Posted July 14, 200816 yr piwo żywe i ciechan miodowe nie ma lepszych browarów. Nie ma. Pamietam jak w ogolnopolskim rankingu wod mineralnych zajela przedostatnie miejsce, za nia byla tylko jakies full toksyczne go wno;] Staropolanka była najbardziej toksycznym gównem Edited July 14, 200816 yr by ChOomik
August 9, 200816 yr Musztarda Kamis Rosyjska - pińćset razy lepsza od dowolnej innej :> dobra jest, ale wole bułgarską - ostrzejsza i fajniejsza w smaku ;>
August 10, 200816 yr Nie rzuciła mi się nigdy w oczy =o Ale skoro ostrzejsza to na pewno spróbuję ej, nie sorry, wprowadziłem Cię chyba w błąd bo jakiś czas temu gadałem ze znajomym nt. musztardy i mu mówiłęm o rosyjskiej, a on do mnie, że "bułgarska jest lepsza". no i ja nawet nie wiem, czy bułgarska istnieje, tak po prostu miałem przebłysk jakiś o tym i nagłą potrzebe napisania czegoś o musztardzie bułgarskiej, która właściwie chyba jednak tak naprawdę nie istnieje sorry ;]
August 10, 200816 yr Nie rzuciła mi się nigdy w oczy =o Ale skoro ostrzejsza to na pewno spróbuję ej, nie sorry, wprowadziłem Cię chyba w błąd bo jakiś czas temu gadałem ze znajomym nt. musztardy i mu mówiłęm o rosyjskiej, a on do mnie, że "bułgarska jest lepsza". no i ja nawet nie wiem, czy bułgarska istnieje, tak po prostu miałem przebłysk jakiś o tym i nagłą potrzebe napisania czegoś o musztardzie bułgarskiej, która właściwie chyba jednak tak naprawdę nie istnieje sorry ;] Piszesz, że bułgarska ci bardziej smakuje, chociaż nigdy nie miałeś jej w ustach ani jej nie widziałeś? LOL piaskownica normalnie xD
August 11, 200816 yr Piwo - Heineken, Warka, Budweiser Chipsy - Tasy grubo krojone z biedronki Herbata - Lipton Ice Tea Red i Green Woda - Cisowianka Ketchup - Pudliszki