Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

Proszę Cię :P Polonizacja BC2 jest mocno średnia - o tym, że miało być śmiesznie /teksty/ człowiek się przeważnie domyśla po zmieniającej się muzyce w tle :teehee: Panowie od polskiego skryptu pierwszego Shreka powinni się wziąć za taką grę.

Co do singla w BC2 to jest mocno średni, trochę się rozkręca w drugiej połowie gry. Pomijam już fakt, że jest to gra z tych co to nie ma sensu grać na niższym poziomie trudności niż ostatni.

Edytowane przez donsterydo

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 531,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano

Alan Wake czy Splinter Cell: Conviction? W co mozna dluzej pograc na samej podstawce (DLC nie bede kupowal). Czy SC:C posiada tryb multiplayer (w/g XBL nie posiada) czy trzeba dokupic Deniable Ops: Insurgency, aby po sieci pograc?

Opublikowano

Alan Wake ma lepszy klimat i fabułę, multi nie ma ale i tak jest lepszy niz SC:C :whistling:

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

SC:C ma Coopa przez XBL więc multi posiada .

Co do długości to chyba SC:C jest dłuższy ale nie wiele .

ALAN do przejscia w 8 h jak nie zaglądasz po kĄtach i jak cię nie interesuje zbieractwo .

Ale jeśli chcesz dogłębnie poznać fabułę i pozbierać wszystko samemu bez poradników to trochę ci to zajmie .

Opublikowano

W jaką grę sportową warto zainwestować ,głównie chodzi o multi aby było z kim pograć od czsu do czasu .

Każdy sport wchodzi w grę

Opublikowano

Zależy jaki sport lubisz, ale myślę że FIFA 11 wygrywa :P Sam grałem tylko w demo, ale na pewno cały czas ktoś tam naparza Online.

Opublikowano

mam wszystkie hiciory na PS3 I tam kompletuje trofea więc nawet Mass Effecta 2 nie kupiłem w promocji bo chce ja przejsc na pleju. Polećcie jakies dobre gry, ( bez wyścigówek bo mam Logitecha DFGT i nie da sie go podpiąć pod nic oraz bez bijatyk bo nie lubie )

Na razie mam Fable 2 i 3 Mass Effect,Splinter Cell a Conviction, Gearsy, PGR-y i Forz-y, Kameo i PD Zero

Pozdro

Opublikowano

zdecydowanie FIFA11

Opublikowano

Sqtr78

jRPG - Tales of Vesperia, Lost Odyssey

RTS - Halo Wars

FPS - Halo: Reach, Metro 2033, Left 4 Dead 1 i 2

Action/slasher - Too Human

XBLA - Pinball FX2, LIMBO, Raskulls, Shadow Complex, Trials HD, Ilomilo

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

@Sqtr78: Wszystkie Halo, Alan Wake, Crackdown, Left 4 Dead.

Opublikowano

warto brac mafie 2 ? czy lepiej czekac na wydanie goty o ile bedzie ;)

Opublikowano

Wg mnie Mafia II była całkiem dobra, może nie jakiś hicior, ale tak na 7/7+. Dodatki podobno średnie, ale osobiście nie sprawdzałem.

Opublikowano

Mafia jest imo świetna, jedna z najlepszych gier tego roku wg mnie. Gangsterska fabuła w starym stylu, piękne miasto, genialny klimat, muzyka no i samochody :)

Opublikowano

okej zamowilem ;d dzieki razme z mass effect 2 :) jezeli kogos interesuje to mafia jest za 19.98 funtow a mass effect 2 4,98!! :) mialem znizki i kod, wiec za obie gry zaplacilem 16,98 game.co.uk

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Dzięki wszystkim, kupiłem Alana W i jestm zadowolony. Halo Reach w drodze. Pozdro

Opublikowano

Szukam jakiejś gry, która zapewni rozrywkę na długi czas tylko w singlu. Generalnie chodzi mi o to, by gra miała jakąś fabułę, czyli nie sportowe i wyścigowe. Oczywiście Oprócz gier, które mam w sygnaturze MGC.

Mogą być wszystkie gatunki, które mają fabułę RPG, FPS, Sandboxy itp.

Edytowane przez m0rr0s

Opublikowano

Z wybitnie długich to Fallout: New Vegas i Oblivion. Dead Rising 1/2 też powinny starczyć na trochę, jeśli nie przechodzi się ich tylko raz. Można zagrać w Saints Row 1/2 jeśli jest się w stanie przymknąć oko na różne błędy, średniawą grafę i akceptuje się klimaty gangsta.

Z nieco krótszych, ale jedynie z single, to absolutnie warty zakupu jest Batman: AA (przejście i challenge to minimum kilkanaście godzin), a także Mafia II oraz Alan Wake (choć jeśli oleje się zbieractwo, to gry na raz).

Opublikowano

Dodatki do GTA. Z 20h bedzie+multi+freeroam jak to w GTA ;D Fallouty, Saints Rowy, Crackdowny, RDR, Dead Risingi, Assassiny.

Edytowane przez Owiec

Opublikowano

Dodatki do GTA i Assasiny mam, to było Must Have. Ale Fallout New Vegas i RDR mnie interesuje. Ogarnę i coś wybiorę.

Opublikowano

Fable 3 czy Castlevania ? Która starczy na dłużej ?