Skocz do zawartości

Jaką masz komórkę?

Featured Replies

Opublikowano

po 2.5 roku wróciłem do t630- następcy jednego z najlepszych telefonów, jakie w życiu miałem (t610). Jestem bardzo, bardzo zadowolony.

• Odpowiedzi 465
  • Wyświetleń 83,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• SE c702 Jeszcze niedawno się zarzekałam, że nigdy nie będę miała żadnego Soniaka, ale jakoś się dałam przekonać. ;]

• obecnie rynek zaczyna zżerać własny ogon i jedynym wyznacznikiem jakości telefonu staje się jego cena (bo pozostałe elementy uległy takiemu ujednoliceniu, że niezależnie czy kupujesz telefon za 800 cz

• Nokia X3 (red ) chyba najbardziej nie zniszczalny telefon w historii tej branży

Opublikowano

no dobra skoro juz tu wszedlem to napisze ze mam samsunga u700. no fajny jest. i laskom sie podoba.

Opublikowano

Sony Ericsson k750i , ale w najbliższej przyszłości zamierzam zmienić na coś lepszego.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

SE K750i - jestem bardzo zadowolony, nie zamierzam na razie zmieniać :D

Opublikowano

SE K800i - nowka, wiec na razie o innym nie mysle.

Opublikowano
SE K750i - jestem bardzo zadowolony, nie zamierzam na razie zmieniać :P

SE K800i - nowka, wiec na razie o innym nie mysle.

Ładnie. Sony Ericssony zdobywają coraz większą popularność ;)

Opublikowano
Jedyny powód popularności to ,że są w promocjach.

N95 User:D

Hehe ;) ja jakoś na swojego nie narzekam. W przeciwieństwie do nokii z którą miałem wieczne problemy :P

K750 user :P

Edytowane przez wilku00034

Opublikowano

k800i, z racji tego, że k810 nie było, a seria w nie interesuje mnie wcale, nie narzekam na telefon i jestem o niebo bardziej zadowolony niż z Motoroli L6

• 5 tygodni później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

SE K550i ze softem od W610i.

Opublikowano

n95 8gb,zaje.bista xd

Opublikowano

SE K850i + 4GB kozak tel , mam go dobrego miecha czasu kupiony nówka sztuka w komisie:P

Edytowane przez Soul

Opublikowano

SE k550i przeflashowany na w610i

dobry telefon, nie muli, ma szybki procesor(na softpedii napisano, że procesor k550i śmiga do 218Mhz)

Opublikowano
@ boczek_lans -> jaki masz telefon?

N95 User:D

Jeśli wersja 8GB no to wypyczasty, ale duży "troche" ;)

Opublikowano

SE w880i, swietny muzycznie, tylko ze glosnik slabiusienki no i aparat bez focusa, ale i tak ladne zdjecia robi jak na swoje gole 2 mega.

Opublikowano
Siemens SX1

Sporo słyszałem o tym modelu, ale nie miałem okazji się nim pobawić ;)

Możesz coś o niem powiedzieć? Jak się sprawuje? Czy menu jest intuicyjne, itp.?

Opublikowano

Sam mam zarówno Siemensa SX1 jak i ostatnio od niedawna Sony Ericssona K770i i powiem, że gdyby nie możliwość nabycia eryka za małą kase przy przedłużaniu umowy w erze to został bym przy siemensie pomimo tego że po raz drugi z.(pipi)ał mi sie slot pamięci (nie łapie mechanizm) oraz dogorywa głośnik znowu :whistling:

SX1 to masa oprogramowania pod symbiana, za(pipi)iście intuicyjne menu, dobry odtwarzacz mp3 i mp4/3gp no i frajda z obcowania z tym fonikiem. Tym bardziej za taką cenę jak teraz na allegro to wypas fon.

Aaa i żeby nie było Eryk też jest niczego sobie :)