Opublikowano 20 maja20 maj Bardzo fajna ta Mumia 2026, gdyby nie to że pod koniec zamienia się to w rodzinę addamsów na pełnej to byłoby na równi z evil dead.
Opublikowano 21 maja21 maj Świat horrorkowo-thrillerkowy... nie śpi. No i dobra nasza. Ciekawy newsik na ,,FDB/PL" odnośnie filmu twórcy Drive... Nie powiem, nie powiem. Prezentuje się ten tytuł co najmnije dość intrygująco. Za wiele nie zdradza, no i chyba o to chodzi w tego typu filmach, co nie? :D 14 godzin temu, Rtooj napisał(a):Bardzo fajna ta Mumia 2026, gdyby nie to że pod koniec zamienia się to w rodzinę addamsów na pełnej to byłoby na równi z evil dead.No włacha, zakończenie... dosłownie ostatnie dziesiątki sekund, trochę rozmiękcza całość. Bo węszę tu sequel.
Opublikowano sobota o 10:265 dni Obejrzałem nową Mumie, bardzo spoko, czego innego się spodziewałem. Przez większość filmu chciałem wystawić mocne 7, ale końcówka za bardzo poszła w kopie egzorcysty, 6+/10.
Opublikowano poniedziałek o 10:523 dni Wizytę obejrzałem na netflix z polecenia kumpeli, nawet niezły klimat, ale ciężko coś napisać bez spoilerów
Opublikowano poniedziałek o 13:543 dni Dobra nasza, że na ,,FDB/PL" redakcja/newsmani wspomnieli o tego rodzaju horror-thrillerze, który niedługo... ,,tylko w kinach". Miejsce i okres czasu filmu - świetna inwencja i realizacja. Aktorka do żeńskiej ,,MC": najs w sztos, a sam film jako całość:.. cóż, tylko seans w kinie zweryfikuje.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Obsesje ktoś widział? Oceny wysokie, ludzie w necie chwalą, tylko nie lubie horrorów w kinie oglądać za bardzo
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Widziałem 2 razy (tak jakoś wyszło) - kompletnie nie straszy ale dostarcza kilka fajnych pomysłów i scen. Historia ma swoje 2-gie dno, a samo mięsko praktycznie pozbawione jest tanich straszaków wyskakujących z piskami na ryj. Wg mnie zdecydowanie warto obadać. Kolejny horrorek zrobiony za grosze, który rozgromił (jakością i wynikami finansowymi) wiele zdecydowanie droższych produkcji. Bardzo dobra gra aktorska bohaterki też na wielgachny plus.