Opublikowano 17 września 20168 l Właśnie wróciłem z kina. Fillm średni, akcja toczy się za szybko, u(pipi)ali opowiadania o wiedźmie przez co nie byli w stanie nakręcić takiego klimatu jak w pierwszej części. @Masorz Pokazali przez 2 sekundy jak przebiega za futryną
Opublikowano 17 września 20168 l Szkoda strzępić ryja, naprawdę. Ostatni raz wsiadłem do hypetrainu, zachowałem się jak gówniarz, przepraszam. 3/10, pieniądze wydane na kino - nie żałuje, za karę że nie byłem na final girls. Teraz to będzie już końcówka. Milan, pokazali w końcu wiedźmę ? jak pisze kolega wyżej, plus migawka w lesie za drzewem. No i strzępie.
Opublikowano 18 września 20168 l Jesli chcecie sie ze(pipi) w gacie ze strachu to wlaczcie sobie na archive.org Lights out. Ofkors tuz przed snem najlepiej wchodzi.
Opublikowano 20 września 20168 l R point taki sobie. Motywy z duchami fajne ale film mocno nie straszny a aktorzy mnie odrzucają, ten język, mimika,no nie zagrało mi to. Shutter czy Ringu to nie jest zdecydowanie. Dla mnie lekki zawód ale daje plusa, że skośne oczy chciały dobrze 6+/10 Conjuring 2 nie tak dobre jak jedynka ale wciąż w ostatnim zalewie lipy godny polecenia. Główny zły bardzo mi się spodobał. Motyw z obrazem i cieniem GOTY! Ostatnio najlepszy horror jaki widziałem. Udany sequell. 8/10 Edytowane 20 września 20168 l przez wuJJek
Opublikowano 20 września 20168 l Oglądał już ktoś to Lights Out? Ten trzyminutowy film zawsze mnie wbijał w fotel, ciekawe czy potrafili to rozłożyć na cały film jakoś.
Opublikowano 23 września 20168 l ekhm ja mówiłem o audycji radiowej z lat 30tych. Dużo odcinków do odsłuchania na stronie archive.org
Opublikowano 23 września 20168 l nie róbta nic. Najlepiej srajta pod siebie. Jak chcecie skończyć na poziomie ''uwielbiam zapach napalmu o poranku'' to won do polskiej tv.
Opublikowano 23 września 20168 l ekhm ja mówiłem o audycji radiowej z lat 30tych. Dużo odcinków do odsłuchania na stronie archive.org a ja głupi zmarnowałem jakieś 4 minuty na szukanie filmu Lights Out na tym archive.org
Opublikowano 23 września 20168 l Sinister 2 widziałem dzisiaj a jedynkę za takie 8/10 uznaje, jeden z lepszych horrorów ostatnich lat dla mnie. Conjuring jakby kto pytał też mi robi na 8/10. Dead Silence 8 /10 też. A sama kontynuacja Sinister z początku fajna bo pokazuje wszystko od drugiej strony ale później jest mocno do przewidzenia plus zakończenie mocno na siłę. Nie oczekiwałem wiele i tyle dostałem, poprawny sequell ale nic poza tym. 6+/10 bo postać głównego złego bardzo lubię.
Opublikowano 26 września 20168 l a propo M przypomnial mi sie jeden z mocniejszych horrorów jakie ogladalem ostatnimi czasy, zapodałem dla hecy, wciągnął, ale przy końcówce wymiękłem xD Kanibal z Rotenburga (2006) ale ostrzegam, końcówka jest naprawde ponura i popierd,olona, a fakt ze historia jest autentyczna nie pomaga xD spoiler facet odcina koledze ku,tasa, smaży go i podaje na talerzu, ale koledze, który się powli wykrwawia, niestety przekaska nie idzie " bo jest gumiasty" xD
Opublikowano 26 września 20168 l Ja mam (pipi)zke w gaciach po jednym odcinku one step beyond pt. Explorer. Historia prawdziwa.
Opublikowano 26 września 20168 l @Milan - ten Kanibal to do czego porównać? Hannibal Holocaust czy Human Centipede raczej? Jakieś jump scare czy tylko szokujące zdjęcia?
Opublikowano 26 września 20168 l a propo M przypomnial mi sie jeden z mocniejszych horrorów jakie ogladalem ostatnimi czasy, zapodałem dla hecy, wciągnął, ale przy końcówce wymiękłem xD Kanibal z Rotenburga (2006) ale ostrzegam, końcówka jest naprawde ponura i popierd,olona, a fakt ze historia jest autentyczna nie pomaga xD spoiler facet odcina koledze ku,tasa, smaży go i podaje na talerzu, ale koledze, który się powli wykrwawia, niestety przekaska nie idzie " bo jest gumiasty" xD to jest na faktach https://pl.wikipedia.org/wiki/Armin_Meiwes warto to w ogóle oglądać? Edytowane 26 września 20168 l przez golab
Opublikowano 26 września 20168 l Patrz ostatnie zdanie Golab obiekt. film dobrze zrealizowany wiec tak.
Opublikowano 1 października 20168 l Wczoraj byłem na Nie oddychaj Alvareza(typ od remake'u Martwego zła) i seans był kwintesencją jego warsztatu filmowego. Napięcie, napięcie, napięcie. Czasem zaciskałem rękę na poręczy fotela. Całość show kradnie oczywiście Lang(bardzo dwuznacznie zbudowany obraz "złego"), a Jane Levy staje się powoli twarzą(a raczej oczyma ) współczesnego horroru. Film imo gorszy od evil dead, co i tak oznacza dreszczowiec, na który warto się do kina wybrać. Szczęśliwie na seansie było bardzo mało ludzi, bo wiele scen ciszy są idealnym poletkiem dla debili. 7+/10
Opublikowano 3 października 20168 l Gok-seong (the wailing) z tego roku. Koreański dreszczowiec który niszczy amerykańskie horrory klimatem. Wczoraj widziałem i do teraz siedzi mi w głowie.