Skocz do zawartości

Queens of The Stone Age

Featured Replies

• Odpowiedzi 168
  • Wyświetleń 38,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://www.youtube.com/watch?v=izTIcnTquIU   nowa pieśń, fajna, dawac płytke

• Jest luż leak całego albumu:   http://rusfolder.com/36407570

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

oczekuje czegos co mnie rozyebie tak jak to kiedys   a nie po(pipi)ki odpadu znaczy juz nie oczekuje, bo po vultures i  erze vulgaris skresliłem juz tego pana.

Opublikowano

pierwszy numer i już mi się nie chcę dalej słuchać :/

Opublikowano

Heh a ja głupi myślałem, że Era Vulgaris to wypadek przy pracy. Rudemu się poje'bało, wziął jakiś młodzieniaszków do składu i robi asłuchalną chu'jnie. 

Opublikowano

leap of faith

do you doubt?

trala lalla lalalalla

słuchałem sobi Rki, to nie jest tylko sentyment, nowej nie sciagam, gardze.

Opublikowano

Taki album w sam raz na zapalenie L&M link, wypicie Sommersby i słuchania jak tam podśpiewują w oddali na Openerze. RockNRoll 21 wieku.

Opublikowano

faktycznie hvjnia ten album, myślałem że bedzie oooooo niebo lepiej, że dejw coś tam walnie na perce dobrego jak w SFTD.

Oby grali na openerze jak najmniej nowych kawałków.. R i songs żądzą

Opublikowano

nie jest zle, do pierwszych wydawnictw sie nie umywa, ale jest ok.

Opublikowano

I ten odnosząc się do wcześniejszej wypowiedzi to na płycie pojawiają się Olivieri I Lanegan, ale co z tego jak sama płyta jest tak słaba, że aż zęby bolą. 2,5/5 to jest maksimum jakie mogę dać tej płycie, dawno nie słuchałem takiej nudnej i bezpłciowej płyty (już nawet TCV było lepsze). Renzor zajął się produkcją i wyszła wymęczona płyta bez żadnych fajnych riffów, kilka melodii wpada w ucho, ale zaraz i tak już się nic nie pamięta, jestem rozczarowany i zażenowany, że moja ulubiona niegdyś kapela wypluła takiego kasztana.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Dokładnie, może posluchać przy odkurzaniu bo płyta brzmi jakby ścieli grać jak qotsa ale im nie bardzo wyszło.

Opublikowano

I appear missing zajebiste, reszta słabo, czasem nawet bardzo słabo. Gdzie kawałki typu "in my head"

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jon Theodore jako koncertowy pałkarz jest zajebisty, nadał nowego pałeru w zespole. Na żywo to mistrzostwo swiata

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

co to (pipi)a ma byc, ja wiem ze moze jechanie teraz po qotsa to hipsterstwo, bycie srostam alem(pipi)a jakie to jest sutne, wielki rudy kyuss bohater napierdalalw garmniaku przy foertepianie, odkiedy kurdba on umie grac mnafoertepianie?

zaluje ze pozmnalemn cuie

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wyszedł teledysk do vampyre of time and memory. Dupy raczej nie urywa. A tu interaktywne video/aplikacja.

Starość nie radość.

• 4 miesiące temu...