Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Guitar Hero III: Legends of Rock

Featured Replies

Opublikowano
Czyściłeś cache w konsoli?

jak sie to robi?

@fistach

ja gram z plyty, i u mnie te przeciecia twaja doslownie chwilke, ale jak jest jakas solowka lub cos to troche denerwuje ; /

• Odpowiedzi 365
  • Wyświetleń 46,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak przeczyścisz cache to update'uj grę. Maybe I'm retard, ale bez aktualizacji nie mogłem grać piosenki Cult of Personality, już myślałem, że gitara padła <_<

Qstom, możliwe że coś takiego jest też z płyty, ja tego nie zauważyłem, bo z płyty grałem bardzo krótko.

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano

Wyciągałem dzisiaj naklejki do mojego X-plorera i przy okazji natrafiłem na instrukcję i nie rozumiem dokładnie jednego podpunktu - pisze tam jak powinno się podłączać i odłączać kontroler do/od konsoli i ja nie wiem czy za pomocą USB czy tej dziwnej rozłączki na kablu USB? :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie , na markecie jest dodatek do GH3 a mianowicie DEATH MAGNETIC -matallica koszt 1400msp .warto kupić ?

co dostaniemy za tą kasę ?

Edytowane przez canuks

Opublikowano

Przesłuchaj sobie ten album Metallici i sam oceń no. Mnie się podobają z tego albumu 3-4 kawałki. All Nightmare Long miażdży.

Opublikowano

Nie wiem, kwestia gustu, mi się jako tako podoba Judas Kiss i Cyanide, ale mówię kwestia gustu - dla mnie te kawałki nie umywają się do starszych (Mastera, Battery, Creeping Death, Ride the lightning, Blackened, One, AJFA)

Opublikowano

No, mi też zaledwie kilka utworów z tej płyty podchodzi. Activision dało dupki z tym, bo można kupić tylko cały album.

Opublikowano

no dokładnie :( dla 3 piosenek nie bede wydawał 1440mps ,chyba sobie odpuszczę to DLC i za jakiś czas szarpnę się na GH:Metallica i będzie cycuś :D

Opublikowano

Wpis, cały album jest genialny 8)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie czy w tej części można grać w GH na padzie? Nie będę mieć możliwości kupna gitary w najbliższym czasie, a chciałbym pograć w ten tytuł. Czy wiecie może w jakie inne pozycje GH także mogę pograć na padzie?

Opublikowano

Można. W WT i Metallica już na padzie nie da rady, bo pad robi za mikrofon. Nie wiem, jak z GH2 i Aerosmith.

Opublikowano

Można, w dwójce chyba też. Ale jeśli masz kupować GH do gry padem, to lepiej w ogóle nie kupuj.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mozna przejsc coopa przez live czy tylko przy jednej konsoli?

Dostane achiva jesli bede tworzyl player matche, wybieral opcje coop i gral kazdy utwor?