Skocz do zawartości

Queens of The Stone Age

Featured Replies

• Odpowiedzi 168
  • Wyświetleń 38,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://www.youtube.com/watch?v=izTIcnTquIU   nowa pieśń, fajna, dawac płytke

• Jest luż leak całego albumu:   http://rusfolder.com/36407570

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

oczekuje czegos co mnie rozyebie tak jak to kiedys   a nie po(pipi)ki odpadu znaczy juz nie oczekuje, bo po vultures i  erze vulgaris skresliłem juz tego pana.

Opublikowano

Świetne akustyczne wykonania. Chyba nikt nie wrzucał:

Edytowane przez Q-Jot

Opublikowano

Koniecznie muszę nadrobić. Słyszałem może dwa kawałki, a w tym (oczywiście) "No one knows".

• 2 lata później...
Opublikowano

Nikogo

Opublikowano

akurat dzisiaij puszczałem  dzieciom qotsa,  a tu nowy album. Juz sie pogubilem od ktorego roku zaczeli smierdziec.

Opublikowano

od płyty z żarówkami na okładce, olszmic się podniecał, chyba, tym albumem

Opublikowano

przecież wiadomo że odkąd odszedł od nich Olivieri to gó.wno obesrane dla Figarów do auta

Opublikowano

Nie wiem, słucham ich, Kyussów itd od wielu, wielu lat i chyba już nigdy nie przestanę. Ta muzyka już mi weszła w krew jako "do tła".

Opublikowano

Ten pierwszy link to aż zbyt chamska kopia stylu Queensów. Nic od siebie. Potem obczaję drugą rzecz.

Opublikowano

1 link, 1 kawałek, dziękuje, wyłaczam, po chu.j słuchac czegos takiego.

Opublikowano

Może dlatego ze jak chce lego to ide po lego, a nie klocki które udają lego i głowy odpadaja.

Ten kawałek to przypomnial mi to

czyli 7 wode po kisielu, mozna powiedziec ze robia to tak dobrze jak oprzednicy, ale po ch,uj tego sluchac

Opublikowano

nikt nie grał jak Steve przed nim hehe.

Opublikowano

przeobraziłem się już w 3 fazę, nie ruszająmnie zaczepki i  obrazy, działa tylko wujaszek i yano.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

pieknie, czekam jak po(pipi)ion

Opublikowano

No co oni grają, ja pierdolę. Ale przynajmniej udało im się wygenerować jedną z bardziej wkurwiających melodii w karierze.

Opublikowano

no słabizna ;/

Opublikowano

Mi też nie podeszło. Jakieś takie ch.ujowe.

3/10