Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Najlepiej to robić te achievy samemu z tego co pamiętam, włączyć nawet easy i jak największa liczbę czaszek (ja pamiętam, że tak właśnie robiłem, dwie miałem tylko wyłączone), bo w co-op'ie też nigdy nie chciało zaliczyć achieva ; | Bo to naliczanie jest jakieś inne, że jeden gracz musi nabić te 15/50k, nie wiem dokładnie. W każdym bądź razie polecam te achievy zrobić samemu.

• Odpowiedzi 102
  • Wyświetleń 6,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hmm moze dlatego ze to sie liczylo nam razem a nie kazdemu oddzielnie - sprawdze jutro

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

szukam 3 chętnych osób na coop'a . Jak coś to walcie na pw ;)

Opublikowano
Szukam osób na co-opa na legendary.

Czas:Codziennie od 22 do 4 nad ranem

Pisać na forum albo PM x]

Godziny mi pasuja to moge zagrac - Gamertag ponizej

Opublikowano

Witam mam już jedną osobę (marek1712) do coop'a w Halo 3.

Szukamy jeszcze dwóch chętnych .

Gramy w ludzkich godzinach (czyt. do północy) .

Jak coś to walcie do mnie na pw ;)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

JUTRO PIATEK godz 24.00 kto chetny niech wysle req. Ja podlacze 4 pady, wiec potrzeba jeszcze albo 12 graczy albo mniejsza ilosc, ale wieksza ilosc padow... jak co wyslac FR i wiadomosc!!

Musicie miec Legendary Map Pack

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam takie pytanie, czemu nie dostałem aczivementa za range sergeant mimo to że mam 71 expa, 22 highest skill, a nawet według strony Bungie mam ta rangę?

Opublikowano
Mam taki sam kłopot jak powyższy użytkownik. Nie ma achievementa...

Poważnie to zabrzmiało ;] Ale racja, trzeba mieć na jakiejś playliście. Mogę to potwierdzić bo już mam ;]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

szukam 4 osob ktore sa w posiadaniu dodatku legendary map pack aby zrobic achivementy na socialu pisac do mnie moj GT to Majsta

Edytowane przez Majsta

Opublikowano

Jest ktos chetny do przejscia Halo 3 w co opie na legendary ? Jezeli tak to piszcie do mnie na moj GT.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Co do kampani, jest ktos chetny do pogrania w co-operativa? przydalo by sie mi zrobic te 2 achievementy (125 heroic i 125 legendary) bo na singlu to nawet mi sie niechce tyle godzin siedziec a na 4 to powinno pojsc szybko i gladko :) Jak co to sie odzywac na Xie, ja czekam, na livie chetnych nie znalazlem wiec moze tutaj uda sie skompletowac ludzi do grania.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

chetny - ale ja jestem juz w 4albo 5 levelu - przy piaskach. Moge w sumie zaczac od nowa, jak mamy przechodzic calosc.

GT easye PL

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak ktoś ma zamiar przechodzić halo 3 na legendary to jestem chetny :)

GT: ScierkaPL

Piszcie albo dajcie znać na forum, cokolwiek ;) Pzdr!

Opublikowano

Jakos mi nie wpada acziv - Spartan Officer mimo ze na DM/TDM mam tam 70 exp ktore bylo wymagane na ta range

ps. gram na ranked

Opublikowano

Czy te nowe acziwy za legendary (flag kill itp) można zdobyć tylko w team objective, i czy jest jakiś sposób żeby grac tylko na mapach legendary, a nie tych starych? :D

Opublikowano
Jakos mi nie wpada acziv - Spartan Officer mimo ze na DM/TDM mam tam 70 exp ktore bylo wymagane na ta range

ps. gram na ranked

teraz to mam ze ok 150 exp i wciaz tego acziva nie ma - jakis glitch czy co?