Opublikowano 26 marca 201015 l Nie ma takiej możliwości. Nie każdą grę można zainstalować. Jeżeli jest instalacja to gra przeważnie instaluje się automatycznie po uruchomieniu. Choć np. taki PeS2010 ma instalacje nie obowiązkową i jeżeli chcemy go zainstalować. To w menu w opcjach mamy możliwość wybrania instalacji. Ale to chyba sporadyczny przypadek. Edytowane 26 marca 201015 l przez SłupekPL
Opublikowano 26 marca 201015 l Choć np. taki PeS2010 ma instalacje nie obowiązkową i jeżeli chcemy go zainstalować. To w menu w opcjach mamy możliwość wybrania instalacji. Ale to chyba sporadyczny przypadek. Ja spotkałem się z 3 innymi grami z takim wyborem.Po instalacji nie odczułem jakiejś różnicy w szybkości ładowania danych,czy wczytywania gry.
Opublikowano 26 marca 201015 l np. w tekkenie. w tej grze to jak na dloni widac roznicze. po instalce wyzrazniej szybciej sie walki laduja
Opublikowano 28 marca 201015 l Pure też miało opcjonalną instalację. I tam było widać różnicę. Edytowane 28 marca 201015 l przez Kyo
Opublikowano 29 marca 201015 l Czy możecie podać mi jak macie skonfigurowane PS3 w 'display settings' ? Bo mam podłączone PS3 przez hdmi-hdmi do LCD, ale nie wiem jakie opcje powłączać w display settings. (full rgb itp.)
Opublikowano 1 kwietnia 201015 l sciagnalem sobie dodatek revenge weekend do motorstorm 1 , se sklepu amerykanskiego, bo mam amerykanska wersje. instaluje go, wchodze do gry, wszystko niby jest ok, wlaczam dodatek i po loadingu wywala mnie do xmb, lodafak? probowalem sciagnac i zainstalowac jeszcze raz, resetowalem konsole, nawet probowalem grac z amerykanskiego konta, du,pa. pomocy
Opublikowano 4 kwietnia 201015 l Jak zrobić w Ps3 aby muzyka leciała w tle, tak że mogę po wszystkich opcjach w xmb śmigać? Szukałem tego na forum, ale nie umiałem znaleźć.
Opublikowano 4 kwietnia 201015 l Działa to tylko przy przeglądaniu zdjęć i buszowaniu po necie. Jak wejdziesz Do jakichś ustawień albo PSS czy coś innego muzyka autoamtycznie się wyłącza.
Opublikowano 5 kwietnia 201015 l Ok, nie wiem czy to mój model jest jakiś specjalny czy to każda tak ma, ale podłączenie PS3 do TV/Monitora to niezły meksyk. Przejdźmy do początku. PS3 mam podpięte do Monitora przez HDMI i do TV przez ten kabel dodawany do konsoli w chwili dy chcialem pograc na TV wchodzilem w opcje i zmieniałem na TV, analogicznie jest chcialem grać na monitorze zmienailem na HDMI. Wszystko było ok dopoki chcialem pożyczyć konsole znajomemu, przynosze mu ją podpinamy pod TV kablem HDMI i pach mamy tylko dźwiek, czarny ekran, no nić mówie podłączmy kabel Euro (3 czincz + przejściówka) nadal czarny ekran. Wrocilem do siebie podpinam pod monitor i konsola działa wieć na "slepo" w opcjach konsoli ustawiłem na kabel euro, zatwierdziło. Teraz najlepsze podłączam pod TV przez HDMI CZARNO, przez EURO CZARNO, przez czincz CZARNO. Jednym słowem gdzie nie podłącze jest CZARNO. Proszę kogokolwiek o rozwiązanie tego problemu. Moim zdaniem jeśli w konsoli zmieniamy zródło sygnalu konsola powinna się odpalić i wybrać odpowiedni odbrionik a nie uruchamiać się na ślepo. >.> Jeśli jednak nikt nie znajdzie rozwiązania proszę o instrukcje jak zjechać na zmiane obrazu, bym mógł to wykonać na ślepo do HDMI. Przykładowa forma: Odpalasz konsole, Wybierasz użytkownika (X), max w lewo, jeden raz w prawo, max w góre, 6x w dol , X. Rozumiecie o co chodzi : P
Opublikowano 5 kwietnia 201015 l A nie chodzi tutaj o to ze ma przypisane na slepo ustawienia do Twojego TV i probuje odtworzyc ta sama rozdzialke i ustawienia na kazdym innym odbiorniku przez co masz brak obrazu? Zresetuj calkowicie ustawienia i podepnij na swiezo do odbiornika kolegi,z tym ze jak bedziesz chcial pogac u siebie znowu bedziesz musial na swiezo ustawiac;p Edytowane 5 kwietnia 201015 l przez Velius
Opublikowano 5 kwietnia 201015 l Zrób twardy reset. Wyłącz konsole z tyłu, potem włącz i przytrzymaj z przodu przycisk reset do momentu piknięcia. Przytrzymaj a nie naciśnij. Konsola zresetuje wszystkie ustawienia i powinno ci znaleźć obraz i wszystko.
