Opublikowano 23 lipca 200816 l Ja mam to szczescie ze jestem pracownikiem Orange UK wiec mam tego juz troszke xDD Nokia N95 HTC TyTn II HTC Diamond Blackberry 8830 I musze przyznac ze HTC robi najlepsze telefony na rynku Europejskim ... Blackberry toz za nim profesjonalne urzadzenia Nokie SE Samsungi to syf ktory kosztuje tyle co pozadny telefon ;p
Opublikowano 23 lipca 200816 l Czyli Diamond z choojowym softem ;p z flashowales jakims dobrym cooked romem ?? czy uzywasz tego co masz na standarcie z T-Mobile ??
Opublikowano 23 lipca 200816 l Zwierzęcą K700i właśnie sprzedany, przerzucam się na SE J110i (ładny i tani=dobry)
Opublikowano 24 lipca 200816 l Ja mam to szczescie ze jestem pracownikiem Orange UK wiec mam tego juz troszke xDD Nokia N95 HTC TyTn II HTC Diamond Blackberry 8830 I musze przyznac ze HTC robi najlepsze telefony na rynku Europejskim ... Blackberry toz za nim profesjonalne urzadzenia Nokie SE Samsungi to syf ktory kosztuje tyle co pozadny telefon ;p A co powiesz o blackberry 8100 pearl? Zjadliwy w miarę telefon?
Opublikowano 4 września 200816 l Nokia N95 8GB, popsuty SonyEricsson k800i (walnięty moduł radiowy)...
Opublikowano 5 września 200816 l Ja mam to szczescie ze jestem pracownikiem Orange UK wiec mam tego juz troszke xDD Nokia N95 HTC TyTn II HTC Diamond Blackberry 8830 I musze przyznac ze HTC robi najlepsze telefony na rynku Europejskim ... Blackberry toz za nim profesjonalne urzadzenia Nokie SE Samsungi to syf ktory kosztuje tyle co pozadny telefon ;p A co powiesz o blackberry 8100 pearl? Zjadliwy w miarę telefon? moze troszke odkopany post, ale... blackberry to najgorszy syf z jakim sie spotkalem do tej pory, okropnosc jezeli ktos chce symbiana to nokia, jezeli windows mobile to htc pozdro
Opublikowano 12 września 200816 l iPhone - fonik potrafi w(pipi)ic jak malo ktory, ale jak sie czlowiek przyzwyczai do zabugowanego firmwareu to mozna przezyc... ogolnie fon bardzo prosty i przyjemny w obsludze. gdyby nie male literki klawiatury ekranowej [pomijajac tą z safari] to fonik bylby idealny dla starszych ludzi. plusy: +obsluga i jej intuicyjnosc +czytelnosc menu +duze mozliwosci [dzieki scenie] +dobre systemy oszczedzania baterii [czasem trzeba wspomoc innymi programami] +calkiem stabilny [jak narazie tylko raz go zwiesilem xD ale to przes swoja glupote] +obudowa sie nie rysuje [tzn nie jest to ta ajpodowa 'szklanka'] +czuje go w kieszeni [dla mnie to plus, nie lubie malych komorek] Minusy: -zapomnijcie o bezwzrokowej obsludze xD -braki wielu podstawowych funkcji, ktore trzeba uzupelnic addon'ami [do pobrania z sieci] -nie mozna go uzyc jako przenosnej pamieci [nie jest wykrywany w windowsie jako dysk :F] -fon nie czyta kontaktow z simki [tu znowu trzeba szperac w sieci za specjalnym programikiem] -bez instalacji iTunes na pc sie nie obejdzie -brak miejsca na zawieszenie smyczki -fonik po minucie jest bardziej opalcowany niz moje psp po tygodniu... no ale nie ma sie co dziwic w sumie xD -jak ktos ma grube palce to krzyzyk na droge napisalem to w oparciu o soft 1.1.4 wiec nie najnowszy ;] ogolnie fon bylby bardzo dobry gdyby nie niedopracowany firmware... ktorego trzeba 'wspomagac'. jak na fw ktory wazy 250mb to jest bardzo slabo :F ____ Mimo wszystko telefon, a raczej gadzet trafil w moje gusta oraz oczekiwania... Edytowane 12 września 200816 l przez Coati
Opublikowano 13 września 200816 l Nokia E51 Polecam jest cienka baterai nawet długo trzyma do tego wlan i plusem jest uruchamianie aplikacji gier w 240x320, Polecam
Opublikowano 27 września 200816 l Ja raczej nie ślinię się na widok nowych zabawkowych komórek- mam SEk600i, jest to moja druga komórka w życiu i jako że spisuje się spoko, to nie sądzę, żeby zanosiło się na zmiany w tym temacie- telefonik wg. bardzo ładny, obsługa ok, jedyne co gra na nerwach to malutkie przyciski, podczas pisania trzeba się mocno skupić...
Opublikowano 28 września 200816 l Po dwóch latach użytkowania SE K750i przyszła pora na zmianę Mimo że do wyboru miałem takie telefony jak Nokia N82 czy iPhone, wybór padł na SE C902. Naprawdę świetny telefon - aparat 5Mpix z róźnymi bajerami, dotykowy ekranik, sixaxis - dodatkowo telefon elegancki w metalowej obudowie No i jak ktoś miał wcześniej SE to poczuje się jak w domu Polecam
Opublikowano 14 października 200816 l A ja nadal mam SE k750i ;] Edytowane 14 października 200816 l przez ChOomik
Opublikowano 14 października 200816 l Własnie przeczytałem tu sojwego posta sprzed roku.. :] Obecnie nowiutki SE K770 ciekawe co bedzie znow za rok