Mike Patton 5 Opublikowano 4 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2008 Mike Patton po 3 letniej przerwie ponownie w Polsce !!!! Tym razem w duecie z Fenneszem , koncert odbędzie się 29.02.2008 Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 4 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2008 link? a ok juz widze, trzeba czekac na jakies konkrety. Jak cena bedzie znosna to mozna sie przejechac w zasadzie, ale jak zarzycza sobie 50< to moga sie pocalowac w pompke bo ogladanie tych koncertow jest strasznie nudne. Sluchanie bootlegow jako tla jeszcze jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza
Mike Patton 5 Opublikowano 4 stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2008 Szczurek jesteś zalogowany na forum Pattona i NIN i nic nie wiesz ??? Wejdz sobie na któreś z tych forum to się wszystkiego dowiesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 4 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2008 ale inni ni sa zalogowani Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 4 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2008 tylko tyle w zasadzie wiadomo na razie + to ze bedzie w warszawskiej Proximie Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 4 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2008 Oni cos razem nagrali? Bo nie wiem, czy warto isc. Dla samego nazwiska, na pewno nie ma mowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 621 Opublikowano 4 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2008 Szczurek jesteś zalogowany na forum Pattona i NIN i nic nie wiesz ??? Wejdz sobie na któreś z tych forum to się wszystkiego dowiesz Ej no, Majk, nie bądź taki. Przyjeżdżasz do Polski i robisz z tego jakąś wielką tajemnicę. Zdradź nam szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mike Patton 5 Opublikowano 5 stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2008 Więcej szczegółów nieznam wiem tylko, że Proxima 29.02.2008... Patton nic nie nagrał jeszcze z Fenneszem (wspólna płyta jest w planach...) W 2007r. obaj panowie dali 12 koncertów ja miałem okazję być na jednym z nich... Więc warszawski koncert będzie wyglądał pewnie podobnie Part I Part II Part III Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 5 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2008 bilety po 85/95 zlotych looooooooooooooool plyty studyjnej nie nagrali i pewnie nie nagraja, tylko bootlegi zostaja Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 5 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2008 co za nudy na tych linkach... ale to jest rodzyn xD AllanPatton (2 mies. temu) Wyświetl Ukryj Oznaczono jako spamOdpowiedz | Spam I was there and i filmed full show ! łojacie xD <zazdrosnik> a diabel kiedys mi jechal od pattonofila. 90 zl za taki koncert to oczywsite zdzieranie z ludzi pieniedzy za nazwiska. Pojda snoby i fanatycy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 5 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2008 Czyli ty zyguzygu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzehoo Opublikowano 6 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2008 Jakie nazwiska? Spokojnie panowie, to tylko Patton. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mike Patton 5 Opublikowano 23 stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2008 A niech mnie kule biją po krótkiej trasie z Fenneszem Patton odrazu jedzie w kolejną i to z kim? Mike Patton da 5 koncertów z ZU !!! Mar. 2, 2008 Geneva, Switzerland Usine Mar. 4, 2008 Turin, Italy Ossigeno Mar. 5, 2008 Brussels, Belgium VK Mar. 6, 2008 Utrecht, Netherlands Tivoli Mar. 7, 2008 Verona, Italy Interzona Zna wogóle ktoś ten zespół ? Bo ja go już raz widziałem przed koncertem Fantomas/Melvins i powiem zrobili na mnie wrażenie Aha a propos The Melvins ZU właśnie z nimi nagrywa teraz płytę !!! Ps. I zaraz pod tym postem odrazu ukaże się komentarz żałośnika Milana, który poraz kolejny nazwie mnie Pattonofilem ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 23 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2008 (edytowane) zapchales mi skrzynke lizuskimi pm'kami a teraz na mnie szczekasz? siad. Edytowane 23 stycznia 2008 przez _Milan_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Mike Patton 5 Opublikowano 23 stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2008 Jakimi lizuskimi ? w pw też ci napisałem ,że jedziesz po mnie odkąd tu jestem i , ze nazywasz mnie Pattonofilem ... Chciałem się wymienić na to dvd Naked City ale pisząc z tobą na pw utwierdziłem się tylko w przekonaniu , że jesteś kawałem skur...... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 23 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2008 zabolalo, serio ^_^ koniec offtopow Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 23 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2008 A niech mnie kule biją po krótkiej trasie z Fenneszem Patton odrazu jedzie w kolejną i to z kim? Mike Patton da 5 koncertów z ZU !!! Mar. 2, 2008 Geneva, Switzerland Usine Mar. 4, 2008 Turin, Italy Ossigeno Mar. 5, 2008 Brussels, Belgium VK Mar. 6, 2008 Utrecht, Netherlands Tivoli Mar. 7, 2008 Verona, Italy Interzona Zna wogóle ktoś ten zespół ? Bo ja go już raz widziałem przed koncertem Fantomas/Melvins i powiem zrobili na mnie wrażenie Aha a propos The Melvins ZU właśnie z nimi nagrywa teraz płytę !!! Ps. I zaraz pod tym postem odrazu ukaże się komentarz żałośnika Milana, który poraz kolejny nazwie mnie Pattonofilem ^_^ Zu jest genialne, az mnie scisnelo, ze w PL nie bedzie koncertu. Oni nie nagrywaja plyty z Melvinsami, po prostu na nowym albumie beda 2 utwory z ich udzialem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mike Patton 5 Opublikowano 23 stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2008 Dokładnie Obsolate Zu jest genialne !!! Ja myślałem, że nagrywają całą płytę z The Melvins, ale dobre i 2 kawałki Jeśli ktoś lubi dokonania Zorna lub Mr. Bungle to Patton & Zu też mu się spodoba... Ja też żałuję , że nie będzie Pattona z Zu w Plsce ^_^ Wolałbym Patton/Zu niż Fennesz/Patton w Polsce , ale cóż trzeba się cieszyć nawet z tej wizyty Mike, bo nie było go już u nas aż 3 lata... A propos trasy Fennesz/Patton jak narazie potwierdzone są tylko 3 koncerty : Feb. 27, 2008 Oslo, Norway Rockefeller Feb. 29, 2008 Warsaw, Poland Proxima Mar. 1, 2008 Zaandam, Netherlands de Kade Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 23 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2008 nie bylo go 3 lata, bo banda wiesniakow na ostatnim fantomasie pizgala mu w okno piesciami jak go zobaczyli w pomieszczneiu z tylu proximy. Po tym jak zaczeli krzyczec lamanym angielskim kaman faker, paatttoooonnnn!!!! faaakeeeer, schowalem plyty bo wiedzialem ze na autograf juz nie ma szans. tez bym sie w(pipi)il, ale widac ze nadal nie lubi Polski bo przyjezdza z Fenneszem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mike Patton 5 Opublikowano 23 stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2008 Jakby nie lubił Polski to wogóle by do nas nie przyjeżdzał... I jakby nie lubił polskiej publicznoście to nie wychodziłby aż 3 razy na bis (Patton/Rahzel w Proximie...) A koncert trwał az półtorej godziny a na całej trasie Patton/Rahzel koncerty nie przekraczały 1h... Pamiętam tą bandę wieśniaków pod Proximą w 2005r. i pamiętam pijanego debila , który wpieprzył się do ich tour bus a pózniej klnął na tour managment Fantamosa - PRZYKRE Ale to jest polska mentalność... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 23 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2008 no ale rahzel byl przed ostatnim fantomasem w 2005 roku w lipcu. wiem bo sam bylem. wtedy jeszcze lubil polske. Zreszta wkur,vil wszystkich opoznieniem, puszczali gowniana tasme, wiara sie pocila,a ten zapodal dwa razy cape feara i myslal ze sie pogodzimy. sadze ze on lubi pieniadze bardziej od Polski Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 23 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2008 Oj (pipi)a no ja tez od takiej Gruzji wole kase. Zadne odkrycie;] Ja bym Zorna i Mr. Bungle z Zu nie mieszal. W kazdym razie studyjnie to w ogole inna muzyka, ale nie wiem jak koncertowo i do tego z Pattonem to brzmi. Predko sie nie dowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 23 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2008 gorzej spiewasz Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 23 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2008 Mroczna Masa>Majk Patton Cytuj Odnośnik do komentarza
Mike Patton 5 Opublikowano 23 stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2008 (edytowane) 3 lata nie wystąpił w Polsce i to odrazu znaczy , że nie lubi Polaów ? Jasne... Co za kretyńskie stwierdzenie... To nie jego wina, że Plska oferowała marne pieniądze za jego koncerty kolejnych projektów tak jak było w przypadku chociażby Fantomas/Melvins a ofertę Polaków przebiła bardzo bogata i super rozwinięta Słowenia Z kolei z Peeping Tom Patton chciał zagrać jeszcze podczas jesiennej trasy w 2006r. ale też nie wypaliło... Ps. A propos domniemanego koncertu Peeping Tom w 2006r. to rozmawiałem w tej sprawie z Pattonem w zeszłym roku i odpowiedział " To nie jest moja wina ja bardzo chciałem wystąpić w Polsce, bo dawno mnie tam nie było , ale to jest wina waszej (pipi)ej organizacji a nie moja..." Polska rzeczywistość ^_^ edit by milan: moglbys sie odpier,dolic baranie? nie wywlekaj spraw osobistych tutaj, nie moja wina ze nie jestes godny wymiany dvd, wiec placz do monitora a nie na forum. jestes zalosny, w pmkach prawie mi jaja lizesz a tutaj sie mscisz, nastepne osobiste pojazdy kasuje. Edytowane 24 stycznia 2008 przez _Milan_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi