Opublikowano 26 maja 200915 l Mam, gram, zabawna dosyć gra. Świetna jakość tekstur w pierwszym planie, okupiona została totalnym rozmyciem dalszych obiektów. Framerate całkiem niezły: średnio ok. 30fps czasem spadnie do ok.20, ale tez i bywa 60 ! Jak na mojego czuja Altair z AC miał lepsze możliwości (animacje) wspinania sie po wszystkim, ale tu też jest bardzo fajnie. Dziwnie za to dzwoni metalicznie nasz Cole gdy biega... czyżby sprzączki od plecaczka tak hałasowały ? Takie wstępne wrażenia po 3h wczoraj. P.S. To pierwsza gra w którą gram w polskiej wersji językowej (szkoda że nie ma opcji english) i zabawnie brzmią te wszystkie teksty po naszemu. A do menu po polsku to już zupełnie się nie mogę przyzwyczaić....
Opublikowano 26 maja 200915 l Obawiam się, że z tą grą może być podobnie jak z Star Wars: The Force Unleashed. Niby mamy duże możliwości, wiele potężnych mocy, jednak czegoś może brakować. Nie powiem TFU jako dla fana było całkiem przyjemne i można było przymknąć oko na niektóre błędy. Ale Cole nie jest moim idolem i nie wiem czy jemu tak łatwo będzie wybaczyć jakieś niedociągnięcia. PS. Nawet podobni są bohaterowie tych gier.
Opublikowano 26 maja 200915 l Czy pojawily sie moze jakies potwierdzone informacje o New Game + lub jakeijs namiastce tej opcji( powtarzanie misji po skonczeniu gry or somehing like that?)?? Nie lubie jak gra konczy sie wraz z koncem fabuły i lubie pobiegac i pozabijac jak jestem na maxa dopakowany. Niech sie wypowiedza ci ktorzy maja gre.
Opublikowano 26 maja 200915 l Mam też grę i muszę powiedzieć, że robi ogromne wrażenie ! Te skoki, moce, ogólna zadyma, potem pogram jeszcze to napiszę więcej. Edytowane 26 maja 200915 l przez marcin0903
Opublikowano 26 maja 200915 l Z tego co mi się wydaje gra nie kończy się wraz z końcem fabuły. Dalej możesz sobie biegać i się bić. Niestety New Game + jest nieobecne.
Opublikowano 26 maja 200915 l Było już powiedziane, że nie będzie New Game + Chciałbym cię zaskoczyć,gdyż w opcjach,gdzie sie zapisuje gre albo wczytuje jest jeszcze jedna opcja-NOWA GRA:D
Opublikowano 26 maja 200915 l Super, tylko czy po wybraniu tej opcji będziesz miał wszystkie moce? Śmiem wątpić
Opublikowano 26 maja 200915 l czy ktoś z was kupił grę infamous za 170 zł w okolicach katowic? Pytałem dzisiaj w katowickim saturnie, prawdopodobnie będzie kosztować 169 zł.
Opublikowano 26 maja 200915 l Super, tylko czy po wybraniu tej opcji będziesz miał wszystkie moce? Śmiem wątpić Po 3 godzinach grania nie chcę tego sprawdzać.
Opublikowano 26 maja 200915 l Chyba nie masz pojęcia na czym polega opcja New Game +. Otóż po przejściu gry możesz zacząć całą fabułę od nowa, zachowując zdobyte moce, upgrade'y, czy zebrane blast cores. Sądzę, że po 3h gry i tak nie masz jak tego sprawdzić.
Opublikowano 26 maja 200915 l New Game + w inFamous nie miało by sensu. Większość zwłaszcza początkowych misji opiera się na powolnym odkrywaniu dostępnych mocy. I tak będę kończyć grę drugi raz - wybierając ścieżkę zła. W sprawie lokalizacji, jest lepiej niż przypuszczałem. Grałem w angielskie demko, ale i tak w sumie dobrze zrobiłem, że dałem zarobić rodzimym dystrybutorom, zaopatrując się w wersję polską. Polski Cole wypadł całkiem przekonująco. Reszta ekipy też. Różnie bywa z głosami NPC, ale da się to przełknąć. O komizmie z Killzone 2 nie ma mowy. Historia opowiedziana w rodzimym języku zyskuje na atrakcyjności.
Opublikowano 26 maja 200915 l @t3zx Gdy dojdziesz już do momentu, gdy nie będziesz mógł zmienić karmy, a sądząc po filmikach podejrzewam, że taki moment nastanie; prosiłbym o zrobienie jakiś screenów jak wygląda miasto gdy jesteś dobry. Ja zamierzam za pierwszym podejściem wybrać bardziej nieprzystojne zachowanie
Opublikowano 26 maja 200915 l Jeśli chodzi o lokalizacje jedyną przekonującą postacią jest Cole.Reszta dla mnie to jakieś nieporozumienie,szczególnie nie podoba mi się głos Zaka i eks Cola.Głosy przechodniów są w porządku,nie ma do czego się przyczepić.Czy ktoś może odpowiedziec mi na pytanie:jak jezdźić po liniach telefonicznych?
Opublikowano 26 maja 200915 l jezdzenie po liniach telefonicznych to nabyta moc w czasie gry. skoro jestes na poczatku rozgrywki to twoja postac moze jeszcze tego nie potrafic. zobacz czy w mocach masz to odblokowane.
Opublikowano 26 maja 200915 l Jeszcze nic takiego nie zostało odblokowane,przez co przemieszczanie sie z miejsca na miejsce trwa dosyc długo
Opublikowano 26 maja 200915 l A ktoś może nagrać filmik z paroma kwestiami (ten na YT widziałem), bo jakoś nie mogę się przekonać do polskiego wydania.
Opublikowano 26 maja 200915 l gdzie najtaniej kupić gre w angielskiej wersji - prosze o konkrety!! na www.hmv.com znalazlem za 42,5 funta czyli jakies 220 zeta
Opublikowano 26 maja 200915 l http://www.shopto.net/PS3/GAMES/PS3IN02-inFamous.html Paczkę powinienem dostać do piątku, w innym przypadku ten sklep wisi mi 3 funty (taka ich polityka). Dostałem smsa, że wysłali mi już dzisiaj rano, więc jestem dobrej myśli. Niestety wersje z kodem do bety multi Uncharted 2 zostały już wyprzedane. Ale ja się chyba załapałem
Opublikowano 26 maja 200915 l Nie wiem czemu się tak jaracie tą gierką. Pograłem trochę w demo i moim zdaniem nic ciekawego. (podkreślam moim zdaniem)