Skocz do zawartości

Rock Band

Featured Replies

Opublikowano

Zawsze będę zdania, że pierwszy Rock Band ma najlepszą tracklistę z wszystkich gier muzycznych. Każdą jedną grało mi się wspaniale, tylko nieco achievy przekombinowane - jako jedynak nie mam kim przejść band world tour, a kombinować ze śpiewaniem i jednocześnie graniem na perkusji nie mam zamiaru. Nie jestem uzdolniony wokalnie, ale na perce wszystkie muzy bez problemu zaliczę na expercie ;)

Edytowane przez Roddick

• Odpowiedzi 435
  • Wyświetleń 52,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tylko allegro / zagraniczne sklepy wysyłkowe. Rock Band nie jest dystrybuowany w Polsce.

Opublikowano

Witam, mam dość poważny problem. Zgubiłem kabel USB który łączy konsolę z kablem od perkusji. Czy ktoś z was wie gdzie mogę kupić nowy?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

macie czasami tak, ze wydaje sie ze normalnie trafiacie w dziwek, ale wam nie zalicza?

@edit

jak gracie na perkusji

Edytowane przez QstomPL

Opublikowano

RB ma mały próg błędu, więc możesz mieć takie wrażenie.

Albo coś z perkusją.

Opublikowano
RB ma mały próg błędu, więc możesz mieć takie wrażenie.

Albo coś z perkusją.

Mały jak, mały, ale bez przesady skoro jedną ręką można grać podwójne nutki ;). Co nie zmienia faktu, że w GH on jest ogromny. Nawalasz co chcesz czasem i zalicza :P.