Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
Da się może ściągnąć z jakiejś strony ściągnąć dema PS3 na PC'ta i następnie nagrać te na płytę DVD i z tej skopiować je na PS3?? Chodzi mi po prostu o to czy da się w jakiś sposób ściągnąć dema gier na PS3 bez podłączania tej do internetu??

Nie da rady.

Można je pobrać tylko przez PS3 podłączoną do internetu

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 220,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wsadziłem Tekkena 3 NTSC-U do konsoli PAL i jak na zdjęciu 

• Czyli że co, dałeś nowy użytkownik, wpisałeś nazwe i stary zniknął ? Jeżeli zniknął (nie wiem jak) to zrób nowy profil i zaloguj się na swoje konto.       Dzisiaj jest chyba przebudowa PSN, pewni

• Tak jak pisałem, jest przebudowa i pewnie dlatego jest problem z logowaniem. Trofea nie przepadły są na serwerze.

Opublikowano

Następne pytanie :P

Czy wersje PS3 80GB(te Europejskie z 2 portami USB, bez czytnika kart pamięci i bez kompatybilności wstecznej) też są wykonane w technologii 65Nm(wiecie Cell i RSX)??

Edytowane przez McDrive

Opublikowano

Od wersji UPDATE'u 2.50, tej przed ostatniej, przestała mi działać klawiatura na USB w menu i podczas wpisywania np. w Google. Ktoś wie dlaczego :?:

Ps. podczas podłączania jej do włączonej konsoli migają światełka na klawiaturze.

Opublikowano

Mam pytanko i potrzebuję szybkiej odpowiedzi. Na jakiej podstawie uznawana jest gwarancja PS3? Konsolę dostałem i niestety nie mam dowodu zakupu, może mi ktoś to objaśnić?

Opublikowano

napewno.

Opublikowano
wszystkie noew konsole sa juz chyba w 65nm

Czyli ta moja(kupiona kilka dni temu) ma już RSX i Cell w 65 Nm?? Pytam, bo chcę wiedzieć jak to jest dokładnie.

Opublikowano

Co to za różnica? Chodzi? No to się ciesz, gratuluje zakupu.

Opublikowano
Co to za różnica? Chodzi? No to się ciesz, gratuluje zakupu.

Mniej elektryki żre, o to chodzi. Dzięki :P

Opublikowano

Czy kiedy odłączę konsole od internetu, to i tak będę mógł zdobywać trophies?

Edytowane przez Matt90

Opublikowano

Jakiś czas temu ściągnąłem sobie demo Super Stardust HD. Dzisiaj je usunąłem, ale ikonka w trophies pozostała... Czy to normalne? Jak to usunąć?

Opublikowano

Nie da się.

Trochę dziwne że demo aktywowało zakładkę ale w takim razie zostało potraktowane jak pełna gra. Uruchomienie gry z trofeami na stałe aktywuje jej ikonkę.

Opublikowano
juz wyszedl update do 2.52 naprawiajacy ten blad ;P

Mam 2.52 i nic nie naprawił. :(

Swoją drogą to mogli by pisać co te Update'y naprawiają.

Opublikowano

Czytaj playstation.bloga to będziesz wiedział.

Opublikowano

Nie mogę oglądać filmów na ps3, jestem posiadaczem konsoli 40gb

Jak wkładam film to pojawia się czarny ekran a po chwili mam łądowanie płyty i na dole ikonkę play gdzieś z 2 sec.

Potem przestaje przesyłacz obraz tak jakby był wyłączony a pali się zielona lampka i niebieska.

Ten problem mam już jakiś czas, sadziłem że może to wina softu więc czekałem na nowy, ale doczekałem się ze 3 nowych softów i nic.

Sprawdzałem na rożnych płytach, ostatnio nawet miałem filmy z wypożyczalni specjalnie aby sprawdzić i cały czas to samo jest.

Nawet robiłem ostatnio Restore Default Settings sądziłem że to możne pomoże, ale też nic.

Liczę że ktoś mi pomoże, z góry THX

Opublikowano

dzwon na infolinie SONY i oddaj do.... SERVISU SONY!!! jeśli chcesz czekać najkrócej i o bólu ;)

Opublikowano

Ktoś ma jeszcze jakieś pomysły??

Opublikowano

Ps3 mam podpięta pod monitor Samsunga 22" kablem DVI-D z monitora a HDMI do PS3.

Z jakiś miesiąc temu wszystko mi śmigało, nagle z dnia na dzień padło

Edytowane przez Ptasio