Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

H A L O 3 - wszystko co dotyczy Multiplayera

Featured Replies

Opublikowano

podesle zapa

ktoś jeszcze pyta w to H3 ? może ktoś zechce pograć w campanię i pomoże mi poszukać trochę rzeczy :) .

Taka moja mała opinia o H3 :

singiel nudny ,2 pierwsze misje tragedia dzięki bogu ze nie są długie :D ,pózniej nieco lepiej. ale multi rekompensuje braki singla i bardzo przyjemnie sie gra :)

• Odpowiedzi 201
  • Wyświetleń 48,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ostatnio zrobiłem sobie małą przerwe od Halo 3 ale w multi chętnie pogram, więc jakby co to pisz ;).

Opublikowano

Czy zna tu ktos statystke liczby strzalow z br (tylko w glowe) potrzebnych do zdjecia przeciwnika? Zauwazylem ze niestety liczba ta zalezna jest od lacza co jest porazka w moim przypadku (lacze 2/256 najleprze jakie moglem dostac w mojej dzielinicy, stolica! hahaha). Jako ciekawostke napisze ze raz mialem sytulacje, ktora potem analizowalem gdzie chlop z przeciwnej druzyny sciagnal mnie jednym strzalem z br przy pelnej tarczy w zwyklym modzie, nigdy wiecej !!!

Opublikowano

Czytajac ten temat natrafilem na zdanie : "Poza tym widac, ze boostuje sobie customy, zeby dostawac hosta". Jak sie ma do siebie gra w customy do bycia hostem? Niezrozumialem jest to obecnie dla mnie...

Opublikowano

Jesli bedziesz wymuszal na customach swojego hosta (zapraszal osoby w trakcie gry) i te osoby beda mialy zielone pingi, to po parudziesieciu takich probach powinienes zaczac dostawac czesciej hosta (system bungie od przyznawania hostow wtedy mysli tak: "O, widze, ze tyle razy mial juz hosta i zawsze byly zielone pingi!!!1one!1+shift!!11111 Jego host musi byc zarabisty!!!)

Opublikowano

Witam, są może jacyś chętni do nabicia Achieve'ów w H3 z Mythic Map Pack?

Opublikowano
Witam, są może jacyś chętni do nabicia Achieve'ów w H3 z Mythic Map Pack?

pisze się na to :)

Opublikowano

Jak cos to zapa wyslij na live'ie barth.

Opublikowano

A jest ktoś chętny do acziwów za kampanie ?xD (czaszki te sprawy:P)

Opublikowano
A jest ktoś chętny do acziwów za kampanie ?xD (czaszki te sprawy:P)

Bartosz! co cie napadlo, ze w kampanie chcesz zagrac! :o zapros, to wpadne, Mops pewnie tez chetnie (albo go przywiazemy)

Opublikowano

Na jakim trybie najlepiej grać aby zrobić wszystkie acziki za DLC i w miarę szybko nabijać punty EXP ?

Opublikowano
Na jakim trybie najlepiej grać aby zrobić wszystkie acziki za DLC i w miarę szybko nabijać punty EXP ?

jak grasz sam to rumble pit bo nie ma co liczyć na hamburgerów

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kiedy będziesz na Live? Dam Ci mapę, na której wejdziesz w teleporta, rozstawisz Bubble Shield'a i ją masz. Możesz też próbować zbudować sam taką - w Forge starasz się wyrzucić teleporter tak daleko jak to tylko możliwe.

Opublikowano

Kiedy będziesz na Live? Dam Ci mapę, na której wejdziesz w teleporta, rozstawisz Bubble Shield'a i ją masz. Możesz też próbować zbudować sam taką - w Forge starasz się wyrzucić teleporter tak daleko jak to tylko możliwe.

ten tydzin to 9:00-13:00 i 22:30-24:00

Opublikowano

Kiedy dostanę odznakę Spartan Officer w Service Record ? Mam 75 EXP'a w Social Slayer. S. Ofifcer jest od 80 ?

A skill jaki masz ,potrzebny chyba min 20 poziom skilla .

Opublikowano

Głupie pytanie, jak mogę się podłączyć do jakiejś gry jedyne opcje jakie to mam prowadzą do własnego założenie servera a jak się mam do jakiegoś po prostu podłączyć ??

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Enter into any ranked or social playlist with 7 EXP on the 7th of the month.

Wystarczy grac pojutrze i samo wpadnie? Za co wpada EXP? 7 meczykow wystarczy na TDM na splita w socjalu?

Edytowane przez Scorp1on

Opublikowano

Niebieska kula elektryzujaca daje ladny efekt graficzny :)

Edytowane przez CichyGrzmot