Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 482,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

Mirror's Edge (zostaly "tylko" Time triale i Speedrun'y ;))

MGS4 skonczone wiec katuje MGO, nie sadzilem, ze multi bedzie az tak dobre ;)

PS: Sorry za brak polskich znakow, pisze z PS3 i nie mam klawiatury podlaczonej.

Opublikowano

Prince of Persia, powtórka z Assassins Creed. Monotonnia, monotonnia i jeszcze raz monotonnia, 26 kropeczek do zaliczenia w taki sam sposób, nawet walki z tymi samymi bossami! WTF. Kolejną grę z ambicjami Ubi skopało na amen.

7+/10

Opublikowano

Cod4 - multi i sporadycznie single na veteran

Dead Space

i na dniach zaczynam Orange Boxa.

Opublikowano

Gram:

CoD: World at War i Killzone 2 w sieci.

Prince of Persia

Burn Zombie Burn!

Opublikowano

jesli juz mam czas odpalic konsole to gram w wipeouta...

ehhh wypadalo by skonczyc fear2 i resi2

Opublikowano

Masteruje FIFE09 :) Te trofea uzależniają -.- Ale naszczęscie zostały tylko 3 do platynki :P

Edytowane przez szymuR1920

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Little Big Planet - jak ktoś gra to dodawajcie mnie do znajomych i gramy razem.

Opublikowano

Gram Fallout 3, ale wiele czasochłonne, bugi, nie kumam angielskiego...

Opublikowano

dodałem cię czapa;)

ja pykam w lbp, motorstorm2, killzone2, ratcheta, uncharted

mgs4 czeka;p

Opublikowano

na chwile obecna cioram w MidnightClub-Los Angeles wciaga jak cholera :)

Opublikowano

Od ponad dwóch miesięcy gram w Killzone 2 z dwóch powodów:

1. Nie ma żadnych innych ciekawych nowości.

2. Bo to za(pipi)ista gra jest a multi wciąga noskiem.

Dzisiaj mam zamiar wypożyczyć na tydzień Wolverine:Origins the game bo demko mnie przekonało. Nie jest to gra do kupienia, ale pogrania for rent jak najbardziej.

Edytowane przez POL_SouL

Opublikowano

ciagle VALKYRIA CHRONICLES. Przeszlo 50 godzin za mna,gra niby ukonczona,ale... jeszcze pozostaje polowa medali do zdobycia,przejscie trybu SKIRMISHES na HARD (ludzie, jak tu zdobyc ranking A,jesli zaczynasz otoczony zewszad przez wroga w tym przez 3/4 jego czolgi??? Co ja gadam,jak tu w ogole przetrwac?) Gra warta zainwestowanych w nia pieniedzy. Jeszcze drugie 50 godzin przede mna. ;-)

Opublikowano

musze powiedziec wam ze kocham takie dylematy. po przejsciu Uncharted zastanawiam sie co najpierw: Resistance 2 czy BioShock? :D matko, jakich ja narobilem sobie zaleglosci :D

Opublikowano

z okazji zerwania torebki stawowej w kostce, zacznę mgs4;p