BartX 9 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Łatwe (ale dość czasochłonne) to Spyro the Dragon, a trudny jest pierwszy Crash Bandicoot, kolejne już nie sprawiają takiego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paulek L 0 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Potwierdzam - platformery są łatwymi grami, ale jeśli chcesz niektóre tytuły wymasterować na ponad 100% to przygotuj się na ciężką walkę. Przytaczany już Crash Bandicoot Warped - nikt mi nie wciśnie kitu, że wszystkie platynki były łatwe... CB pierwszy jest trudny, a reszta mniej, to samo Spyro. Łatwy jest Rayman 2, za to trudniejszy jest GEX3 (jego trudność wynika z nagromadzenia bugów, niż z samej trudności gry ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Aramis 10 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Najprostrzy - Crash 3 Najtrudniejszy - Crash 1 na 100% 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
FaithlessGod 4 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Ostatnie levele w Bucky O'Hare na NES'a doprowadzały mnie do szewskiej pasji. Ogólnie stare platformery były o wiele trudniejsze od obecnych. A najłatwiejszym był chyba dla mnie drugi Crash. Cytuj Odnośnik do komentarza
dziki_dziku 4 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 najłatwiejszy - Super Mario Galaxy do napisów końcowych najtrudniejszy(najbardziej upierdliwy) - Super Mario Galaxy na 100% i pierwszy Crash Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojnareeq 1 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 niedawno odpaliłem sobie Super Mario 64. Nie wierzę, że mogłem w nią grać xD! Kamera wariuje, a w przepaść dosłownie co chwile wpadałem! To dopiero trudny platformer był! Mówi się jeszcze o Lost Levels, ale jak dla mnie nie był taki trudny. Ale może dlatego, że na emulatorze odpaliłem i co chwilę save leciał Cytuj Odnośnik do komentarza
bubu161 0 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Crash bandicoot1,2 był trudny,za to seria z Ratchetem to mały pryszczyk,chociaż czasami potrafił zdenerwować.Ogólnie myślę,że w każdym platwormerze zawsze wyskoczy jakiś po(pipi)y level,a ogólnie najtrudniejsze to te z zamierzchłych czasów ,gdzie całe utrudnienie polegało na wyskakiwaniu całej chmary przeróżnych ludków,a jeden stary platwormer o ile można go do takowych zaliczyć był prosty jak drut -FRANCO-pierwsza gra ,którą przeszrdłem w całości i ujrzałem końcowe napisy i twarze autorów,a tak przy okazji czy ktoś wie ,co z nimi się teraz dzieje? :pifpaf: Cytuj Odnośnik do komentarza
megaorzi 0 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Najłatwiejszy to według mnie był Crash 3, Przechodziłem go w 3 godziny. A z najtrudniejszych jest Jak & Daxter. Cytuj Odnośnik do komentarza
jan95kes 40 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 (edytowane) Rayman 3 na 100%. Kurna byk . Edytowane 2 Marca 2010 przez jan95kes Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Wydaje mi się, że do wymaksowania na 100% niemalże każdy platformer jest trudny. A nie na 100%... Crashe poza jedynką zawsze były łatwe, Jaki i Daxtery oraz Rachety także prezentują śmiesznie niski poziom trudności. Tak naprawdę jedynymi skakankami, które zapadły mi w pamięci jako hardkorowe są Skull Monkeys i Jersey Devil. Chociaż przyznam, że ostatnio grałem w nie (grałem, huh, raczej kodami przeskakiwałem levele;) mając 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Crash Bandicoot 3 Warped najłatwiejszy, najtrudniejszy Jak 2 Renegade. Cytuj Odnośnik do komentarza
hayami 18 Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Pograjcie sobie Panowie na Nintendo może, zróbcie kilka Marianów, Banjo szczególnie drugą część to pogadamy co jest trudne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Albert Wesker Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Donkey Kong Country Returns - można zęby zjeśc i pada połamac na tej grze! Jest masakrycznie trudna, ale trudnośc nie wynika z błędów gry. Jest trudna, ale nie frustrująca. Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Donkey Kong Country Returns - można zęby zjeśc i pada połamac na tej grze! Jest masakrycznie trudna, ale trudnośc nie wynika z błędów gry. Jest trudna, ale nie frustrująca. Kurczę ale zagrałbym w tą grę! obok SMG 1,2 dla mnie najciekawsza pozycja na Wii, dla tych gier kiedyś kupię ta konsolkę. Albert a ty mówisz o HC na przejście na 100% ? czy ogólnie w przejściu gry ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Albert Wesker Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Ogólne przejście. O 100% nawet nie marzę Cytuj Odnośnik do komentarza
death kill 0 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Ogólnie moim zdaniem seria Donkey Kong i pierwszy Crash Bandicoot .Marian nigdy nie był dla mnie nie wiadomo jak trudny,tylko może poza pierwszymi częśćmi ,trochę trudny był pierwszy Ratchet i drugi Jak,ale tylko pod koniec.A najłatwiejsza,ogólnie platformery z ostatnich lat,bo są coraz łatwiejsze,no może poza Donkey Kong Country Returns. Cytuj Odnośnik do komentarza
SimonK 29 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Mi jedyna trudnosc przy Crashu sprawia lag/sterowanie. Gra nie jest trudna, ale przez HDTV czy tez sama gre (nie pamietam jak to bylo na PSX ;/), sterowanie to bardziej wciskanie przyciskow na zapas lol (Hugo w TV anyone ?) Cytuj Odnośnik do komentarza
Sibian 154 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 (edytowane) Który Donkey Kong ( poczynając od lat 90-tych ) jest najtrudniejszy ? Ale trudny dla wszystkich a nie z jakimiś lewymi niby opcjonalnymi ułatwieniami które sprawiają , że byle kto możne łatwo ukończyć. Edytowane 27 Stycznia 2014 przez Sibian Cytuj Odnośnik do komentarza
Xord 50 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 O ile dobrze wiem to DKC 2 jest najtrudniejszy. DKCR nie jest nawet w połowie drogi, wszyscy mówią że trudny a mi szło jak po maśle choć mam jeszcze do dokończenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 O ile dobrze wiem to DKC 2 jest najtrudniejszy. DKCR nie jest nawet w połowie drogi, wszyscy mówią że trudny a mi szło jak po maśle choć mam jeszcze do dokończenia. no to graj dalej... ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Xord 50 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Jeśli dobrze obliczyłem mam na ten moment 8 gier w obiegu DKCR poczeka chwile ale na pewno pocisnę tym bardziej że za chwile kontynuacja która zapowiada się miażdżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 O ile dobrze wiem to DKC 2 jest najtrudniejszy. DKCR nie jest nawet w połowie drogi, wszyscy mówią że trudny a mi szło jak po maśle choć mam jeszcze do dokończenia. No ja z tego co pamiętam bo grałem na premierę to też szło jak po maśle ale było pod koniec kilka takich momentów, że trochę nunchak polatał, bo tak grałem, bez gruchy. Co do 100% to nawet się nie zabierałem. Za słabe nerwy + za dużo gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
Xord 50 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Mój bro zrobił 200% w DKCR sam byłem tego świadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi