Opublikowano 11 kwietnia 200916 l Od dziś Godfather 2 Shelshock 2 Shaun White F.E.A.R 2 i jak koleś odda mi afro samurai
Opublikowano 11 kwietnia 200916 l Mirror's Edge (zostaly "tylko" Time triale i Speedrun'y ) MGS4 skonczone wiec katuje MGO, nie sadzilem, ze multi bedzie az tak dobre PS: Sorry za brak polskich znakow, pisze z PS3 i nie mam klawiatury podlaczonej.
Opublikowano 12 kwietnia 200916 l Prince of Persia, powtórka z Assassins Creed. Monotonnia, monotonnia i jeszcze raz monotonnia, 26 kropeczek do zaliczenia w taki sam sposób, nawet walki z tymi samymi bossami! WTF. Kolejną grę z ambicjami Ubi skopało na amen. 7+/10
Opublikowano 12 kwietnia 200916 l Cod4 - multi i sporadycznie single na veteran Dead Space i na dniach zaczynam Orange Boxa.
Opublikowano 12 kwietnia 200916 l Gram: CoD: World at War i Killzone 2 w sieci. Prince of Persia Burn Zombie Burn!
Opublikowano 14 kwietnia 200916 l Kill Zone 2 multi godzinkę dziennie co by skilla nie stracić bo częściej bywam na XBL grając w GOW2
Opublikowano 14 kwietnia 200916 l jesli juz mam czas odpalic konsole to gram w wipeouta... ehhh wypadalo by skonczyc fear2 i resi2
Opublikowano 16 kwietnia 200916 l Masteruje FIFE09 Te trofea uzależniają -.- Ale naszczęscie zostały tylko 3 do platynki Edytowane 16 kwietnia 200916 l przez szymuR1920
Opublikowano 28 kwietnia 200915 l Little Big Planet - jak ktoś gra to dodawajcie mnie do znajomych i gramy razem.
Opublikowano 28 kwietnia 200915 l Gram Fallout 3, ale wiele czasochłonne, bugi, nie kumam angielskiego...
Opublikowano 28 kwietnia 200915 l dodałem cię czapa;) ja pykam w lbp, motorstorm2, killzone2, ratcheta, uncharted mgs4 czeka;p
Opublikowano 28 kwietnia 200915 l Uncharted: Drake's Fortune, LittleBigPlanet, Resistance 2 - wszystko miód
Opublikowano 28 kwietnia 200915 l na chwile obecna cioram w MidnightClub-Los Angeles wciaga jak cholera
Opublikowano 2 maja 200915 l Od ponad dwóch miesięcy gram w Killzone 2 z dwóch powodów: 1. Nie ma żadnych innych ciekawych nowości. 2. Bo to za(pipi)ista gra jest a multi wciąga noskiem. Dzisiaj mam zamiar wypożyczyć na tydzień Wolverine:Origins the game bo demko mnie przekonało. Nie jest to gra do kupienia, ale pogrania for rent jak najbardziej. Edytowane 2 maja 200915 l przez POL_SouL
Opublikowano 2 maja 200915 l Killzone2 multi worms, lbp i niedlugo chyba zaczne gta4 a no i ratchet zostal
Opublikowano 2 maja 200915 l ciagle VALKYRIA CHRONICLES. Przeszlo 50 godzin za mna,gra niby ukonczona,ale... jeszcze pozostaje polowa medali do zdobycia,przejscie trybu SKIRMISHES na HARD (ludzie, jak tu zdobyc ranking A,jesli zaczynasz otoczony zewszad przez wroga w tym przez 3/4 jego czolgi??? Co ja gadam,jak tu w ogole przetrwac?) Gra warta zainwestowanych w nia pieniedzy. Jeszcze drugie 50 godzin przede mna. ;-)
Opublikowano 3 maja 200915 l musze powiedziec wam ze kocham takie dylematy. po przejsciu Uncharted zastanawiam sie co najpierw: Resistance 2 czy BioShock? matko, jakich ja narobilem sobie zaleglosci