Opublikowano 16 kwietnia 200817 l Kur.wa...Angol Fear to przesada. Wyglądem kompletnie nie pasuje do reszty... Ciekawe jak będzie się prezentować pod kątem walki.
Opublikowano 16 kwietnia 200817 l Angol Fia to bonusowa postać, prawdopodobnie będzie walczyła stylem walki "zwykłej" postaci.
Opublikowano 16 kwietnia 200817 l 29.07 a jeszcze nie pokazali wszystkich postaci xD. W którymś z pierwszych wywiadów mówili, że nowe postacie pokażą tuż przed premierą ... A niee Tobie chodzi o Setsu a to faktycznie dziwne
Opublikowano 17 kwietnia 200817 l http://www.soulcaliburpoland.yoyo.pl/viewtopic.php?t=356 Trailer i nowe info. Oj Amer, będziesz miał co pisać do następnego numeru PE
Opublikowano 17 kwietnia 200817 l Jak tylko SCIV zagości w Europie łykam wersję Premium tej za(pipi)istej gierki. Rok 2008 będzie dla gatunku bijatyk bardzo udany: SCIV, Tekken, SFIV, Nowy MK, Vf5R? Nic tylko zacierać rączki :slinotok: A co do samej gry to prezentuje się fenomenalnie. Możemy się spodziewać Hwanga, Rocka i być Może Longa:)
Opublikowano 23 kwietnia 200817 l http://soulcaliburuniverse.com/forums/inde...29.msg50062#new Talim, Rock i Yoshi
Opublikowano 23 kwietnia 200817 l Autor Wow to może być pierwszy Soul w którym Yoshimitsu nie będzie wyglądał jak ściera do podłogi skrzyżowana z ośmiornicą.
Opublikowano 23 kwietnia 200817 l Talim i Rock prawie to samo co w SC3 a Yosh faktycznie w końcu "wygląda" Czyli w kolejnej odsłonie zawodników można sie spodziewać pozostałej trójki ze starej gwardii - Setsu, Hwang i Li Long.... Edytowane 23 kwietnia 200817 l przez TasTer
Opublikowano 23 kwietnia 200817 l Ja tam czekam na info o kolejnych nowych postaciach, jak narazie tylko Hilde dołączyła do grona zawodników.
Opublikowano 23 kwietnia 200817 l Nie jestem pewien ale chyba nie było oficjalnego info o tym że sheteze to bonus character. Więc nie wiadomo czy na dzień dzisiejszy mamy jednego nowego maina czy dwóch. Tak czy siak jeszcze jedna nowa postać powinna się pojawić.
Opublikowano 23 kwietnia 200817 l Czyli tylko mi nowy Yosh się nie podoba? No cóż, tak to jest jak się patrzy na rewelacyjne customizacje w T6. Nie jestem pewien ale chyba nie było oficjalnego info o tym że sheteze to bonus character. Więc nie wiadomo czy na dzień dzisiejszy mamy jednego nowego maina czy dwóch. Tak czy siak jeszcze jedna nowa postać powinna się pojawić. Gdzieś na pewno było, chyba w wywiadzie.
Opublikowano 23 kwietnia 200817 l Aha, thx Di. Ja nie mogę powiedzieć czy mi się yosh podoba czy nie, bo tak naprawdę niewiele tam widzę.
Opublikowano 25 kwietnia 200817 l Mam szczere wątpliwości co do obecności Li Longa. Czemu? Na pewno zobaczymy Setsukę. Nie pokazano jeszcze postaci pokroju Edgemastera. Zostaje jeszcze jeden slot, a akurat Hwang jest bardziej popularny od Li Longa. No ale może jakoś inaczej zostanie to rozwiązane, zobaczymy.
Opublikowano 29 kwietnia 200816 l Talimka świetnie wygląda Juz nie moge sie doczekac jej walk.Pogram sobie znacznie wiecej w sc4 wiec oby byly turnieje :>
Opublikowano 29 kwietnia 200816 l Ja tam czekam na info o nowych postaciach No wszyscy już wiemy ze czekasz na info o nowych postaciach, wspominałes o tym wielokrotnie, między innymi trzy razy na tej stronie tematu. Ja czekam na jakies info o grze, a nie na info, ze ktoś czeka na info o nowych postaciach. Pozdro
Opublikowano 29 kwietnia 200816 l Di, nie jesteś sam Mi też nowy Yosh się nie podoba. Aaa... i ma dwa miecze: czyżby znowu tekken-copy? Grrrr...