Opublikowano 26 marca 200916 l Nie wiedziałem gdzie to wkleić, ale wczoraj grając Samotnego Wilka trafiłem na takiego typa -> http://www.bungie.net/Stats/Halo3/Default....G%20iTz%20TURB0 O_o...
Opublikowano 26 marca 200916 l O_0 cziter , szybko rozgrywa mecze 18:34:20 sec , nastepny 18:35 , nastepny 18:36 lol
Opublikowano 26 marca 200916 l No dziwnym trafem wywaliło mnie z tego lone wolfa, moze to on chcial sie pozbyc najgrozniejszego przeciwnika ;P? Poza tym widac, ze boostuje sobie customy, zeby dostawac hosta
Opublikowano 11 kwietnia 200916 l http://www.neogo.pl/newsy/16012 Powyższy news zmusił mnie do odpalenie X360 po niemal 2 latach! (serio). Zassał mi się jakiś patch, później odpaliłem H3, kolejny patch, wybieram MLG i... dupa, nie można grać. Aby na pewno od dziś ta promocja? PS. Oczywiście jestem online, konto silver.
Opublikowano 13 kwietnia 200916 l Jaki tryb jest najpopularniejszy w Halo 3? i jaki jest rozgrywany na turniejach?
Opublikowano 13 kwietnia 200916 l Team Swords Oprocz tego to Team Panzerfaust i wszystkie zasady MLG v6 (gamertag MLG Gametypes)
Opublikowano 13 kwietnia 200916 l Słyszałem że jak się nie ma dysku twardego i sciągniętych darmowych map to nie można grać we wszystkie tryby. To prawda ?
Opublikowano 21 kwietnia 200916 l A słuchajcie, Heroic sobie już ściągam tak samo tą mapkę co jest dodatkowo za darmo no i teraz mam punkty na Legendary/Mythic, co bardziej opłaca się brać?
Opublikowano 21 kwietnia 200916 l A słuchajcie, Heroic sobie już ściągam tak samo tą mapkę co jest dodatkowo za darmo no i teraz mam punkty na Legendary/Mythic, co bardziej opłaca się brać? Mythic.
Opublikowano 10 czerwca 200915 l Co to znaczy że ktoś "sticked you". I czy tylko w wybranych trybach jest snajperka( nie Battle Rifle)?JAk tak to w których?
Opublikowano 10 czerwca 200915 l Co to znaczy że ktoś "sticked you". I czy tylko w wybranych trybach jest snajperka( nie Battle Rifle)?JAk tak to w których? Jak juz to stuck you Jesli ktos rzucil plasma grenade i on wpadl na ciebie (czyli sie przykleil) to wlasnie wtedy zaliczasz stucka (tlumaczac doslownie, skleje ) Jaki tryb, taka bron, zalezy.
Opublikowano 13 czerwca 200915 l Słuchajcie mam problem. Wczoraj odebrałem od kumpla Halo 3 i postanowiłem troche pograć. Włączam Matchmaking -> Ranked Playlist -> Team Slayer i nie mogę grać. Wczesniej się dało a teraz nie. Mam tylko te darmowe map packi, ale jednak mogłem wcześniej w team slayerze grac. W czym problem, musze pobrać Mythic i Legendary ??
Opublikowano 11 lipca 200915 l Mam problem: achiv Spartan Officer odblokowuje się wtedy kiedy mam 70 EXP i min. 10 skilla. Ale to musi w danej playliscie np. tylko w Social Slayerze musze miec 70 EXPA czy moze byc w Total EXp 70 EXPA ?? Bo w totalu mam 70 i mam w Service Rocord odznake ale achiva nie ma
Opublikowano 23 lipca 200915 l Siema, chciałem z kumplem pograć sobie w Halo 3, przeciwko sobie na podzielonym ekranie, niestety bieganie we 2 to lipa, czy da się jakoś ustawić boty?