Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Widziałem na bank wszystko prócz tego pierwszego i ostatniego ;) Dzięki ;)

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 428,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Leprechaun 1, Warlock 2, Runestone.

Opublikowano

Jeśli chodzi o Warlocka to tylko pierwsza część ;) Kolejne słabują ^^

Opublikowano

Nie zgodze sie.

Opublikowano

Dlaczego ? Pierwsza część jest najbardziej klimatyczna. Moim zdaniem.

Opublikowano

Pierwszy Terminator też jest najbardziej klimatyczny ale to drugi uchodzi za największy klasyk i za najlepszą część.

Więc słaby argument.

Edytowane przez Masorz

Opublikowano

Ogółem rzecz ujmując tak jest. Ale ja jestem jednostką i uważam inaczej ;) Pierwszy terminator to nic innego jak kopalnia klimatu , druga część to apogeum pod względem wykonania na obecne czasy.

Opublikowano

Czy szanowna jednostka mogła by wykasować ten podpis z tapatalka? Fajnie, już wiemy jaki masz telefon.

Opublikowano

Dlaczego ? Pierwsza część jest najbardziej klimatyczna. Moim zdaniem.

Pierwsza czesc dla mnie byla zbyt mroczna. Za to druga bardziej "jasna" i miala ciekawy twist pod koniec filmu. Oceniam z perspektywy 10 latka.

Opublikowano

Koles skonczyl sie na Osadzie.

Opublikowano

To chyba prawda, ale nie widziałem jego ani jednego filmu po wspomnianej Osadzie.

Lecz ten trailer jest spoko no i młoda laseczka z The VVitch :rose:

Opublikowano

Nie wierzę, że ten gość o dziwnym nazwisku nakręci jeszcze kiedyś coś dobrego.

To chyba prawda, ale nie widziałem jego ani jednego filmu po wspomnianej Osadzie.

6ty zmysł - polecam mocno.

Edytowane przez 2razyjot

Opublikowano

Wizyta ujdzie.

Opublikowano

Nie wierzę, że ten gość o dziwnym nazwisku nakręci jeszcze kiedyś coś dobrego.

6ty zmysł - polecam mocno.

Mam nadzieję, że pomogłem.

Opublikowano

Moje TOP 5

1. Obecność (1, 2)

2. Sinister

3. Egzorcyzmy Emily Rose

4. Widmo

5. Omen

Opublikowano

Jak bym dalej przeklinał dodałbym "fest" na końcu. Zaraz przychodzą znajomi i będzie dużo się działo + seans 4 części Sharknado. :lapka:

Opublikowano

A u mnie dziś na tapecie Fire in the Sky. Liczę na dobry film z ufokami. :lapka:

Opublikowano

Daj znać czy warto. Ja ostatnio obejrzałem The Boy. Z braku laku może być, no i fajnie popatrzeć na Maggie z czystymi włosami i bez twarzy umazanej flakami :P

Opublikowano

Daj znać czy warto. Ja ostatnio obejrzałem The Boy. Z braku laku może być, no i fajnie popatrzeć na Maggie z czystymi włosami i bez twarzy umazanej flakami :P

Obejrzałem. Niby film spoko, budowanie napięcia, klimat, oprawa dźwiękowa daje radę mocno, ale ufoków mało no i nie wiem, brakowało mi czegoś. Od połowy juz się mocno wierciłem i stopowałem co jakiś czas wiec troche jednak mnie wynudził choc początek nastrajał nader optymistycznie.