Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 238,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wsadziłem Tekkena 3 NTSC-U do konsoli PAL i jak na zdjęciu 

• Czyli że co, dałeś nowy użytkownik, wpisałeś nazwe i stary zniknął ? Jeżeli zniknął (nie wiem jak) to zrób nowy profil i zaloguj się na swoje konto.       Dzisiaj jest chyba przebudowa PSN, pewni

• Tak jak pisałem, jest przebudowa i pewnie dlatego jest problem z logowaniem. Trofea nie przepadły są na serwerze.

Opublikowano

60gb mialy lasery z 2 soczewkami [bR + DVD/CD], a cala reszta ma 1 soczewke od wszystkiego. mysle, ze nie beda dzialac.

Opublikowano

Zamierzam kupić PS3. Mam 2 360tki ale po obejrzeniu trailera najnowszego z Uncharted - umarłem.

Na co zwracać uwagę i czy któraś z wersji PS3 jest kompatybilna z grami z PS2? jak to wygląda w praktyce. Zaliczyłbym kilka hitów z PS2 choćby ICO.

Z góry dzięki.

Opublikowano

wsteczna kompatybilnosc posiada tylko wersja 60gb, ale niestety nie kupisz juz takiej z gwarancja ;]

co wazne przy zakupie? gwarancja. reszta wedle uznania ;]

Opublikowano

Rozumiem że wycofane z produkcji czy jak?

Zostały jakie wersje? 40gb i 80gb?

Opublikowano

tak 60 nie sa juz produkowane.

40/80/160 ( z tym ze te ostatnie widzialem tylko na allegro )

Edytowane przez szpic

Opublikowano

Ok dzięki za odpowiedzi. Jeszcze jedno - jest okazja wytargać PS3 ale 40gb - styknie taka pojemność?

Opublikowano

Powinny dzialac ok. Choc nikt pewnie nie potwierdzi bo juz prawdopodobnie nie uzywa starego firmwaru.

Jest jednak ryzyko ze moga pojawiac sie problemy z nowymi grami, bo nowy firmware zwykle pewne funkcje sprzetu optymalizuje. Mysle ze lepiej zgraj sobie z neta i zapodaj chocby pendrivem.

Opublikowano
Ok dzięki za odpowiedzi. Jeszcze jedno - jest okazja wytargać PS3 ale 40gb - styknie taka pojemność?

starczy.. na jakis czas ;]

zawsze mozna wynienic hdd na jakis wiekszy

Opublikowano

CoATI wersja 60gb ma jedna soczewke lasera(tak jest przynajmniej u mnie), konsola kupiona w dniu ladowania w europie

Edytowane przez agrestrybnik

Opublikowano

hmmm.... wydawalo mi sie, jest inaczej.... dzieki za sprostowanie :)

btw. wujek google kiedys mi pokazywal taka tabelke z modelami ps3 i rodzajami laserow w nich. zapytajcie wujka

Opublikowano

Dotychczas miałem PS3 podłączone przez S-Video w TV, czy muszę zmieniać coś w ustawieniach, gdy podłączę kabel HDMI, czy się samo zmieni :?: Przed, czy po podłączeniu HDMI?

Opublikowano

konsola sama wykrywa podlaczenie hdmi. skonfiguruje sie wstepnie automatycznie.

Opublikowano

pewnie byo to pisane w tym temacie juz kilka razy ale nie bede wszystkiego czytał:

co daja 3 ostatnie opcje w Display Settings(Color reduction filter,.......,.....)???

Edytowane przez QTF

Opublikowano

Jak to jest z kablem HDMI?

Na 360tce mam BigBena - HDMI specjalnie dla 360tki.

Z tego co wyczytuję na necie - do PS3 wystarczy kupić jakikolwiek kabel HDMI-HDMI?

Opublikowano
Jak to jest z kablem HDMI?

Na 360tce mam BigBena - HDMI specjalnie dla 360tki.

Z tego co wyczytuję na necie - do PS3 wystarczy kupić jakikolwiek kabel HDMI-HDMI?

HDMI to HDMI, nie ma specjalnego HDMI

jak masz do Xboxa 360 HDMI to mozesz go uzyc bez problemu do PS3

zarowno do X0 jak i PS3 mozesz kupic dowolny, nawet najtanszy HDMI...

Opublikowano

Też fakt - przecież wejście/wyjście to HDMI-HDMI. Zasugerowałem się tym, że na starych konsolach - były różne wejścia w dup.sko konsoli ;) heh tyle czasu człowiek siedzi z podpiętym kablem i zapomina o zwykłych pierdołach. Czyli BigBen normalnie zadziała na PS3. Zatem zakup kabla odpada, gitara.

Opublikowano

Zależy jaki masz TV. W moim Full HD musi być kabel HDMI ver. 1.3 lub wyższa (kupiłem v 1.3a).

Teraz na "pulpicie" PS3 w TV wszystkie ikonki i napisy są strasznie małe (jeszcze oślepnę :rolleyes: ), da radę to jakoś powiększyć :?:

Opublikowano

Nie da rady, ikony mają określoną rozdzielczość, a XMB nie daje userowi możliwości ich skalowania.

Opublikowano
Zależy jaki masz TV. W moim Full HD musi być kabel HDMI ver. 1.3 lub wyższa (kupiłem v 1.3a).

Teraz na "pulpicie" PS3 w TV wszystkie ikonki i napisy są strasznie małe (jeszcze oślepnę :rolleyes: ), da radę to jakoś powiększyć :?:

mozesz zmienic themes w ustawieniach, moze jakis bardzej bedzie czytelny...

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie blokady regionalnej na gry z PS2, czy istnieje jakikolwiek sposób żeby to ominąć? Jedyne co mi przychodzi do głowy to odpalenie gry przez USBAdvance bo rozumiem, że w ten sposób można odpalić każdą pozycję z PS2 bez względu na region, ale czy jest jakiś sposób na odpalenie importu z płyty?