Opublikowano 21 marca 201015 l mkv to nie format audio/video tylko kontener w ktorym sa rozne ścieżki dzwiekowe, napisy. edytuj plik z filmem - usuń j.ang... albo zmien kolejnosc jezykow. powinno sie dac ;] z napisami raczej nic nie zrobisz ;] chyba, ze zakodujesz je do filmu czyt. zespolisz z klatkami filmu.
Opublikowano 21 marca 201015 l U kilku osób widziałem takie małe gwiazdki w opisach,jak zrobić coś takiego??? Podobno gdzieś w opcjach ale szukam tych gwiazdek jak głupi i nie mogę znaleźć. Jeśli wiecie to napiszcie co i jak. Dawno się tym bawiłem więc dokładnie nie pamiętam ale... Musisz w systemie wybrać któryś z trzech ostatnich "krzaczastych" języków (nie pamiętam dokładnie który). Wtedy już podczas pisania wybierasz te menu ze znaczkami itp.. z niego wybierasz kropkę albo "*" (klasyczna gwiazdka) i po prawej w podpowiedziach pojawią się między innymi te "fachowe" gwiazdki Edytowane 21 marca 201015 l przez Emet
Opublikowano 21 marca 201015 l Sprawdziłem i to jest pierwszy z krzaczastych języków (czwarty od końca).
Opublikowano 21 marca 201015 l Mam problem z podłączeniem HSa do konsoli. Włączam go, biorę wyszukiwanie i nic. Niby wszystko dobrze. model headseta: Logitech model # F-0399A
Opublikowano 21 marca 201015 l mam plik mkv chce puscic na ps3 poprzez ps3mediaserwer. ma on 2 wersje dzwiekowe. eng i pl ale ps3 widzi tylko eng. nie widzi takze napisow, ktore na pc normalnie sa? jakies pomysly? W każdym katalogu na PS3 oprócz plików widać katalog TRANSCODE, wejdź tam i wybierz ścieżkę jaką chcesz dla danego pliku. EDIT: Ah i PS3 media server obsługuje tylko napisy ASS i jeszcze jakiś inny format, nie pamiętam teraz. Ewentualnie napisy muszą być już umieszczone w kontenerze MKV. Jak napisy masz w txt to musisz przerobić, aby działały pod PS3 MS. Edytowane 22 marca 201015 l przez sakiu
Opublikowano 22 marca 201015 l Mam problem z podłączeniem HSa do konsoli. Włączam go, biorę wyszukiwanie i nic. Niby wszystko dobrze. model headseta: Logitech model # F-0399A Znajdź w instrukcji jak się go "paruje" - wtedy PS3 powinno go wykryć. TUTAJ masz odpowiedni temat. Edytowane 22 marca 201015 l przez Kyo
Opublikowano 22 marca 201015 l Sprawdziłem i to jest pierwszy z krzaczastych języków (czwarty od końca). Czyli japoński,a jaki masz wybrany do tego jęz. znaków (character set) ? Edytowane 22 marca 201015 l przez zalef88
Opublikowano 23 marca 201015 l Takie pytanko - ten chat co jest w menu Friendsów, mozna tam headseta uzyć i rozmawiać ze sobą 'w tle' ? Bo taki demon's Souls nie ma wbudowanej komunikacji głosowej, a tak bysmy z kumplami się ustawili i rozmawiali normalnie. Bo ten chat friendsowy jest spoko, ale jednak lepiej mówic niż pisac ;]
Opublikowano 23 marca 201015 l Jak byś trochę poczytał, to byś wiedział że cross game chat to jedna z najbardziej wyczekiwanych funkcji
Opublikowano 24 marca 201015 l nie widnieja mi "poznani gracze" na liscie kontaktowej w menu z innych gier. widnieje Tekken 6 tylko
Opublikowano 24 marca 201015 l A w jakie inne gry multi grałeś? w killzone'a gram aktualnie czesciej, bo od poniedzialku dla trophy, a jeszcze nie mam zadnej osoby z owej gry moze trzeba cos przelaczyc? hmm...
Opublikowano 24 marca 201015 l Nic przełączać nie trzeba Jest tak, jak napisał BQG. W KZ2 grałem baaardzo dawno więc nie pamiętam czy tam akurat to działa (chociaż wydaje mi się, że tak).
Opublikowano 25 marca 201015 l Nic przełączać nie trzeba Jest tak, jak napisał BQG. W KZ2 grałem baaardzo dawno więc nie pamiętam czy tam akurat to działa (chociaż wydaje mi się, że tak). zaliczylo mi po paru h grania w kz2. teraz widnieje kazdy nowo napotkany. hee... widocznie trzeba poczekac.
Opublikowano 25 marca 201015 l Czy jest możliwość wgrania własnej muzyki do gry/zastąpienia jej? Np. w Fifie 10
Opublikowano 25 marca 201015 l chyba wiem o co ci chodzi ? Burnout: Paradise i tylko w tedy. Edytowane 25 marca 201015 l przez mevek
Opublikowano 26 marca 201015 l mam takie głupie pytanko, kolega wlasnie kupil sobie ps3 i sie pyta czy tez jest mozliwosc tak jak na x360 instalacji kazdej gry na dysk konsoli? jesli tak to jak to sie robi.