Opublikowano 5 kwietnia 201015 l Prawdopodobnie chodzi tu o rozdzielczość, którą obsługuje monitor a nie obsługuje TV, ja np przełączam się między monitor full hd, gdzie uruchamiam PS3 na 720p/1080p w display settings, a po przełączeniu na TV jak zapomnę o tych opcjach mam ładny czarny ekran bo TV to maks 1080i...
Opublikowano 6 kwietnia 201015 l sciagnalem sobie dodatek revenge weekend do motorstorm 1 , se sklepu amerykanskiego, bo mam amerykanska wersje. instaluje go, wchodze do gry, wszystko niby jest ok, wlaczam dodatek i po loadingu wywala mnie do xmb, lodafak? probowalem sciagnac i zainstalowac jeszcze raz, resetowalem konsole, nawet probowalem grac z amerykanskiego konta, du,pa. pomocy Przed zainstalowaniem ponownym usunąłeś dodatek? 8)
Opublikowano 10 kwietnia 201015 l Czy można usunąć konkretne gry z listy trofeów? Chodzi o to, że chcę mieć trofea tylko z exclusive'ów, a kiedyś SF4 mi się zachciało na PS3 i chciałbym go usunąć? Da rade?
Opublikowano 10 kwietnia 201015 l Panowie ,czy warto kupić dzisiaj (jak Slim w sklepach) PS3 80GB ? Świetny stan ,gwarancja i te sprawy .650zł .Na coś powinienem zwrócić uwagę ,przy kupnie ? Czy jak konsola mi padnie to gwarancja jest uwzględniana tylko w miejscu zakupu ? Sprzedający jest z drugiego końca Polski .
Opublikowano 10 kwietnia 201015 l Chce zakupić sobie 16gb pendrive'a do przenoszenia filmów hd pc->konsola, ale obiło mi się o uszy że ps3 nie odtworzy plików powyżej 2 gb. Prawda to?
Opublikowano 10 kwietnia 201015 l hmmm, to dziwne bo niedawno z pena oglądałem Watchmen który miał ok 2,5gb
Opublikowano 10 kwietnia 201015 l hmmm, to dziwne bo niedawno z pena oglądałem Watchmen który miał ok 2,5gb PS3 obsługuje tylko pamięci sformatowane w fat32, a system ten nie jest w stanie obsłużyć plików większych niż 4gb (a nie 2gb jak napisałeś wcześniej). Większe filmy można łatwo dzielić na 2 części więc nie jest to jakiś duży problem.
Opublikowano 10 kwietnia 201015 l Jeszcze kilka miesięcy temu na pewno nie można było filmów cięższych niż 2GB włączyć. Nie ma to nic wspólnego z ograniczeniem FAT32. Na pewno limitem nie jest 2 gb, może zmienili z fat 16 na 32 w międzyczasie?