje zabawę na dłuugie godziny (o ile lubisz pozwiedzać teren i bawić się w zadania poboczne).
Opublikowano 4 października 201014 l Jak lubisz otwarty świat, postapokalipse i nie jesteś ortodoksem prawdziwych Falloutów to gra tobą zamiecie.
Opublikowano 4 października 201014 l Fallout 3. Fajna grafika, ale gra robi się strasznie monotonna. W zasadzie poboczne robiłem do pewnego czasu, bo nudne się stały, a potem do achievów. W/g mnie już lepiej kupić Fallout 2 na PC za grosze, albo zainwestować w co innego na X360.
Opublikowano 4 października 201014 l Jak dla mnie F3 był jedną z najlepszych gier ever. Z tymże nie grałem w poprzednie Fallouty, więc porównywałem ją raczej z Oblivionem od tych samych twórców, a tu zmiany są zdecydowanie na plus. Dalej rozwala grafiką i wielkością świata, a questy choć nie tak liczne, są zróżnicowane i ciekawe. Jeśli wciągnie, to gra na kilkadziesiąt do stu godzin.
Opublikowano 7 października 201014 l Dobra po raz pierwszy mam problem co zakupić HELP ! Enslaved czy Castlevania ?
Opublikowano 7 października 201014 l Mam ten sam dylemat i wybieram ...... MoH w pre-order A czemu ... Odświeżona seria, gra prezentumję się ładnie graficznie ,singielek raczej bedzie dobry (bynajmniej tak pisza na forach zagranicznych ) ,multi ale BC2 tylko żywsze . Myślę ze warto "zaryzykować " BO ... także mam zamiar kupić ale na pewno nie pre-ordera ,najpierw muszę zobaczyć co TREYARCH tam namieszało ,bo zapowiedzi to wynika ze dostajemy gre skierowaną do graczu poniżej 16 roku życia ,czyli pomaluj swoją pacynkę i weź gadżety JBonda ( strzelające noże ,Autka sterowane blee blee blee )Nie powiem na singielka mam parcie i pewnie zagram ,ale jak gra staniej , a może to być bardzo szybko tak jak z MW2 gdzie to 2 tyg po premierze chodziła już po 150zl
Opublikowano 7 października 201014 l polecam Dante's inferno. Singiel miazdzy totalnie. doskonala alternatywa na god of War
Opublikowano 7 października 201014 l Dylemat jak chu.j: MoH czy BO, a może preorder nowego NfS? Ja bym brał BO albo ewentualnie NFS. Beta MoH mnie nie przekonała, wyszło coś pomiędzy BF, a CoD, czyli czepiając się BF bez systemu zniszczeń. Wychodzi, że dobra gra, ale nowe CoD pewnie będzie lepsze (nie wiem czemu niektórym tak przeszkadza ta "kustomizacja", przynajmniej nie będzie armii klonów, a i motywacja do awansowania większa).
Opublikowano 7 października 201014 l Myślę że wezmę MoHa, jak mi się spodoba to sobie zostawię, a jak nie to ponabijam trochę GSa, sprzedam po tygodniu z niewielką stratą i kupię BO. Bo nowe CoD to zakup obowiązkowy, wszak GOTY. Edytowane 7 października 201014 l przez ksztyrix
Opublikowano 7 października 201014 l Mam Do Wyboru 3 Gry Do Kupna ale nie wiem którą mam wybrać. -Fifa 11,f1 2010 lub Moh ?? jaka byście radzili?
Opublikowano 7 października 201014 l Jak dla mnie sport jest niegrywalny nawet jako gra, jak ścigałka to wziąłbym NfSa, więc wychodzi że najlepszy z tych trzech to MoH. Chyba że lubisz FIFE.
Opublikowano 8 października 201014 l F1 odpuść aż nie wyjdzie patch ,bo gra bugów masę dosłownie jak by robili grę na kolanie 5min przed premierą .CO nie zmienia faktu ze gra ma bardzo duży potencjał . FIFA11 bardzo dobra ale dla mnie głównie to tryb multi który zachwycił mnie w w f10 .W obecnej odsłonie poprawione błedy i kilka ulepszeń ,Jak lubisz kopaną to brać bez zastanowienia . MoH pisałem kilka postów wyżej ,napewno gra warta uwagi .... moim zdaniem powinna być dużym pozytywnym zaskoczeniem i bardzo wysoko w rankingu (jak nic nie s(pipi)ą )
Opublikowano 8 października 201014 l Pezekonales mnie do Medala i chyba se go kupie i piedzie nap**** po nocach w multi thx
Opublikowano 9 października 201014 l kup moh a potem mozesz tanio wymienic na BO , ja tak zrobie jeszcz mi ass zostal