Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Będą. Podobno z początku były jakieś problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
gieroy22 41 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Ok , a jeszcze takie pytanie, jeżeli dodatki pobiorę z innego konta to będą one działały na moim każdym innym ? Bo jak wiadomo konta z 6tys pkt na allegro a 5 dyszek to niezły deal Cytuj Odnośnik do komentarza
Robsonf 0 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Mój kumpel doznał po zakupie dodatków na polskim XBL niemiłej niespodzianki. Osiągnięcia w ogóle nie przypisały się do ogólnego wyniku i po prostu nie chciały się odblokować (i zdaje się, że kupował punkty właśnie z allegro). Więc jeśli zależy ci na osiągnięciach to uważaj na to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 No właśnie, te dodatki z polskiego Live działają z polską wersją (i pewnie tylko z taką), ale nie dają GS'a, bo lista osiągnięć w polskiej Mafii nie została zaktualizowana po wyjściu DLC. Uwaga z tymi dodatkami, nie wiem jak jest teraz, ale np. dodatek pobrany z polskiego Live nie działa mi z wersją europejską. Odwrotnie też mogą być problemy. No chyba, że rzeczywiście coś zmienili ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza
gieroy22 41 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Czyli po prostu zaopatrzyć się w Angielską wersję gry ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Z angielską wersją i dodatkami kupionymi na niepolskim Live powinno być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 czy po skonczeniu gry jest mozliwosc wybrania poszczegolnego chapteru ? zeby pozbierac to i owo ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ale i tak rozwiązano to gorzej niż w pierwszej części, bo trzeba zaliczać całą misję. W jedynce można było startować od dowolnego checkpointa. Irytuje to czasem przy zbieraniu Playboyów, trzeba np zaliczyć prawie całą misję, bo okazuje się, że Playboy będzie dopiero w kiblu po powrocie z zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 dobre i to bo nie lubie zagladac do poradnikow gier przed samodzielnym skonczeniem jak narazie gra daje rade zobaczymy jak to pozniej bedzie warto inwestowac w dodatki czy nie zawracac sobie nimi glowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zadania w każdym dodatku opierają się na misjach na czas, nie są tak rozbudowane jak w M2, nie ma scenek przerywnikowych (w dodatkach Jimmy'ego są tylko krótkie wstawki na początku i na końcu). Najeżdżasz na ikonkę zlecenia, czytasz tekst i odbierasz zlecenie, wykonujesz zadanie itd, schemat się powtarza. Wyjątkiem jest Joe's Adventure, jest tam kilka misji bardziej złożonych (jak w podstawowej grze), jest też trochę scenek, ale większość opiera się na schemacie z ikonkami. Czy warto? Jeżeli lubisz śmigać po Empire Bay i po skończeniu gry czujesz niedosyt, to tak. Polecam najpierw Joe's Adventure, bo jest powiązany z grą, natomiast dodatki Jimmy'ego to odrębna historia i nie ma nic wspólnego z Joe i Vito. Cytuj Odnośnik do komentarza
popiol 16 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Jak ja mam polską wersję gry, a LIVE nie mam założonego na Polskę to dodatek Joe's Adventure będzie działał? Osiągnięcia wpadną? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Z polską wersją takie DLC nie zadziała. Zadziała DLC z polskiego Live, ale bez osiągnięć. No chyba, że coś pozmieniali ostatnio (wątpliwe). Cytuj Odnośnik do komentarza
popiol 16 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Dzięki Wampis za odpowiedź. Niezła lipa w takim razie... Ciekawe czy jakbym ściągnął z menu gry to DLC to czy by zadziałało z PL wersją? Cytuj Odnośnik do komentarza
JPek 0 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Czy dodatki DLC z Polskiego live są z polskimi napisami cz wszystko po angielsku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Są napisy. Cytuj Odnośnik do komentarza
popiol 16 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Dodatki przecenione na 400 pkt. - http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=56675 Ja już nic z tego nie rozumiem, jest tam napisane, że niedostępne w Polsce, a Wampis mówi, że z PL wersją działają dodatki ściągnięte z polskiego Live... Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Może przecenili te wersje z zagranicznego Live? Z tymi DLC jest bałagan straszny, ja powiem tak: mam wersję francuską, czyli zachodnioeuropejską. Kupiłem DLC z francuskiego Live i działa, kupiłem drugi dodatek po przeniesieniu konta, już z polskiego Live i już się zapisał jako dodatek do innej gry i nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 A ile tych dodatków jest na polskim livie i po ile są ? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 (edytowane) wlasnie jestem w chapterze 14 pewnie juz bylo ale roz(pipi)alo mnie to zakonczenie 1 w mafia 2 miazga heheh w sumie dobrze ze nic nie czytalem na temat tej czesci bo pewnie dawno juz bym to wiedzial hehe a tu takie zaskoczenie no i skonczylem dobra gra ale zakonczenie slabe mialem brac dodatki ale jednak odpuszczam gra leci na wymiane Edytowane 30 Stycznia 2011 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 O tak, kto ograł jedynkę, to nie podejdzie do tego obojętnie. Jednak dla mnie i tak najlepsza pozostaje egzekucja na Henrym Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 ta akcja byla gruba w ogole odpalilem zakonczenie jedynki z ciekawosci jak wygladaly postacie wykonujace wyrok na tommy angelo i jak by nie bylo vito i jimmy dawno sie tak dobrze nie bawilem przy grze ale patrzac na calosc to jednak sie zawiodlem zakonczenie wcale nie bylo mocne i vito w szczegolnosci glos taki bez charyzmy nijaki czekam na kolejna czesc Cytuj Odnośnik do komentarza
ziombel 4 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 (edytowane) Czyżby Cenega zrezygnowała z wydania edycji rozszerzonej na Xboxa i Ps3? Najpierw na stronie był grudzień, później styczeń, potem luty.. a teraz nie można w zapowiedziach już znaleźć niczego, w nowościach także nic nie widać... Po dodatkach też ani śladu. Edytowane 2 Lutego 2011 przez ziombel Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 czy po zakończeniu głownego wątką fabularnego można coś robić w mieście, jakieś poboczne zadania? i czy grafika i gameplay, fizyka jest poprawiony względem demka ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Nie ma zadań pobocznych. Można jedynie zbierać Playboye i listy gończe. Od zadań pobocznych są DLC. Oprawa od dema się nie różni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi