canuks 63 Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 podesle zapa ktoś jeszcze pyta w to H3 ? może ktoś zechce pograć w campanię i pomoże mi poszukać trochę rzeczy . Taka moja mała opinia o H3 : singiel nudny ,2 pierwsze misje tragedia dzięki bogu ze nie są długie ,pózniej nieco lepiej. ale multi rekompensuje braki singla i bardzo przyjemnie sie gra Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Ostatnio zrobiłem sobie małą przerwe od Halo 3 ale w multi chętnie pogram, więc jakby co to pisz . Cytuj Odnośnik do komentarza
chmura 17 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Czy zna tu ktos statystke liczby strzalow z br (tylko w glowe) potrzebnych do zdjecia przeciwnika? Zauwazylem ze niestety liczba ta zalezna jest od lacza co jest porazka w moim przypadku (lacze 2/256 najleprze jakie moglem dostac w mojej dzielinicy, stolica! hahaha). Jako ciekawostke napisze ze raz mialem sytulacje, ktora potem analizowalem gdzie chlop z przeciwnej druzyny sciagnal mnie jednym strzalem z br przy pelnej tarczy w zwyklym modzie, nigdy wiecej !!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Kerlo 2 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 4 serie Cytuj Odnośnik do komentarza
chmura 17 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Czytajac ten temat natrafilem na zdanie : "Poza tym widac, ze boostuje sobie customy, zeby dostawac hosta". Jak sie ma do siebie gra w customy do bycia hostem? Niezrozumialem jest to obecnie dla mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kerlo 2 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Jesli bedziesz wymuszal na customach swojego hosta (zapraszal osoby w trakcie gry) i te osoby beda mialy zielone pingi, to po parudziesieciu takich probach powinienes zaczac dostawac czesciej hosta (system bungie od przyznawania hostow wtedy mysli tak: "O, widze, ze tyle razy mial juz hosta i zawsze byly zielone pingi!!!1one!1+shift!!11111 Jego host musi byc zarabisty!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Ostatnio zacząłem ciorać w Halo3 dość konkretnie i powiem jedno. MOC. jaki ja byłem głupi, że wcześniej nie grałem w to cudo. wciąga jak bagno Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Witam, są może jacyś chętni do nabicia Achieve'ów w H3 z Mythic Map Pack? Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Witam, są może jacyś chętni do nabicia Achieve'ów w H3 z Mythic Map Pack? pisze się na to Cytuj Odnośnik do komentarza
Kerlo 2 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Jak cos to zapa wyslij na live'ie barth. Cytuj Odnośnik do komentarza
BarteQ 1 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 A jest ktoś chętny do acziwów za kampanie ?xD (czaszki te sprawy:P) Cytuj Odnośnik do komentarza
Kerlo 2 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 A jest ktoś chętny do acziwów za kampanie ?xD (czaszki te sprawy:P) Bartosz! co cie napadlo, ze w kampanie chcesz zagrac! :o zapros, to wpadne, Mops pewnie tez chetnie (albo go przywiazemy) Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Na jakim trybie najlepiej grać aby zrobić wszystkie acziki za DLC i w miarę szybko nabijać punty EXP ? Cytuj Odnośnik do komentarza
L0ng3r 0 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Na jakim trybie najlepiej grać aby zrobić wszystkie acziki za DLC i w miarę szybko nabijać punty EXP ? jak grasz sam to rumble pit bo nie ma co liczyć na hamburgerów Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Panowie jak podnieść czaszkę na sandboxie ? bo zabijają mnie te lasery Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Kiedy będziesz na Live? Dam Ci mapę, na której wejdziesz w teleporta, rozstawisz Bubble Shield'a i ją masz. Możesz też próbować zbudować sam taką - w Forge starasz się wyrzucić teleporter tak daleko jak to tylko możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Kiedy będziesz na Live? Dam Ci mapę, na której wejdziesz w teleporta, rozstawisz Bubble Shield'a i ją masz. Możesz też próbować zbudować sam taką - w Forge starasz się wyrzucić teleporter tak daleko jak to tylko możliwe. ten tydzin to 9:00-13:00 i 22:30-24:00 Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Kiedy dostanę odznakę Spartan Officer w Service Record ? Mam 75 EXP'a w Social Slayer. S. Ofifcer jest od 80 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Kiedy dostanę odznakę Spartan Officer w Service Record ? Mam 75 EXP'a w Social Slayer. S. Ofifcer jest od 80 ? A skill jaki masz ,potrzebny chyba min 20 poziom skilla . Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Mam na razie 7. Jednak cioram ten Lone Volves, aby nabić Cytuj Odnośnik do komentarza
dexter 19 Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Głupie pytanie, jak mogę się podłączyć do jakiejś gry jedyne opcje jakie to mam prowadzą do własnego założenie servera a jak się mam do jakiegoś po prostu podłączyć ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Nowe mapy są kozackie. Grałem na razie na dwóch i obie wymiatają Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 (edytowane) Enter into any ranked or social playlist with 7 EXP on the 7th of the month. Wystarczy grac pojutrze i samo wpadnie? Za co wpada EXP? 7 meczykow wystarczy na TDM na splita w socjalu? Edytowane 5 Października 2009 przez Scorp1on Cytuj Odnośnik do komentarza
CichyGrzmot 2 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 (edytowane) Niebieska kula elektryzujaca daje ladny efekt graficzny Edytowane 10 Października 2009 przez CichyGrzmot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jaszczur Ojciec 3 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Tak i strasznie kopie po pancerzu ... od razu tita ... 100% racji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi